Arrow je pořád dobrý,ale uz to podle mě nemá takovou dravost jako dříve
Pokles serialu Arrow neni prekvapenim 3. rada netahne divaky tak jako ty 2 predchozi. Ale za to si muzou tvurci sami tim, ze zacali delat chyby.
Tak 1.0 je pre Arrow aj tak dobrý rating, to nebolo ani šance, aby si udržal minulotýždňovú sledovanosť.
Je jasné, že to Arrowovi spadlo, ne každý díl může být crossover, žejo. Ale čísla jsou více než slušná, je vidět, že díky Flashovi to přilákalo i nějaké nové diváky (zaslouženě!). Midseason finále bylo epické a musím říct, že jsem brečela jako želva. Ten závěr byl opravdu drastický... Ale doufám, že Lazarus Pit to jistí. Musí! Stejně tak odhalení zabijáka Sary bylo cliffhangerem, tu osobu jsem skutečně nečekala. Prostě tak má, byť midseason, finále výborného seriálu vypadat. A vůbec nechápu, proč tu předchozí někteří komentátoři píší, že Arrow poklesl na kvalitě a já nevím na čem všem, když se tento projekt naopak a prokazatelně může pyšnit vzrůstající kvalitou!
Tiež nechápem čo sa prestalo ľuďom páčiť na Arrow.. je to vždy rovnaké možno si to tak nevšímam ako tí čo ho pozerajú od prvej série a stále čakali na nové časti lebo ja som to začal pozerať len nedávno čiže 2 serie som pozrel rychlo :)
Arrow je stále rovnako skvelý a finále bolo nadupané, už sa neviem dočkať nových častí.. Identita Sarinho vraha bola veľkým prekvapením a ten záver bol parádny. Lazarus Pit!
WhiteSparkle napsal(a):
Je jasné, že to Arrowovi spadlo, ne každý díl může být crossover, žejo. Ale čísla jsou více než slušná, je vidět, že díky Flashovi to přilákalo i nějaké nové diváky (zaslouženě!). Midseason finále bylo epické a musím říct, že jsem brečela jako želva. Ten závěr byl opravdu drastický... Ale doufám, že Lazarus Pit to jistí. Musí! Stejně tak odhalení zabijáka Sary bylo cliffhangerem, tu osobu jsem skutečně nečekala. Prostě tak má, byť midseason, finále výborného seriálu vypadat. A vůbec nechápu, proč tu předchozí někteří komentátoři píší, že Arrow poklesl na kvalitě a já nevím na čem všem, když se tento projekt naopak a prokazatelně může pyšnit vzrůstající kvalitou!
Taky nechápu, proč by měl Arrow kvalitativně ztratit. Třetí řada se rozjíždí pomalejc, ale to proto, že si šetřili dech na crossover a zimní finále. Sám Stephen Amell říkal, že druhá polovina ten seriál zavede někam úplně jinam než doposud. Jediné, co mi na třetí řadě vadí je Laurel. Nemám tu postavu rád, herečka nepomáhá a je škoda, že zrovna ona bude tak důležitou postavou v Arrowverse.
po posledním dílu Arrow(a) bude sledovanost dalšího o x procent hore :) Jediný co ze mě na konci dílu vypadlo bylo "What the hell..." Tak epic finále jsem nečekala a musím říct, že ted ta čekačka bude těžká, pře su zvědavá, jak se s tím vším vypořádají, každopádně za mne TOP scéna za měsíc prosinec :)
woow, arrow měl výborné mid-season finále.. už teď se nemůžu dočkat na další polovinu serie..
Finální čísla: Arrow, Hell's Kitchen a Chicago PD si o jednu desetinu polepšily.