Diskuze k článku In memoriam: Seriály, které jsme ztratili v roce 2014
Cpt.Zoe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 12. 2014 / 12:05:21 (před 9 roky)
off

Almost Human, Intelligence a Skladiště 13 :-( Je jich škoda.

BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
30. 12. 2014 / 12:12:21 (před 9 roky)
off

Tak mě nejvíc bude chybět Almost Human, myslím že to byla velice povedená novinka a potom Sons of Anarchy.

Ketrin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 12. 2014 / 12:14:15 (před 9 roky)
off

Ach jo.. je zde hodně seriálů, které jsem sledovala.. ale nejvíc mi snad bude chybět Witches of East End :(

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
30. 12. 2014 / 12:17:11 (před 9 roky)
off

Rozhodně mi budou chybět Almost Human (škoda toho nevyužitého potenciálu), HIMYM, Skladiště 13, Revolution, Wilfred a trochu i Selfie.

danielosbourne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
30. 12. 2014 / 12:21:59 (před 9 roky)
off

Já nejvíce smutním nad Witches of east End a Friends with Better lives :/

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 12. 2014 / 12:26:35 (před 9 roky)
off

Mně budou chybět Mixology, True Blood, White Collar a hlavně The Newsroom! A teda musím uznat, že trošku i VGHS :D Ale to bude tím, že jsem to viděla teď čerstvě :D

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 12. 2014 / 12:28:36 (před 9 roky)
off

No hodně mě toho skončilo (15 seriálů), ale z těch mě bude chybět jen Californication a Boardwalk Empire.

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 12. 2014 / 12:40:54
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
30. 12. 2014 / 12:36:10 (před 9 roky)
off

Z uvedených som pozerala iba 6, a ešte stále mi je ľúto Intelligence a z tohto roku je to Selfie. True Blood mi chýbať nebude, lebo tam si to už koniec pýtalo.

Nethuns
30. 12. 2014 / 12:36:59 (před 9 roky)
off

Nejvíc mi bude chybět Matador, Almost Human a White Collar

Nikaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 12. 2014 / 12:37:55 (před 9 roky)
off
danielosbourne napsal(a):

Já nejvíce smutním nad Witches of east End a Friends with Better lives :/

taky tak :(

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
30. 12. 2014 / 12:42:05 (před 9 roky)
off
Moloch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
30. 12. 2014 / 12:47:04 (před 9 roky)
off

Tak mě nejvíc bude chybět asi Dracula, Almost Human (škoda ho, tam by se dalo udělat tolik věcí :( ) a samozřejmě Warehouse 13 :( Rest in peace

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
30. 12. 2014 / 12:57:13 (před 9 roky)
off

Californication, HIMYM, Being Human(jsem ještě ani nestihl do koukat poslední sérii, ani se mi do toho nechce), White Collar, VGHS Doufám že se časem vrátí, Newsroom byl parádní seriál. a pak už jenom průměr

Go GOATS
dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
30. 12. 2014 / 12:57:30 (před 9 roky)
off

Najviac mi budú chýbať:
12,15,20,22,27,34,68

Ale pozeral som aj:
4,7,8,17,23,35,36,39,64,67

A to Z bolo len zrušené, nie ešte ukončené?

Nesúhlasíš? Trhni si!
Prochmen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
30. 12. 2014 / 12:58:09 (před 9 roky)
off

Nejvíc mě mrzí asi Selfie, ačkoliv jsem na ten seriál začala koukat úplnou náhodou, moc se mi zalíbil. A na Anger Management se chci někdy podívat :)

ragelly
30. 12. 2014 / 13:01:00 (před 9 roky)
off
dagsoftware napsal(a):

Najviac mi budú chýbať:
12,15,20,22,27,34,68

Ale pozeral som aj:
4,7,8,17,23,35,36,39,64,67

A to Z bolo len zrušené, nie ešte ukončené?

jj, A to Z a Bad Judge dojedou na konci ledna

Calamitatis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 12. 2014 / 13:14:56 (před 9 roky)
off

HIMYM, Drop Dead Diva a True Blood budu postrádat. Vzhledem k tomu, že šly pomalu ale jistě do háje, plakat nebudu. O Witches of East End jsem ani nevěděla, že končí, ale nepřekvapuje mě to.

