Vy mi čítate myšlienky, práve tento týždeň som rozmýšľala, že už dlho nebol žiadny takýto článok :-)
Tak prvá mi samozrejme napadla Zoe z Hart of Dixie, ale to by sme predsa nehádali :D
Tá Gabriela z prvého komentára neznie až tak nereálne.. Inak sa to nehodí na žiadny seriál, ktorý pozerám (buď počtom sérii, alebo sú všetci v seriáli upíri, alebo tam ženy nemajú byť s kým tehotné :D). Takže ja som tiež na Chicago Fire, alebo to bude seriál, ktorý nepozerám.
Daivo napsal(a):
Gabriela Dawson, Chicago fire :D
To me napadlo jako první :D
Nejspíš to bude seriál, který nesleduji, ale napadla mě Emma Swann z Once upon a time. Docela by mi to sedělo na všechny ty nápovědy kromě jedné - s Hookem momentálně rozhádaní nejsou ale tak třeba se ještě rozhádají :)
Z těch co sleduji mě nic nenapadá :/ Možná tak ten Chicago fire, ale ten taky nějak moc nesleduji tak nevím jak na tom tam jsou :D
Julliete, Grimm
hmmm.. tak keď som to obmedzila všetkými nápovedami tak z tých čo pozerám mi vyššiel jedine arrow a felicity smoke :D eventuelne ešte aj laurel by mohla byť a hrdý ocinko by bol samozrejme oliver queen
Těhotenství se objeví v čase, kdy spolu budoucí rodiče zrovna moc dobře nevycházejí.
Takže o Grimm nepůjde, protože už se to dvě epizody ví a navíc Juliet a Nick jsou v pohodě.
Jinak se taky přikláním ke Gabriele z Chicago Fire.
Škoda, asi to nebude nic, co bych sledovala :D
Saving Hope, sedí úpně vše až na to, že v poslední epozodě jsme se mohli dozvědět, že už čeká dítě.
tipovala bych Chicago Fire
Locke napsal(a):
Nejspíš to bude seriál, který nesleduji, ale napadla mě Emma Swann z Once upon a time. Docela by mi to sedělo na všechny ty nápovědy kromě jedné - s Hookem momentálně rozhádaní nejsou ale tak třeba se ještě rozhádají :)
Když už někdo z Once Upon a Time, tak jedině Regina, na kterou to všechno do puntíku sedí.
Nighters napsal(a):
Saving Hope, sedí úpně vše až na to, že v poslední epozodě jsme se mohli dozvědět, že už čeká dítě.
Erica Durance je taky těhotná, takže to nesedí. A seriál v USA neběží.
Jinak z nejmenovaných by to sedělo ještě na Liv ze Scandalu.
Olivia Pope, Scandal
(to by bolo :D)
I když už to nesleduju a nevím jak tam na tom vztahově aktuálně jsou/nejsou, můj tip je Aria z PLL :)
Sice jsem ještě neviděla ani jeden díl čtvrté série, ale tipuju Emily z Revenge (a vůbec nevím, jestli tam momentálně s někým chodí nebo nechodí, jen tak jsem to plácla)
A pak mě napadla ještě Jess z New Girl, ale tyhle "krátký" seriály se asi nepočítají :)
Asi je to blbost, ale myslím si, že by to mohla být elena z TVD. :) Všechny nápovědy by k tomu docela seděli až na to, že je upír . :) ale na Facebooku jsem četla,že by snad měla být těhotná ale kdo ví !! :D
Podle mě buď Emily z Revenge, nebo Regina z once upon a time :D
gabriela.lancaricova napsal(a):
Kůstka z Bones
Na tu to taky nesedí, protože je Emily Deschanel taky těhotná :)
Tak z toho čo pozerám tak z OUaT Regina s Robinom či Bella a Rumple. A z PLL Aria z Fitzom :D
Klik napsal(a):
Tak z toho čo pozerám tak z OUaT Regina s Robinom či Bella a Rumple. A z PLL Aria z Fitzom :D
Bella s Goldem se přeci vzali, takže to nesedí...
