Aspoň na něco se bude dát přes Vánoce koukat v televizi. Na pohádky co nejsou ohrané tisíckrát každý svátek.
Yes, Pohádky ovčí babičky... Píšu si do diáře :)
ČT :D
Jsem si říkal, proč vždycky za ČT dáváte toho smajlíka. A on je to název televize: ČT :D :)
Earenis napsal(a):
To mě snad poprvé mrzí, že nemám televizi...
Čistě teoreticky by mělo být všechno dostupné na iVysíání České televize.
La.Volpe napsal(a):
Čistě teoreticky by mělo být všechno dostupné na iVysíání České televize.
Teoreticky jo, prakticky to tam ve většině případů není, a když už je, tak jen jako audio.
Na Večerníčky už samozřejmě nekoukám, ale když jsem náhodou někdy na návštěvě někde, kde mají děti a večer se jim pustí tahle pohádka na dobrou noc, tak jsem ráda, že budou zas dávat starý dobrý Večerníčky :)
Jé, Pohádky ovčí babičky, ty jsem měla jako malá i na kazetě do magnetofonu! Jo, jdu se zahrabat do starého železa! :D Ještě tak přihodit Edudanta s Francimorem a jsem spokojená! :D Jinak na večerníčky jsem koukala snad ještě na gymplu a hrdě se k tomu hlásím! :D A kdyby "Česká" kdysi asi 2x nebo 3x nezměnila vysílací čas a pak to navíc celé nehodila na "déčko", tak možná koukám dodnes. :( :D
Lorinka a čertík Bertík,tak na tento Večerníček si počkám
Tak to se moc těším, měla jsem je moc ráda a dnešní večerníčky jsou někdy dost.....nechápavé. Někdy to jsou takové blbosti, že rozum zůstává nad tím stát. Ale co si budeme povídat, nejúžasnější jsou stejně o Krakonošovi, Kubovi a Anče, hajném a Trautrnberkovi. :-)
verarenak napsal(a):
Tak to se moc těším, měla jsem je moc ráda a dnešní večerníčky jsou někdy dost.....nechápavé. Někdy to jsou takové blbosti, že rozum zůstává nad tím stát. Ale co si budeme povídat, nejúžasnější jsou stejně o Krakonošovi, Kubovi a Anče, hajném a Trautrnberkovi. :-)
Ano! Sojka práskačka je můj oblíbený ptačí druh... :)))
verarenak napsal(a):
Ale co si budeme povídat, nejúžasnější jsou stejně o Krakonošovi, Kubovi a Anče, hajném a Trautrnberkovi. :-)
Moje řeč :)
To je jak dárek pod stromeček. Klidně bych přihodila i další. Díky za info! :^)
něco mi říká Robot Emil......určitě se budu koukat