Diskuze k článku Doctor Who: Jak to bude s Clarou?
Nathaniell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
27. 12. 2014 / 10:19:25 (před 9 roky)
off

Skutečně se těším na to množství Clara haterů, které se tu určitě objeví, ale já z finále vánočního speciálu měla vážně druhé Vánoce :-)

Clara je každopádně moje nejoblíbenější společnice v obnovených sériích, ani trochu mi nevadí, že se občas chová arogantně a panovačně, právě naopak. S Capaldim jsou skvělá dvojka a jsem ráda, že ještě dostanou možnost předvést i nějakou jinou pozici svého vztahu, než jenom ustavičné lhaní a shazování jeden druhého.

Žiji ve fikčních světech, iluzích a sebeklamech. Tak mi je, prosím, neberte!
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
27. 12. 2014 / 12:51:02 (před 9 roky)
off

Musím povedať že ani ja som nebola nadšená Clarou, s 11 Doctorom si neviem predstaviť nikoho iného ako Amy.
Ale odkedy prišiel Capaldi, tak im to funguje a sú spolu úžasná dvojka. Nieje to moja obľúbená spoločníčka, ale aj tak som rada že zostáva. Na Jennu a Capaldiho som si zvykla, ide im to super a majú skvelý vzťah.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Mania Dardeville
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 12. 2014 / 13:24:34 (před 9 roky)
off

Tak já mám Claru ráda, sice mi vadila v posledních dvou dílech, ale věřím, že se to zase zlepší a její postava se zklidní - a příště snad nezabije mojí nejoblíbenější postavu! Zatím sice stále v oblíbených společnicích vede Amy, ale to jen proto, že měla Roryho a nebyla tak posedlá Doctorem jako jiné. Koho jsem nemohla vystát byla Rose a tu už v příšernosti nikdo nepřekoná.
Ale i přesto, že mám Claru ráda, jsem trochu doufala, že už bude nová společnice, třeba opět pár, nebo pro jednou by to mohl být společník... No co se dá dělat, snad v další řadě.

...quia victus de mea adhibeo talis, qualls eas...
Gathyify
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 12. 2014 / 13:45:28 (před 9 roky)
off

Claru jsem měla ráda jen ze začátku. Teď je hrozně otravná a podle mně už je v seriálu dlouho. Už se těším na další společnici/společníka Doktora. Takže jsem opravdu trochu doufala, že Vánoční epizoda bude její poslední. Tak třeba další sérii.

Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 12. 2014 / 13:51:22 (před 9 roky)
off

Osobně bych byl rád, kdyby Clara ještě jednu sezónu v seriálu vydržela, ale pak by už měla jít, protože k novému Doctorovi by měla přijít nová společnice (a možná i společník). Doufám, že po jednu sezónu Clara ještě vydrží, protože je to moje 3. nejoblíbenější Doctorova společnice (před ní jsou Donna a Amy).

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
tammiive
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
27. 12. 2014 / 14:16:49 (před 9 roky)
off

Clara je skvělá jen když není s Dannym! Už u vánočního speciálu sem se musela naštvat, protože tam byl zas! :D

nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
27. 12. 2014 / 14:36:13 (před 9 roky)
off

Tak díl jsem ještě neviděl, jenom jsem rychle kouknul na konec jestli Clara zůstane a musím říct, že se mi ulevilo. Bych bral aby tam byla napořád, zvláště po tom co už (doufejme, že natrvalo) ukňouranej a otravnej Danny Pink zmizel, ale je pravda, že je potřeba aby se seriál vyvíjel a tvůrci to ví, takže tahle série, maximálně speciál další, už bude doopravdy Clary poslední. Ale to bude až za rok, tak super. ;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
27. 12. 2014 / 15:19:20 (před 9 roky)
off

Tak já osobně bych její odchod fakt uvítala, prostě ji nemám ráda, na nového doktora jsem si zvykla rychle, ale na Claru jsem nezvykla doteď.