a PLL je vysielané na ABC Family, čo je síce pod záštitou "veľkej" ABC, ale stále je to samostatná (+káblová) stanica, takže z PLL to nikto byť nemôže :P
// btw. mne napadá ešte Kono z Hawaii Five-0, s Adamom sú zatiaľ myslím iba zasnúbení a všetky ostatné indície myslím tiež sedia :) akurát teda sú spolu zadobre, ale ako niekto vyššie písal, to sa môže behom prvých pár minút nasledujúcej epky zmeniť :D
Pokud by to byla Regina, tak by jí to snad přáli všichni. Když dokázala vychovávat Henryho sama, tak by jistě dokázala vychovat sama i to nové dítě. Takže podlě mě to Regina nebude. A jak vůbec dopadla ta minulá hádanka? ví se to? nebo jeětě ne?
v-erunka napsal(a):
Julliete, Grimm
Julliete není hlavní hrdinka...
Hart of Dixie to není, protože Rachel Bilson je skutečně těhotná a Emily z Revenge taky ne, protože od toho postřelení na lodi nemůže (prý) mít děti.
Mám pocit, že niektorí ako keby nevedeli čítať s porozumením :D
Napr. spomínané PLL, alebo Elena z TVD (okrem toho, že je upírka, nesedí nápoveda, že daný seriál má menej ako 6 sérii), či Hart of Dixie (keďže Rachel bola tehotná).
Inak nad Kono z H5-0 som rozmýšľala aj ja, ale tam nesedí to, že partneri majú byť pohnevaní.. a okrem toho sme Adama už dosť dlho nevideli a tehotenstvo sa do toho seriálu ale strašne nehodí :D (aspoň podľa môjho názoru). A tiež tam trochu nesedí nápoveda, že ide o seriál, u ktorého sa skoré rušenie nečaká (myslím si, že H5-0 je jeden z tých seriálov, u ktorých je predĺženie neisté).
Gabriele z Chicago Fire nebo Regina z OUaT, ikdyž kdyby byla těhotná Regina, tak by se to dalo čekat, tudíž nesplňuje podmínky, takže sázím na Gabriele :D
@Lill: to s tým "pohnevaním" som napísal, že by teoreticky mohlo byť hentak, alebo by proste v danej časti povedali, že sa pohádali a hotovo :D vyriešený problém :D :D čo sa týka tej ďalšej veci, tak ja som to "...poruší DNA seriálu..." pochopil tak, že to bude zrejme seriál, do kt. sa to práveže veľmi nehodí a detto taká bude aj postava...napr.(odhliadnuc od iných vecí) by to podľa mňa nebolo v Hart of Dixie a podobne ladených seriáloch, kde to je (zrejme) dosť o vzťahoch...a popravde som rozmýšľal nad tým, či to "DNA" v článku(originálnom) nie je tak trochu nápoveda, že sa bude jednať práve o krimi žáner :D no a čo sa týka ďalších sérií, tak dobre vieš, že HF0 sa vysiela v piatok a aj napriek stále klesajúcim číslam každou sériou si myslím, že obnovenie je skoro isté, lebo jednak si HF0 vedie na piatok veľmi dobre a druhak v poslednom čase celkovo opadla sledovanosť na CBS(ostatne ako aj na iných staniciach), viď napr. CSI, The Mentalist(kde ide našťastie o záverečnú sériu), Person of Interest, atď...takže keď to zoberieme z takého väčšieho uhla, ja HF0 považujem za veľmi úspešný seriál a verím, že s nami ešte nejaký ten rok pobudne ;)
inekafe: A vieš, že som rozmýšľala, čo znamená to DNA seriálu? :D Na tom, čo píšeš, niečo môže byť pravdy (a aj so sledovanosťou máš pravdu, ale stále to nie je seriál, u ktorého sa nikto nebojí, že by ho zrušili), ale aj tak sa mi to stále nezdá. Ten Adam tam naozaj už dlho nebol a bolo by dosť nelogické zrazu ho hodiť do deja aj s nejakou hádkou. Ale nič nie je nemožné, aj keď pre mňa je pravdepodobnejšia tá Gabriela z Chicago Fire.
