Na the Wire sa už dlho chystám takže pre mna skvelá správa :)
Spolu se Six Feet Under, chci tohle vidět už delší dobu, a ještě jsem se k tomu neodhodlal. Kdych se nemusel učit, tak bych to vzal útokem ještě dneska.
Mě právě tohle donutilo si to stáhnout a přidat do watchlistu, vypadá to fakt dobře (obrazově) :)
Stará 4:3 verze je na HBO GO už dlouho. Tak jsem zvědavý jestli se i na českém HBO GO dočkáme modernizace.
Tohle mám v plánu zkouknout už delší dobu. Ale vždy si nakonec vyberu něco novějšího :)
To mě taky konečně donutilo ho dokoukat, videa mám natahaný a teď už jen časuju titule abych si to mohl v klidu vychutnat. Jinak Cowboy Bebop pecka z roku 1998 se od ledna bude taky vysílat v HD, takže další klenot, který si nesmím nechat ujít.
Mohl bych vědět jaké titulky časuješ? Pokud je stahuješ z titulky.com tak nedoporučuji ty, které jsou označené jako z TV. Jsou tam hrozné bláboly a amaterská verze je dle mého názoru lepší.
Jak tady sleduji má to v úmyslu sledovat více lidí,takže se na to určitě budu chystat také :-)
Už nějakou dobu plánuju, že si The Wire pustím, tak tenhle fakt je o důvod víc se do toho pustit co nejdřív. :-)
dollaruss napsal(a):
Mohl bych vědět jaké titulky časuješ? Pokud je stahuješ z titulky.com tak nedoporučuji ty, které jsou označené jako z TV. Jsou tam hrozné bláboly a amaterská verze je dle mého názoru lepší.
Přečasoval jsem právě všechny ty z TV. Dneska nebo zítra na to mrknu a holt dyžtak přečasuju jiný.
Mik napsal(a):
To mě taky konečně donutilo ho dokoukat, videa mám natahaný a teď už jen časuju titule abych si to mohl v klidu vychutnat. Jinak Cowboy Bebop pecka z roku 1998 se od ledna bude taky vysílat v HD, takže další klenot, který si nesmím nechat ujít.
Jo, tak s dokoukáváním (né že by se mi seriál nelíbil!!) jsem na tom úplně stejně, až na to, že videa zatím nemám :D A se zprávu o Cowboy Bebop jsi mě potěšil podruhé, protože toho už mám v plánu sakra dlouho...