Nathaniell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 12. 2014 / 13:29:01 (před 9 roky)
off
Mania Dardeville napsal(a):

Zatím sice stále v oblíbených společnicích vede Amy, ale to jen proto, že měla Roryho a nebyla tak posedlá Doctorem jako jiné.

To je přesně věc, proč je jedinou společnicí, kterou jsem nemohla vystát, Martha. Kdyby neustále nekňourala, že je jen náhradou za Rose (jíž fakticky byla) a že ji Doctor nemiluje, tak to mohla být i zajímavá postava. Příchod Donny byl fakt dar z nebes!

nevermore napsal(a):

Bych bral aby tam byla napořád, zvláště po tom co už (doufejme, že natrvalo) ukňouranej a otravnej Danny Pink zmizel, ale je pravda, že je potřeba aby se seriál vyvíjel a tvůrci to ví, takže tahle série, maximálně speciál další, už bude doopravdy Clary poslední. Ale to bude až za rok, tak super. ;)

Za Danny Pinkem je už, doufám, úplná tečka (a slova Gallifreyský pevný disk v příští sérii nechci slyšet!). Skutečně doufám, že Claru nechají na konci raději zemřít, než aby nějakým trikem Pinka vrátili zpátky a nechali je žít šťastně až do smrti.

Žiji ve fikčních světech, iluzích a sebeklamech. Tak mi je, prosím, neberte!
lydia
28. 12. 2014 / 13:43:50 (před 9 roky)
off

Danny mi taky neskutečně vadil. Ale jinak mám Claru hrozně ráda, je to jednoznačně moje nejoblíbenější společnice a jsem nadšená z toho, že tam bude i příští sérii.

Eobard Thawne
28. 12. 2014 / 17:06:28 (před 9 roky)
off

Souhlasím se všemi, co nenávidí Dannyho Pinka. Pokud se ten <<cenzurováno>> zas objeví, přál bych mu, aby to poslední, co uslyší, bylo: "Exterminate!"

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
vmvladko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 12. 2014 / 18:29:40 (před 9 roky)
off

Ja si myslím že seriál jednoznačne potrebuje nové ho spoločníka nikoho ako bola a Evelyn Smythe.

http://tardis.wikia.com/wiki/Evelyn_Smythe

vmvladko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 12. 2014 / 18:33:12 (před 9 roky)
off
Nathaniell napsal(a):

...(a slova Gallifreyský pevný disk v příští sérii nechci slyšet!)..,

nazýva sa to Matrix - http://tardis.wikia.com/wiki/The_Matrix

dm66
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
28. 12. 2014 / 21:02:58 (před 9 roky)
off

Dobra sprava. Postavu Clara mam rad. Dobre doplna Doktora.

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
28. 12. 2014 / 21:08:09 (před 9 roky)
off

Teď jsem to dokoukala a jsem fakt docela naštvaná. Doufala jsem, že bude pryč, jak se psalo. Je mi celkem nesympatická už od začátku. Měla jsem ráda Rose, Donnu, Amy s Rorym taky nebyli špatní, ale Clara mi prostě nesedí. Poslední Doctor je skvělý a líbil by se mu k němu fakt někdo jiný.

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
29. 12. 2014 / 00:25:57 (před 9 roky)
off
nevermore napsal(a):

Bych bral aby tam byla napořád, zvláště po tom co už (doufejme, že natrvalo) ukňouranej a otravnej Danny Pink zmizel

Mňa strašne naštvalo ako skazili postavu Dannyho, lebo na začiatku mi bol veľmi sympatický, aj tie scény ako sa zoznámil s Clárou (ako ho pozvala a on to odmietol a potom si búchal hlavu o lavicu :D ) bol zlatý, hanblivý a sympaťák i keď trošku traumatizovaný z vojny. A potom z neho urobili neviem akého "veľkého" nepriateľa Doctora, ufňukaného a všetko okolo neho tak zveličili, hrôza a to som sa na neho tešila.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 12. 2014 / 18:24:18 (před 9 roky)
off

