Jenom marně můžu doufat, že příběh, který pro ni na letošní sérii připravili, přiláká víc lidí a TŘEBA i vznikne sérií víc =/
stepule napsal(a):
Jenom marně můžu doufat, že příběh, který pro ni na letošní sérii připravili, přiláká víc lidí a TŘEBA i vznikne sérií víc =/
kéž by :)
Watchlist mi je tuším úplne nanič, vôbec som si nevšimla, že už začalo Hart of Dixie :D Ale už aj idem na to...
Z doktorky mám zase radost,konečně je tady
Tak aspoň, že se hart drží na stejné sledovanosti, když se nevysílá od října :)
super bol ten premierovy diel nevydrzala som ani na titulky cakat :D tak ked budu si to pozrem este raz a uz sa neviem dockat januara!! :) mozno ked si amíci pozru na nete prvu cast tak hned zacnu pozerat aj ostatne a rating sa zvysi :)
Já žila v tom, že až 9.1.2015 bude nový díl :-) Ale doufám, že aspoň sledovanost nebude padat a udrží se.
Sparkles napsal(a):
Já žila v tom, že až 9.1.2015 bude nový díl :-) Ale doufám, že aspoň sledovanost nebude padat a udrží se.
ono se toho 9. bude první díl opakovat
allyska napsal(a):
ono se toho 9. bude první díl opakovat
podle mě se opakovat nic nebude, 9.1 měl vyjít první díl, ale přesunuli ho na prosinec....nevím proč, ale díky jim....9.1 by měl, jak podle serialzone, tak i followmy.tv, vyjít díl druhej =)
Finální čísla: Jane the Virgin, State of Affairs a The Voice si o jednu desetinu pohoršily.