Gabriela z Chicago Fire a nebo Regina z OUaT, na ty dvě mi to tak sedí nejvíc (teda aspoň ze seriálů, které sleduju) :D
Napadá mě akorát Adalind z Grimma...
Miroslav Harant napsal(a):
Napadá mě akorát Adalind z Grimma...
I když to vlastně není hlavní hrdinka... Ale je napsaná mezi hlavními postavami :D
@Lill: tak Adam už dlhšie nie je medzi dôležitejšími postavami, teraz tam slúži len ako občasný tieň Kono :D naposledy si ho pamätám z epky 5x01, kde žiadal Kono o ruku...takže od zasnúbenia po nasledujúcu epku mohli nejaké tie hádky vzniknúť :D a Chicago Fire nepozerám, takže absolútne netuším, o akej Gabriele je reč...tak uvidíme, kto z toho nakoniec vzíde :))
inekafe napsal(a):
@Lill: tak Adam už dlhšie nie je medzi dôležitejšími postavami, teraz tam slúži len ako občasný tieň Kono :D naposledy si ho pamätám z epky 5x01, kde žiadal Kono o ruku...
Tak na toto si vôbec nepamätám :D Asi si to idem pozrieť. (A to, že sme ho nevideli od začiatku série len dokazuje, že to on nebude :D)
Kůstka z Bones :) to je jasné, herečka sama je tehotná...
menej ako 6 sérii a tehotná je iba postava.. úplne to sedí :D
vranjelik napsal(a):
Tím pádem je jasné, že ta to není, v indiciích se to říká jasně. ;)
Glee :D
Kolikokoli napsal(a):
Glee :D
- jedná se o úspěšný seriál, u kterého se brzké rušení neočekává
Jo to přesně na Glee sedí :D :D
maxf1@seznam.cz napsal(a):
Thea - Arrow :D
Děkuju! Teď jsem se z toho totálně poprskal čajem. Tohle si fakt moc představit nedokážu :D
stonefire napsal(a):
Děkuju! Teď jsem se z toho totálně poprskal čajem. Tohle si fakt moc představit nedokážu :D
Blbost to je, ale zase všechny indície sedí perfektně.
Blbost to je, ale zase všechny indície sedí perfektně.
a kedy by to stihli? :D :D
Atenecka napsal(a):
A jak vůbec dopadla ta minulá hádanka? ví se to? nebo jeětě ne?
Poslední hádanka byla v lednu ohledně smrti ve Once Upon a Time a umřel Neil.
Olivia ze Scandalu by byla dost dobrá :D
ajousinka napsal(a):
Bella s Goldem se přeci vzali, takže to nesedí...
Och, máš pravdu, to mi úplne vypadlo z hlavy :-/
Taky bych tipla OUAT :D Asi Reginu, na tu to sedí, i když s Robinem rozhadaná není :)
Bones - Emily Deschanel
Nevím, každopádně jsem zvedav, zdali se na seriál koukam. :-D
Myslím, že to bude Olivia ze Scandal. Prezident, který bude mít dítě se svojí milenkou, potom co se stalo v minulé sérii, jop, řekla bych, že to docela změní hru.
Navíc mi přijde vtipné to, jak se všemožně snažili zakrýt Kerryino těhotenství lampami, deskami, obrovskými kabáty atd., aby jí teď oblečení vycpávali:-)
Vzhledem k tomu, že teď nic moc nesleduji tak si střelím hodně na slepo, ale co třeba Max Hardy z The Following? Seriál bude mít třetí sérii, vůbec se to do seriálu, ale nejsem si úplně moc jistá jak to s Mikem mají, četla jsem něco o vztahu, ale kdo ví. Plus Raynova reakce by byla k nezaplacení.