Michell
30. 12. 2014 / 13:47:42 (před 9 roky)
off

Vůbec jsem nevěděla, že Reckless bylo zrušeno :( tato zpráva je pro mě úplnou novinkou..

ragelly
30. 12. 2014 / 13:58:59 (před 9 roky)
off
Michell napsal(a):

Vůbec jsem nevěděla, že Reckless bylo zrušeno :( tato zpráva je pro mě úplnou novinkou..

stanice to oznámila hromadně... https://www.serialzone.cz/clanek/4224-cbs-prekvapuje-letni-serialy-pokracuji/

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
30. 12. 2014 / 14:00:30 (před 9 roky)
off

Mě nejvíc mrzí ty zrušené, co neukončili.

"Let's put a smile on that face!"
wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 12. 2014 / 14:02:10 (před 9 roky)
off

White Collar :( Bude mi chybět...

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 12. 2014 / 14:07:24
Richard Ježek
30. 12. 2014 / 14:20:56 (před 9 roky)
off

Nejvic me mrzi Almost Human, protoze mel velky potencial a dalo se to dobre rozvinout. Mohlo to byt dalsi scifko na 10 let :(
A Revolution bylo pro me prekvapeni roku, ze skoncilo. To melo hodne dobre naslapnuto na dalsi serky.

Chci se dívat na to co chci a ne to co mi určuje televize.
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 12. 2014 / 14:23:16
domi158
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
30. 12. 2014 / 14:32:23 (před 9 roky)
off

niektoré seriály mali veľký potenciál, mali zaujímavý a originálny nápad, ktorý sa dnes už len tak nevidí. hlavne pri detektívkach treba také seriály hľadať s lampášom, pretože mi pripadajú všetky na jedno kopyto. najviac ma asi mrzí, že už sa nebudem môcť tešiť na Matta Bomera. Neal Caffrey mu padol dokonale ( presne ako tie obleky, ktoré vo White Collar nosil ) :(

nina100
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
30. 12. 2014 / 14:38:07 (před 9 roky)
off

witchces of the east end !!!! neskutočné sklamanie !! to malo pokračovat !!

Luci Frid
Dlouholetý uživatel | Cool level: 40 | John Locke
30. 12. 2014 / 14:48:41 (před 9 roky)
off

K novinkám nějak nebyl čas se dostat, takže většina z nich mě tim pádem ani nemrzí. A pachuť z HIMYM mě ještě pořád nepřešla. Once Upon A Time In Wonderland se dočkalo fajn konce a nebylo to špatné, až na tu trikovou stránku se mi to líbilo. U Being Human mi i ukápla slza, konec to mělo, jaký si to zasloužilo. Revolution, ač mnohými opovrhované, jsem měla moc ráda a konec tam tak nějak sednul. :) Warehouse 13 si někdy budu muset konečně pustit, další možný maraton na watchlistu. :) Stejně tak Californication, Boardwalk Empire a Killing a dokoukat True Blood a The Bridge. Na Newsroom se zrovna chystam a White Collar mi bude chybět :) Si ho dám někdy znovu :)

Jsem seriálový maniak a jsem na to hrdá! :)
Teruska
30. 12. 2014 / 14:49:58 (před 9 roky)
off

rozhodně mi nejvíc chybí HIMYM... nicméně, i já uznávám, že kdyby bylo ještě o sérii víc, byla by to už obrovská katastrofa a finále by bylo stejně pitomý tak, jako tak...
Dál mi teda chybí a bude chybět mixology.. těch pár dílů co to mělo bylo fakticky super, ale je teda pravda, že si myslím, že další série už by byla blbost.. téma seriálu vyčerpali v první sérii, o čem by měla být druhá série mě nenapadá...

Noo co se týče Selfie, přemýšlela jsem, že bych na to mrkla.. no, vzhledem k tomu, že to skončilo snad dřív než pořádně začalo, ani se na to dívat nebudu :D

S láskou Tvá Teruška :)
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
30. 12. 2014 / 15:16:51 (před 9 roky)
off

Všechny zrušené novinky jsem po dvou-třech dílech přestala sledovat, takže tam zklamání žádné. Včetně loňského Ravenswood.. Divím se že to vydrželo tak dlouho :D Ale jako novinkou pro mě je zrušení Carrie Diaries. Vůbec jsem si to neuvědomila a to mě docela mrzí... A i OUAT in Wonderland... ale to alespoň dobře ukončili :) Himym mi po té katastrofě v 9. sérii chybět nebude :D

Vxxx
stonefire
30. 12. 2014 / 15:22:48 (před 9 roky)
off

The Killing a The Newsroom :(

Willow R.
30. 12. 2014 / 15:48:05 (před 9 roky)
off

Almost Human za toto sa tí od FOXu budú škvariť v pekle.Selfie konečne nejaká komédia pri ktorej nemám chuť všetky hlavné postavy postrielať,dokonca fandím hlavnému páru čo sa u mna moc často nestáva a oni to zrušia.

