Jsem ráda, že se Mentalista zvedl i když už je stejně rozhodnuto a nic to nemění :/
Frozen me v Once upon a time fakt štvalo,děkuji za konec a snad se tam ukáže něco jiného a lepšího :):):)
Já asi patřím mezi ten drtek, komu se Frozen líbilo.. Krom první série, která se překonat nedá, to byla moje nejoblíbenější část.. Třeba Petera Pana jsem nemohla ani vystát a na UOAT jsem koukala jen z "nutnosti"...
OUAT ide dolu už od tretej serie, po tretej serií som si myslel že už nemôže prísť nič horšie. Mýlil som sa. Character development ktorý sa budoval od prvej serie bol zahodený do koša kvôli lacnej sledovanosti. Storyline bol absolutne zle napísaní pretože tvorcovia sa snažia všetko natlačiť do minulosti a tá už je napchatá k praksnutiu. A to už nebudem hovoriť o cliche villainovi ktorý sa ultimátne zabije. Táto seria si zaslúži ešte menej bodou ako mala tá tretia 3,5/10
Tomano napsal(a):
Once Upon a Time moc nesleduju, ale tak nějak vím, že to není "to" :D
Malý překlep :):):)
mě se Frozen v OUaT líbilo :) po první sérii, která byla fakt nejlepší, tohle bylo zase takové příjemné vzpružení..oproti dílům v Neverland..ty mě fakt nechytly.
Selfinka napsal(a):
mě se Frozen v OUaT líbilo :) po první sérii, která byla fakt nejlepší, tohle bylo zase takové příjemné vzpružení..oproti dílům v Neverland..ty mě fakt nechytly.
Taky pravda,Neverland byl asi nejméně zajímavý
Frozen rozhodně podle mě zvedlo seriálu kvalitu oproti slabší třetí řadě (možná je to tím, že film Frozen jsem viděl, zatímco Petera Pana ani tu Zelenou čarodějnici ne). No jsem zvědavý, co si pro nás připraví do druhé poloviny série. A pořád doufám, že někdy v budoucnu se v seriálu objeví Harry a jeho svět, ale nevím, jak je to s právy a tak - nejspíš ho použít nemůžou, i kdyby chtěli :)
Finální čísla: Bob's Burgers si o jednu desetinu polepšil.