Richardo napsal(a):
Bones - Emily Deschanel
Emily Deschanel čeká mimčo, takže tu můžeme vyloučit :))
Emily, Revenge.
taky mě napadlo že by to mohlo být Once upon a time a tředa zrovna Emma (třeba se pohádá s Hoodem)...s tím narušením DNA by to mohlo sedět, když si vzpomenu, kdo je s kým vším příbuzný :-D záleží jak je to s tím DNA myšleno ;-) ale na druhou stranu se mu teď moc dobře nevede...nevím jestli se o něm dá říct že zrušení nehrozí...
anjoa napsal(a):
Myslím, že to bude Olivia ze Scandal. Prezident, který bude mít dítě se svojí milenkou, potom co se stalo v minulé sérii, jop, řekla bych, že to docela změní hru.
no, rozhodně by to bylo dostatečně skandální, že ? :D
jen mi tam nesedí ta zmínka "že je brzo na tak zásadní krok + event. svatba " - neb časově to s Fitzem táhnou už min. 5. rokem, pravda, na střídačku.
- mohlo by to být ale i míněno, že není rozvedený .... a moc snadno by z chomoutu nevylezl.
ale třeba by mohl být budoucím papínkem Jack. V tom případku by to asi nebylo dostatečně skandální, pikantní však jo.
Tip - Olivia / Scandal
No buď to bude Emma, prípadne Regina z OUaT, alebo Juliette z Grimma :D
gabriela.lancaricova napsal(a):
Kůstka z Bones
Ale ona samotná herečka je tehotná, nie? A už nejaké nápovedy boli, že možno bude mať dieťa. Takže tej sa to podľa mňa týkať nebude.
Bohužiaľ nesledujem všetky seriály a tak neviem naisto niečo tipnúť. Ale nemyslím si, že to bude Juliette z Grimma ako niektorí písali, lebo po prvé nie je rozhádaná s Nickom a po druhé, už sa vie o tom, že je tehotná.
Mě napadla spousta seriálů a mnohé tady již padli, ale tak zkusím jeden, který jsem tady zatím napsaný neviděla a taky sedí-The 100 a těhotná by mohla být Clarke, je totiž rozhádaná s Finnem a seriál má už 2 série (nedokončené).
Jsem několik dílů pozadu a tak nevím jak přesně to vypadá mezi Ariou a Fitzem v Pretty Little Liars, ale tipuji, že se jedná právě o ni. A jestli fakt jo, tak to bude pěkně děsný.
The 100 to byť nemôže, pretože podľa nápovedy musí mať seriál viac ako 2 série, čiže 2 už musia byť kompletné...The Big Bang Theory to byť nemôže, pretože seriál má mať menej ako 6 sérií...Pretty Little Liars to byť nemôže, pretože sa nevysiela na jednej zo staníc veľkej päťky, kt. sú uvedené v článku...read the fucking article, people, and use your brains!!
Airasza napsal(a):
Emily Deschanel čeká mimčo, takže tu můžeme vyloučit :))
A hlavně seriál jede už desátou sérii...
Tak já si tipnu Elenu z TVD. Rozhodně by to změnilo "DNA" (tedy mytologii) celého seriálu:) A šest kompletních sérií taky ještě nemají, rušení se neočekává a dost jim dochází nápady. Tohle tam navíc ještě nebylo:)
inekafe napsal(a):
The 100 to byť nemôže, pretože podľa nápovedy musí mať seriál viac ako 2 série, čiže 2 už musia byť kompletné...The Big Bang Theory to byť nemôže, pretože seriál má mať menej ako 6 sérií...Pretty Little Liars to byť nemôže, pretože sa nevysiela na jednej zo staníc veľkej päťky, kt. sú uvedené v článku...read the fucking article, people, and use your brains!!