Sleslikslicka
30. 12. 2014 / 15:48:27 (před 9 roky)
off

Cože? Oni mi zrušili Rush?! Nene! Ach jo.

Jinak se přidávám k zástupům co oplakávají ALMOST HUMAN. Bylo prostě krásný koukat na něhoho, kdo je nejen pěknej, ale taky opravdu umí hrát. Neskutečně jsem si to užívala a těšila se až se dozvím, co je zeď a co je za ní. Tohle jim NIKDY nezapomenu stejně jako Firefly.

Nobody expects the spanish inquisition!
crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
30. 12. 2014 / 16:02:08 (před 9 roky)
off

Nejvíc mi chybí Warehouse 13, ale aspoň se vyvedl poslední díl.

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
30. 12. 2014 / 16:21:36 (před 9 roky)
off

Ja som napočítala :) Najviac mi bude chýbať Almost Human, Selfie a Dracula :) OUaTiW malo dôstojné ukončenie, hnevá ma zrušenie The Tommorow people a Twisted tie sa mi tiež páčili a zostali s otvoreným koncom :( Mixology bol akurát na peknú celú jednu sériu.A u True Blood bolo načase aby už mal poslednú sériu.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
30. 12. 2014 / 16:40:59 (před 9 roky)
off

Seriál po kterém zůstane nezaplnitelná díra: Psych !!
Seriály, které mi budou opravdu chybět: Men at Work, HIMYM, Raising Hope, Anger Management
Novinka, kde bych si přál pokračování: Almost Human

A pak je pár takových které se chystám sledovat až teď, když jsou uzavřené: Boardwalk Empire, Sons of Anarchy nebo Newsroom

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 12. 2014 / 16:41:51
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 12. 2014 / 16:50:55 (před 9 roky)
off

Almost Human, Trophy Wife a Warehouse 13 - to byly skvělý seriály a bez nich bude v mém Watchlistu smutno :/ Tvůrci se budou muset hodně snažit, aby přišli s něčím fakt dobrým a tuhle ztrátu mi nahradili :D

kopernickak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 12. 2014 / 17:46:22 (před 9 roky)
off

Warehouse 13 a Unforgettable už mi chybí, White collar začíná chybět a Rush - velká, ale velká škoda...

Gae
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 12. 2014 / 17:56:19 (před 9 roky)
off

Za mě určitě škoda Almost Human,Sellier,Sean,Dracula atd.atd.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 12. 2014 / 18:26:36 (před 9 roky)
off

Mrzí mě jen Men at Work....A to Z a Selfie snad časem dojedu, ale po jedné sérii to na závislost určitě není. Warehouse už mě ke konci vůbec nebavilo, na začátku bylo mnohem zábavnější.

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 12. 2014 / 18:32:43
CapAm
Uživatel od první verze | Cool level: 26 | Ally McBealová
30. 12. 2014 / 18:42:20 (před 9 roky)
off

Hrozně mi vadí Almost Human, byla to skvělá novinka. A Psych mi dost chybí.

A dream is a wish that your hear makes.
Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
30. 12. 2014 / 20:34:42 (před 9 roky)
off

Když jsem se tak proklikával článkem, napadlo mě, že každý rok začnu sledovat víc seriálů, než jich ten rok skončí...to by mohl být v budoucnu problém:-)

zaynab
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
30. 12. 2014 / 20:50:29 (před 9 roky)
off

Jsem smířená s koncem Warehouse 13 (vynikající zakončení na úrovni top 10 endů), ale mám abstinenční příznaky pokaždé, když zahlédnu pohledného sympaťáka v padnoucím obleku (White Collar, nastal čas pustit si tě znovu). Z novinek je škoda Almost Human, a to hlavně vzhledem k vynikajícímu obsazení ústřední dvojice. HIMYM nikdy nezapomenu ten konec (a ne, ani alternativní finále mě neuspokojilo), který by byl logický a pochopitelný, ovšem kdyby nebylo posledních dvou sérií. U několika si říkám, že byl nejvyšší čas (Drop Dead Diva - tam už taky scénáristé nevěděli, jak by ještě oddálili očekávané a očekávatelné), a ukončení pár dalších zamrzelo, ale ne natolik, abych se vrhala na petice kolující po internetu.

enisek
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
30. 12. 2014 / 21:26:23 (před 9 roky)
off

nejvíc mi chybí a bude chybět Newsroom a Warehouse... skvělé seriály, kterých je škoda a mohli mít o sérii, dvě nebo tři víc :)

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
30. 12. 2014 / 21:29:00 (před 9 roky)
off

Nejvíc mi bude chybět Revolution. Tam měli slušně nakročeno do třetí řady, ale bohužel čísla sledovanosti byla nemilosrdná :) Dále mi bude chybět The Killing, True Blood a Sons of Anarchy. A Tomorrow People taky mohli dostat další řadu.

