tak bude to asi nakoniec Luke a Liv a Liv to asi prežije na koľko tam Luke málo hrá a Kai je silný a obľubený u divákov a neverím že Jo zabiju .. Bonnie dúfam že už vrátia čo najskôr a zomrie asi pravdepodobne Liz a asi aj nejaké nové postavy ako Liam :)
Doufám, že se sloučí Liv a Luke a odejde Luke :D.. Nic proti němu nemám, ale ty ostatní tři jsou prostě mnohem lepší, Kaie tam nechte, prosím!
jestli udělaj z Eleny člověka kašlu na ně ... :) ať si to dokouká třeba sám budha
Kai je hlavni zaporak tehle serie, takze jestli ho hodlaji zabit, udelaji to az na konci tehle serie. Ta smrt co ma prijit verim, ze bude na 85% smrt Elizabeth Forbes.
Hlavně mě zajímá Stefan a Caroline,uvidíme čím nás překvapí :) :) :)
Hlavne nech tam nechaju Kaia!!inač si môžu robiť čo chcú:D
Kai je super záporák, to sa musí uznať :) a Liv tam dúfam zostane na dlhšie, nieže ju spoja a umrie! A na príchod Bonnie a jej zmenu sa teším :D
Kai je něco jako Mikael..od přírody šílený.:D
Já doufám ve Stefan a Car.:D
Šestá série je zatím nečekaně podařená. Liv i Kai se hodně povedli ale Luke je naopak celkem nudný takže doufám, že Liv sloučení přežije. Stefan by už konečně měl sbalit Caroline! :-)
Mám takové tušení k 11. bodu, že ten návrh bude, že jí někdo bude dokázat vrátit paměť... :D