Mňa jednoducho Clara nebaví! Nie som "hater" a neznášam ten pojem, ale mne Clara nesedí. Je nemastná, neslaná a nudná. Mala pár svetlých chvíľok ale to bolo všetko. Už to chce niekoho nového, možno aj mužského spoločníka, niečo nové vytvoriť. Nový Doctor mi sadol, veľmi ma baví, nevidela som ešte síce vianočnú epizódu, ale dúfam, že sa mi tak neznechutí ako toľkým ľuďom. Čoraz viac ľudí čo si všímam, už odchádza od DW a nie preto, že by im vadil starší Doctor, ako sa najprv myslelo, ale preto, že to ide dolu kopcom. Síce sa mi páčila 8.séria, musím uznať, že mala dosť slabých epizód, pri ktorých som si povedala: "To ten Moffat myslí vážne? Preboha veď ho už vymeňte!" A naozaj si myslím, že aj jeho by mal nahradiť niekto nový, s novými nápadmi. A ešte ku Clare, spočiatku v 8.sérii sa mi páčila, keď sa ukázalo, že vie aj samostatne myslieť a konať, ale v posledných dieloch sa mi zase znechutilo, je to s ňou horšie než na horskej dráhe a naozaj už tam nemá čo robiť. Treba jednoducho zmenu!

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 12. 2014 / 18:28:38 (před 9 roky)
off
Deaneira napsal(a):

Tak já osobně bych její odchod fakt uvítala, prostě ji nemám ráda, na nového doktora jsem si zvykla rychle, ale na Claru jsem nezvykla doteď.

Moje slová! A to som sa bála, že mi nový Doctor nesadne, ale obľúbila som si ho už viac než Matta a šlape na päty Chrisovi, ktorého ozaj zbožňujem. :) Za to Clara? Páčila sa mi len keď bola v tej prvej vianočnej časti s 11-kou, potom ako Sufflé girl a v tejto sérii možno v 3 epizódach, keď samostatne rozmýšľala a konala. Inak veľmi zlá, nevýrazná postava, čo tam pôsobila ako keby sa nevedela nájsť.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Calimae
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
30. 12. 2014 / 19:07:29 (před 9 roky)
off

Já mám Claru jako společnici nejraději, možná je to jménem :D ale ani mi nepřijde, že by byla nějak arogantní či panovačná, spíš víc průbojná a cílevědomá. U mě rozhodně vedea doufám, že tam ještě jednu sezónu zůstane. Vlastně jsem se k DW dostala, když jsem viděla epizodu 7x10, kde hrála, takže mě k tomu seriálu přivábila.

Jinak koho rozhodně nemůžu vystát jsou Rose a Martha, přiváděly mě k šílenství a když jsem zjistila, že Rose doopravdy neumře, byla jsem z toho tak na nervy...

Rozhodně si myslím, že s 12. Doctorem jsou super dvojka a od jeho regenerace se poznávají, takže se seriál krásně vyvíjí a Last Christmas je rozhodně nejlepší díl celé sezóny, kousek před Robot of Sherwood.

Hawranek
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
5. 1. 2015 / 05:18:38 (před 9 roky)
off

Clara měla od Doktora odejít po té, co se vyřešila její přítomnost v Doktorově minulosti. Po reinkarnaci si měl najít novou společnici. Neříkám, že jsem nebyla dojatá, když jí 11. volal, aby s ním zůstala, že je víc zmatený, než ona, ale....nemám jí ráda. Moje nejoblíbenější společnice byly Donna a Amy s Rorym. A abych se přiznala, Rose jsem taky nikdy neměla ráda. Milovala Desátého Doktora. Nemůže ho milovat, když ho miluju já :-D :-D :-D :-D :-D

To, co mě nerozpláče, nemá šanci ode mě dostat víc jak 50%.
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 1. 2015 / 15:44:17 (před 9 roky)
off

Sorry lidi, ale Clara už je strašně otravná. Ze začátku byla zajímavá, ale ted už jen zaclání a ztrácí na sympatiích. Ke 12th se vubec nehodí, zkrátka jim to nejde, to s 11th to ještě jakž takž šlo.
Rose je prostě Rose, ta bude nevěky nejlepší. :D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