A jak je to vlastně teda s 24? Bude další řada nebo nebude? Jestli nebude, tak by se měl Jack Bauer doplnit do článku :)

Hold the Door!
lokot
30. 12. 2014 / 21:56:17 (před 9 roky)
off

Skvělý fotočlánek. Děkuji.

Letos jsem přišel o nejvíce seriálů.

Holy
griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
30. 12. 2014 / 22:38:28 (před 9 roky)
off

Nejvíc mi bude chybět Psych, snad to teď Galavant aspoň trochu napraví:)

Jenniss
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 12. 2014 / 23:19:01 (před 9 roky)
off

Za mě jednoznačně Psych, to mi bude chybět ze všeho nejvíce...

•• I know, you know, that I'm not telling the truth. I know, you know, they just don't have any proof. Embrace the deception, learn how to bend. Your worst inhibitions, tend to psych you out in the end.••
sgjoli
31. 12. 2014 / 00:20:27 (před 9 roky)
off

Za sebe říkám Almost human! I když je fakt, že několik zmíněných seriálů mne teprve ještě čeká ke sledování (White Collar, Witches of East End, Warehouse 13, True Blood, Californication, Dracula, Being Human, The Tomorrow People, Gracepoint), u kterých je docela možné, že by mě jejich ukončení asi taky mrzelo (a opravdu možná bude mrzet, uvidíme), mít to zhlédnuté dřív.

Jinak u Once Upon a Time in Wonderland je myslím dobře, že to skončilo po první řadě. Děj byl celistvý a ukončený; popravdě si neumím představit, co by tam ještě v další řadě (řadách) chtěli ukázat, aby seriál neztratil na kvalitě a dějově to nebylo rozplizlé a zbytečně nastavované, jen aby to nabralo příslušný počet epizod.

Kafe, knihy a seriály!
Mehal
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
31. 12. 2014 / 08:41:13 (před 9 roky)
off
beavis
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
31. 12. 2014 / 11:02:51 (před 9 roky)
off

Já zde budu jen opakovat co píší ostatní. V první řadě je to určitě Almost Human tohle mě mrzí velice v koutku duše doufám, že to někdo odkoupí a obnoví, ale to samozřejmě nehrozí. Dále z novinek Intelligence ta se taky dala sledovat, ale tak trochu jsem čekal, že tak dopadne. Ze starších věcí je to určitě Warehouse 13 pak i califonication ikdyž poslední série mě už tolik nebavila tak jak předchozí. Samostatná kapitola je "matka" jestli platí "konec dobrý všechno dobré" tak tady obráceně to pro mě platí taky byl to jeden z mých neoblíbenějších seriálů (porážel ho v kategorii snad jen TBBT) a tím koncem, ale úplně vše zničily (alternativní konec to trochu zmírnil, ale stejně) tak ten mi rozhodně chybět nebude! Jinak jsem rád za zrušení většiny seriálů některé byli hodně katastrofální aspon nám uvolní místo pro nějaké nové už se na ně těším.

Syrestesia
Uživatel od první verze | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
31. 12. 2014 / 18:59:12 (před 9 roky)
off

Než jsem se rozhoupala, abych se začala dívat na Almost Human, tak mi ho zrušili, malá útěcha je, že mi teď nemůže chybět. :)
Stýská se mi po Psych, dokonce mi chybí i to, že už nemůžu dělat titulky, přestože byly hrozným požíračem času. Něco tak ulítlého a zábavného se asi hned tak neobjeví. Navíc to byl jediný seriál, kde jsem měla ráda všechny postavy.
Naštěstí měl aspoň vydařené finále, z něj si měli tvůrci HIMYM vzít příklad, jak zakončit několikařadový seriál.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
31. 12. 2014 / 20:33:32 (před 9 roky)
off

Tak jako nemá cenu vypisovat, které mi budou chybět, to bychom tady byli dlouho, naštěstí na ně já nespěchám a u mnohých mám ještě dost dílů na příští rok. Jakmile se totiž seriál blíží ke konci, je mi ho líto a díly sleduju se šílenýma mezerama. I poslední díl Sherlocka si každý rok hrozně šetřím.
Nicméně mě ale překvapilo to číslo - 73 není málo.