Děkuju!! Ještě k tomu dodám TVD, který má teoreticky šest sérií (záleží, jak se to bere), Bones (Emily je těhotná) a Revenge bych já osobně taky vyloučila, to mele z posledního.
Hlavně kdyby to měla být Emily z Revenge, tak by se jí musel narodit druhý Ježíš, protože ona teď žádnýho chlapa nemá a i kdyby měla, tak děti mít stejně nemůže.
Gabik.029 napsal(a):
Děkuju!! Ještě k tomu dodám TVD, který má teoreticky šest sérií (záleží, jak se to bere), Bones (Emily je těhotná) a Revenge bych já osobně taky vyloučila, to mele z posledního.
myslím si, že zrovna v tomto sa autori naozaj nehrali so slovíčkami a naozaj tým nemysleli nič záludné, preto to je na 99,9% seriál, kt. má už 2 série ukončené a do 6. série sa ešte nedostal, tzn. že práve teraz beží(prípadne v midseason začne bežať) jeho 3., 4. alebo 5. séria...a už sa teším na ďalších ľudí, kt. aj po týchto našich príspevkoch opäť začnú tipovať Bones, Revenge, TBBT, PLL, atď. -_-
Nezlobte se, že to tak napíšu, ale někteří lidé jsou prostě tupouni. :-D
Regina z Once by byla dobrá.
Grimm :)
skael napsal(a):
Doktorka Zoe Hart z Hart of Dixie
Už jsme tady mluvili o tom, že Hart of Dixie padá (i když víme, že Zoe těhotná bude), protože zaprvé Hart of Dixie to má dost na hraně a vypadá to, že tahle série bude poslední a zadruhé samotná herečka byla těhotná. Takže netipujte HoD, Bones, a proboha ani TVD nebo PLL :-D Vidím to tak, že buď to bude Regina (OUaT) a nebo ta ženská ze Scandalu :-D
A co jedna z 2 broke girls?
griff napsal(a):
A co jedna z 2 broke girls?
don't think so :P ani jedna nemá priateľa...
co takhle arrow??
mayas napsal(a):
co takhle arrow??
Měla by to být žena...
La.Volpe napsal(a):
Měla by to být žena...
inekafe: Taková přihrávka na smeč se neodmítá :)
La.Volpe napsal(a):
inekafe: Taková přihrávka na smeč se neodmítá :)
a ja ti vzdávam hold, pretože si danú situáciu uchopil perfektne za pačesy ;)
inekafe napsal(a):
don't think so :P ani jedna nemá priateľa...
Budou uměle oplodněný... :D
phoebess napsal(a):
Budou uměle oplodněný... :D
hmm...keby to takto bolo myslené, zrejme by to bolo v nápovedách...:D takýmito teóriami sa môžme dostať až niekam, kde tou oplodnenou ženou bude vlastne muž, kt. v najbližšej epke zmení pohlavie(operačne), potom bude v seriáli skok v čase dajme tomu o 3 roky dopredu a toho muža, resp. teraz už ženu, tam umelo oplodnia :D a môžme to okoreniť, že tú ženu oplodnia mimozemšťania a výsledok tohto oplodnenia bude upírske bábätko...dobré, nie? :D
inekafe napsal(a):
hmm...keby to takto bolo myslené, zrejme by to bolo v nápovedách...:D takýmito teóriami sa môžme dostať až niekam, kde tou oplodnenou ženou bude vlastne muž, kt. v najbližšej epke zmení pohlavie(operačne), potom bude v seriáli skok v čase dajme tomu o 3 roky dopredu a toho muža, resp. teraz už ženu, tam umelo oplodnia :D a môžme to okoreniť, že tú ženu oplodnia mimozemšťania a výsledok tohto oplodnenia bude upírske bábätko...dobré, nie? :D
Skok o tři roky dopředu? kdo otěhotní v Parks and Rec?:D
inekafe napsal(a):
Ze začátku mi to dost připomínalo Juniora, pak ses ale vymknul kontrole :D
Je to Hart of Dixie .p na konci epizody se to provalilo :P A Rachel Bilson už porodila ne?