Nicole348
31. 12. 2014 / 21:28:44 (před 9 roky)
off

Najviac mi určite bude chýbať Newsroom - to bol seriál, ktorý si zaslúžil oveľa viac sérií. Pre mňa obrovská seriálová rana. A pri Sons of anarchy som si pozrela ešte len prvú sériu takže uvidíme na konci.

Bedlička
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
1. 1. 2015 / 01:03:03 (před 9 roky)
off

Nejvíc mi chybí určitě HIMYM, protože jsem se na něj dívala celkem dlouho. I když nepopírám, že další série už by byla prostě moc. Ten konec mi zase tak moc nevadil, ale přiznávám, že hodně věcí nedávalo žádný smysl a určitě to tvůrci mohli vymyslet lépe.
Také mě mrzí Friends with Better Lives a Selfie. Vypadalo to na celkem dobré seriály, tak je škoda, že skončily takhle brzy.
No, jsem zvědavá co příjde nového na jejich místo. :)

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 1. 2015 / 01:26:58 (před 9 roky)
off

Nejvíc mě mrzí The Neghors a Anger management. A to, že končí The Mllers sem nevěděla, také škoda...

Triiciiie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
1. 1. 2015 / 12:19:54 (před 9 roky)
off

Se slzami v očích se loučím s Karlem Urbanem :( ... Tak zas až v dalším Star Treku ;)

"Tea. But the strong stuff. Leave the bag in..."
Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
1. 1. 2015 / 12:26:52 (před 9 roky)
off

Almost Human a Selfie, oboje vyhozený potenciál..

Holka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
1. 1. 2015 / 14:10:59 (před 9 roky)
off

Je mi líto tolika seriálu...
Believe, Ravenswood, Crisis, Selfie, VGHS, HIMYM, Almost human, The Darrie Diaries.
Škoda, no.

We´re young and stupid
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 1. 2015 / 14:11:24
Evie
1. 1. 2015 / 18:27:17 (před 9 roky)
off
shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 1. 2015 / 10:55:59 (před 9 roky)
off

Mě nejvíce mrzí Reckless, tady bych ráda viděla pokračování. A svým způsobem i Almost Human, především kvůli nenaplněnému potenciálu, než že bych vyžadovala další díly.

Chicago
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
2. 1. 2015 / 18:28:26 (před 9 roky)
off

Bude mi chybět jenom jeden seriál, a to Boardwalk Empire...

Chrosticek
3. 1. 2015 / 14:55:25 (před 9 roky)
off

Almost Human, Crazy Ones, Boardwalk Empire... a u HIMYM si nie som isty, tie posledne serie uz boli des a ten koniec... malo to skoncit, ale nie takto, ale to vedia vsetci :D

jackpv
3. 1. 2015 / 23:02:37 (před 9 roky)
off

Když už jsem si našel čas na to koukat na pár seriálů,vzápětí o ně zase přijdu. Hned pět ran:
Almost human
The Tomorrow People
Revolution
The Lottery
Sons Of Anarchy
U některých jsem poctivě odkoukal všechny epizody, u jiných jsem stihl dohnat jen několik dílů, jako napříkald sons of anarchy, nebo lottery. Jsem přesvědčen, že tyto i mnoho dalších ze seznamu mělo velký potenciál a je jich ohromná škoda. Další ukázka toho, že život prostě není fér.

Skutečným vítězem se staneš jen tehdy, když se naučíš prohrávat.
NineSen
4. 1. 2015 / 00:19:20 (před 9 roky)
off

Mně je hrozně líto, že zrušili Star-Crossed. Mám ráda kombinaci žánrů romantiky a sci-fi (fantasy) a těchto seriálů bohužel moc není :/ Když nepočítám TVD, který mělo skončit druhou serií. Teď už tam vymýšlí moc velký kraviny..

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
4. 1. 2015 / 00:25:49 (před 9 roky)
off
NineSen napsal(a):

Mně je hrozně líto, že zrušili Star-Crossed. Mám ráda kombinaci žánrů romantiky a sci-fi (fantasy) a těchto seriálů bohužel moc není :/ Když nepočítám TVD, který mělo skončit druhou serií. Teď už tam vymýšlí moc velký kraviny..

TVD je v aktuální sérii docela dobré, u předchozí sem přemítal, že na to přestanu koukat.. (takhle u mě končí naprosté minimum seriálů). Holt když to někdo překombinuje.. přetáhnuté seriály jsou stejně špatné jako když to někdo ustřihne moc brzo.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
4. 1. 2015 / 00:51:56 (před 9 roky)
off
Mescalamba napsal(a):

TVD je v aktuální sérii docela dobré, u předchozí sem přemítal, že na to přestanu koukat.. (takhle u mě končí naprosté minimum seriálů). Holt když to někdo překombinuje.. přetáhnuté seriály jsou stejně špatné jako když to někdo ustřihne moc brzo.

Ironií je, že kdyby to nedostalo druhou řadu, považovala bych to za v žánru velmi kvalitní seriál, který přesně, jak říkáš, ukončili moc brzo. Už jsem to s ním vzdala, ale často to nedělám, tak občas zapátrám na youtube, jestli jsem neudělala chybu - udělala, vydržela jsem moc dlouho.

NineSen
4. 1. 2015 / 01:57:10 (před 9 roky)
off
Mescalamba napsal(a):

Souhlasím. Ještě si trochu pamatuji, když jsem sledovala 1. sérii. Tolik jsem fandila Eleně a Stefanovi. K tomu téma upíři, vlkodlaci, čarodějnice,.. Pro mě to byl jeden z nej seriálů. Po druhé sérii koukám jen když se nudím nebo čekám na jiný seriál..

Sleslikslicka
4. 1. 2015 / 17:11:33 (před 9 roky)
off
jackpv napsal(a):

... U některých jsem poctivě odkoukal všechny epizody, u jiných jsem stihl dohnat jen několik dílů, jako napříkald sons of anarchy, nebo lottery. Jsem přesvědčen, že tyto i mnoho dalších ze seznamu mělo velký potenciál a je jich ohromná škoda. Další ukázka toho, že život prostě není fér.

Zrovna Sons of Anarchy se svými sedmi sériemi mi přijdou naopak jako příklad toho, kdy kvalitní seriál dostal dostatek prostoru. Patří mezi mé oblíbené, ale netruchlila jsem. Byla to jízda a skončila kdy měla.

Nobody expects the spanish inquisition!
Olinna Aria Heřmannoa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
6. 1. 2015 / 19:28:22 (před 9 roky)
off

nejvíce mi bude chybět Almost Human, docela mě bavilo i Believe a určitě Newsroom.

gyfu
8. 1. 2015 / 06:21:17 (před 9 roky)
off

The divide, The bridge, Psych, Rush, The killing

majka147
10. 2. 2015 / 18:44:54 (před 9 roky)
off

Najviac ma mrzí Psych, Warehouse 13 , The tomorrow people :( (trošku škoda toho zakončenia seriálu ) A z kanadských je to the Listener (aj keď príbeh tam nebol nijak extra a je to jediná detektívka ktorá ma bavila :D )
A vidím viacej seriálov ktoré boli ukončené ale nemám ešte dopozerané ako Being Human,Enlisted,How I meet your mother, Matador a White Collar... Je to škoda ale aspoň to už budem mať pekne naraz dopozerané keď bude čas :D

Riddick
14. 3. 2015 / 18:15:19 (před 9 roky)
off

No to nemysli vazne. Na 1/4 jsem se dival. Psych, Almost Human, Believe, Gang Releated, Hostages, Boardwalk Empire, Intelligence, Killer Women, Star Crossed, Newsroom, Warehouse 13, Crisis, Revolution vsak to ani neukoncili sakra, Bridge, Lottery, Tomorrow People, White Collar, Witches of East End, Sons of Anarchy. To si snad delaji srandu na co se ted budu divat?

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
14. 3. 2015 / 18:53:11 (před 9 roky)
off
Riddick napsal(a):

...na co se ted budu divat?

Na stenu.

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
majka147
17. 3. 2015 / 19:04:44 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Na stenu.

Dobrá rada treba skúsiť niekedy :D

fantasyfan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
16. 7. 2015 / 18:20:03 (před 9 roky)
off

Tomorrow people, believe, intelligence, being human... No teda to naštve.

"If you going through the hell, keep going" (Churchill)
sestydenisa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
17. 8. 2015 / 18:54:45 (před 9 roky)
off

Star Crossed- to mě hrozně mrzí bylo by skvělé pokračování,jeden z nejlepších seriálů