Michalenka napsal(a):
Je to Hart of Dixie .p na konci epizody se to provalilo :P A Rachel Bilson už porodila ne?
Píšou, že je těhotná jen postava, ne představitelka. Takže HoD to být nemůže.
A mě napadá jenom ta Aria z Pll... Ještě se pokusím zapřemýšlet, no.
Ve spoustě spoilerů jsem četla, že těhotná bude Aria z PLL, tudíž to sázím na ní, i nápovědy by seděly
Miška_ napsal(a):
Ve spoustě spoilerů jsem četla, že těhotná bude Aria z PLL, tudíž to sázím na ní, i nápovědy by seděly
nesedia, pretože seriál sa nevysiela na jednej zo staníc veľkej päťky, takže to byť on nemôže...stačilo by si prečítať pár príspevkov v diskusii, už tu bolo X-krát spomenuté, že to PLL byť nemôže...
inekafe napsal(a):
nesedia, pretože seriál sa nevysiela na jednej zo staníc veľkej päťky, takže to byť on nemôže...stačilo by si prečítať pár príspevkov v diskusii, už tu bolo X-krát spomenuté, že to PLL byť nemôže...
V tom případě se omlouvám, některé příspěvky jsem si přečetla, no je toho tady dost :D
Miška_ napsal(a):
V tom případě se omlouvám, některé příspěvky jsem si přečetla, no je toho tady dost :D
no ono by stačilo, keby si si poriadne prečítala článok a zistila si(napr. priamo na profile seriálu tu na SZ), na ktorej stanici sa vysiela PLL a hneď by si vedela, ktorá bije ;)
Tomáš Broda napsal(a):
doktorka z dixie Dr. Zoe Hart :P
Seriously? :D
Hej, ti lidi už to snad dělají schválně :D
to tu fakt nikto nesleduje arrow? :D tam by sa to hodilo aj na tri postavy :D
První co mě napadlo tak Gabi a Chicago Fire, tam by to celkem sedělo, kor po tom finále... Jinak neprojížděla jsem všechny komentáře, tak si nejsem jistá, ale Emily z Revenge přeci nemůžu mít děti ne? A k Arrow, tam mě napadá jen Felicity, ale k ní mi to nějak nesedí... necháme se překvapit no...
Regina si myslím, že to nebude, protože mi to nesedí na změnu dynamiky seriálu. Jsme v pohádkovém seriálu, do kterého patří i děti, jak vidíme. :)
Olivia ze Skandálu by to mohla čekat jedině s Jakem, protože Fitze už nějakou dobu v kalhotkách neměla... nebo jak to jinak napsat. :D Tam uznávám, že by to bylo zajímavé, ale jelikož je teď na pořadu dne únos, nevidím to jako pravděpodobné, ale kdyby bylo s Jakem, tak bych to klidně brala. :D
Musím říct, nejvíc se to hodí na Gabby, tam by to věci změnit mohlo - ale že by celkého seriálu? Na druhou stranu ti pisálci a tvůrci často přehání. :D Ale zase mi tam nesedí, že by tam teď hned dali dvě nečekané těhotenství - předtím Bodenova žena.
Je to Zoe z Hart Of Dixie! Nechci spoilerovat kdo kouká ví proč.
Jessica Angell napsal(a):
No, co na to říct... Na tohle už se snad ani nic říct nedá :-D
Už to není ani vtipný...#facepalm
Read the fucking article :)
yoschy napsal(a):
A co takhle Rayna Jaymes? Na ní mi vše sedí.
No, trošku mi to nesedí na to "DNA seriálu". I když kdo ví, co to znamená? Ale nemyslím si, že to bude ona, protože jedno dítě už v seriálu na cestě je.
dagsoftware napsal(a):
Hart od Dixie
AnnaBeth s Lavórom
To nějak pochybuju, už spolu dlouho nejsou, navíc je teď Lavon zase zakoukanej do Lemon... :)
Catty napsal(a):
Victoria Grayson a David Clarke, Revenge :D
Veronika1 napsal(a):
Zoe z Hart of Dixie :)
oh, for Christ's sake...
inekafe napsal(a):
oh, for Christ's sake...
To chce klid... Přečíst si článek je asi moc těžký :))
Uz se vi odpoved?
Janule napsal(a):
Uz se vi odpoved?
Podľa mňa ešte nie. Aspoň žiadny z "mojich" seriálov to nie je.
Teda Gabriela Dawson z Chicago Fire tu bola ako častý tip, tá to zatiaľ nie je.
(Ani Kono z H5-0 to nie je, ani to ona určite nebude. :D)
Novinky ohledně hádanky: "It’s not Scandal. Or any ABC series for that matter. It’s also not Jess on New Girl."
Dúfam, že to budeme vedieť čo najskôr, že kto to vlastne je..
Lebo teraz vždy, keď pozerám seriál, skúmam ich tam a čakám, kto sa bude tváriť podozrivo, aby som jej mohla pripísať tehotenstvo :D
Ale nakoniec to určite bude seriál, ktorý ani nepozerám :D
Tak na väčšine zahraničných weboch som sa dočítala o The Mindy Project.. čo tu tuším nikto netipoval :D Sleduje to niekto? Môže to byť ono?
@Lill: fúha, tak som si pozrel zahraničné diskusie, ale teda ak by to bolo ono, tak to je rana pod pás :D jednak nesedia skoro žiadne indície, obľúbený a úspešný seriál to veľmi nie je, ak bude obnovený na ďalšiu sériu, tak len kvôli poštu častí a budúcej syndikácii a dokonca čo som čítal, tak nesedí ani to, že by boli budúci rodičia rozhnevaní :D tak veru neviem...ale opakujem, ak to bude ono, tak ako povedala Agnes Skinnerová: "dýka...jako dýka do srdce!" :D
@inekafe: Ani ja nesledujem, práve preto sa pýtam, či to sedí, lebo ako počet sérii by sedel, stanica by sedela, len tá sledovanosť mi neprišla, že by to bol nejaký obľúbený seriál.. A k tomu, či sú/nie sú rozhnevaní, mi z tohto článku vyplynulo, že to by celkom sedelo.
@Lill: hmm, mne to až tak nepripadá, neviem...najprv som sa síce zľakol, že som si asi Mindy pomýlil s nejakým iným seriálom, keď som písal, akú má sledovanosť a podobne, pretože som začal čítať "Nejsledovanější drama současnosti se po pauze vrací v plné síle..." :D až po zvyšnej časti vety som si uvedomil, že čítam niečo úplne iné...hľadám ne nete spoilery a synopsie, ale nejak sa nedarí nájsť nič rozšírenejšie, tak snáď sa niekto ozve, ak to teda niekto sleduje :P
hehe teď mě napadlo, co Watson z Elementary? :)
Ještě nic nového?
Jinak, zkoukla jsem Chicago Fire a tipuju Gabby.
tak teda je to predsalen Mindy Project...
http://www.spoilertv.com/2014/12/tvlines-pregnancy-blind-item.html
http://thinkprogress.org/culture/2015/02/04/3619130/happened-mindy-lahiri-happen-anyone/
práve som to aj ja hľadala na nete, celkom sklamanie, aj keď som teda rátala s tým, že to bude niečo, čo nesledujem
takže tuším nikto sa s tipom netrafil :D
Lill napsal(a):
práve som to aj ja hľadala na nete, celkom sklamanie, aj keď som teda rátala s tým, že to bude niečo, čo nesledujem
takže tuším nikto sa s tipom netrafil :D
tak hlavne indície boli mätúce, že vraj obľúbený seriál, kt. sa s nami ešte dlho neplánuje rozlúčiť? chjo :D
Taky zklamání, seriál nesleduju a vůbec mě neláká. Mohlo to být něco pikantnějšího. :D