Super žebříček! :) GoT jsem na prvním místě čekala, ale překvapili mě Suits :)
Prekvapilo. Zakaždým prekvapí. A prekvapovať neprestane.
...na aké hovadiny sa dívajú ľudia najviac.
S žebříčkem souhlasím také jsem stahovala :-)
Mista 1-4 jsou bez jakehokoliv prekvapeni. Mile me prekvapilo 5. misto na kterem je Gotham. Co me ale nejvice prekvapilo je 10. misto a na nem South Park(nechapu, ze po tolika letech porad tahne).
Balthazar6 napsal(a):
Mista 1-4 jsou bez jakehokoliv prekvapeni. Mile me prekvapilo 5. misto na kterem je Gotham. Co me ale nejvice prekvapilo je 10. misto a na nem South Park(nechapu, ze po tolika letech porad tahne).
Hlavně když je zadarmo a legálně...
Pobavilo mne, že Gotham předstihnul Arrow (taky měřítko kvality). Co takhle udělat podobný žebříček ve spolupráci s ulož.to? ;-)
pozitkar napsal(a):
Pobavilo mne, že Gotham předstihnul Arrow (taky měřítko kvality). Co takhle udělat podobný žebříček ve spolupráci s ulož.to? ;-)
Na ulož.to jsou přeci jen legální osobní data uživatelů...
pozitkar napsal(a):
Nevím nevím, koliko lidí tady stahuje z ulož.to :D myslím, že to už naši uživatelé víc přispějí právě do těch dat z torrentů :)
pozitkar napsal(a):
Co vim, tak na uloz.to jsou nejstahovanejsi: The Vampire diaries, The Originals a Bananove rybicky.
překvapila mně jen absence Flashe, jinak první příčky byly jasný :D
Taky mě překvapuje absence Flashe, ale za ten velký skok Arrowa jsem opravdu ráda a jako už tradičně gratuluji GoT k prvenství! :)
Když tak koukám na ten žebříček, tak přemítám s čím vším je něco špatně..
Teď nemyslím pořadí žebříčku, ale spíš ten princip stahování seriálů obecně..
Mescalamba napsal(a):
Když tak koukám na ten žebříček, tak přemítám s čím vším je něco špatně..
Teď nemyslím pořadí žebříčku, ale spíš ten princip stahování seriálů obecně..
Ano, rozhodne je spatne to, ze velke US spolecnosti nehodlaji serialy uvolnit do sveta, i kdyz vi ze je o ne zajem, viz tabulka stazeni. Kdyby je uvolnili za maly poplatky (ne $1 nebo 2 za dil) tak by se mozna divili kolik lidi by si to koupilo. Misto toho zkoumaji ratingy a sledovanost live, vybiraji hromadu serialu, ktere pak rusi misto aby dali prednost kvalite pred kvantitou... To je velmi spatne ;)
Lidi to stejne stahuji, tak proc si nedaji praci s tim, aby to lidi meli legalne, neco malo z toho vydelali a dokonce by meli i presnejsi vysledky oblibenosti.
HBO je draha sluzba, delaji kvalitni serialy a maji radost z piratskych stazeni... Cim to asi bude :)
a to podľa mňa určite nie je všetko.. :D lebo veľa ľudí torrent snáď ani nepozná.. :D a aj koľko ľudí pozerá serialy online.. to je ešte väčšie číslo určite :P ale Arrow ma prekvapil že je v top 10 :)
justynajohnson napsal(a):
S žebříčkem souhlasím také jsem stahovala :-)
I ty pujdes sedet! :D
Keď som bol malý, chcel som byť pirátom. Keď sa teraz pozriem na môj harddisk, myslím, že som si môj sen splnil.
Lucius napsal(a):
překvapila mně jen absence Flashe, jinak první příčky byly jasný :D
Tak Flash je jasný, že chybí, protože má přeci jen málo dílů. Pevně věřím tomu, že si ho tu přečteme příští rok :)
Jinak kdyby byl za každé video (díl seriálu nebo film) trest v podobě jednoho měsíce, tak sedím asi na doživotí a pak bych jen ve věznici koukal na nudnou TV a jejich ordošky a podobné ho*adiny.
Ad3) já teda nevím jak ostatní, ale třeba tak nějak na uložto nedám dopustit a "nakupuji" stále na tomto serveru. Torentům jsem stále nepřišel na chuť
Richard Ježek napsal(a):
Tak Flash je jasný, že chybí, protože má přeci jen málo dílů. Pevně věřím tomu, že si ho tu přečteme příští rok :)
ty údaje v tabulce jsou v rámci jedné (nejstahovanější) epizody, ne veškeré díly seriálu :)
Butcher napsal(a):
I ty pujdes sedet! :D
Pirátství mě baví tak asi ano :) :):)
Ale ne,dělám si srandu,seriály pořizují za peníze :-)
justynajohnson napsal(a):
Ale ne,dělám si srandu,seriály pořizují za peníze :-)
To bys utratila pěkný balík prachů :)
Locke napsal(a):
To bys utratila pěkný balík prachů :)
Ale tak to je,platím za to,za nové určitě,starší stahuji na ulož.to
adam16 napsal(a):
Keď som bol malý, chcel som byť pirátom. Keď sa teraz pozriem na môj harddisk, myslím, že som si môj sen splnil.
Já jsem jako malá pirátkou být nechtěla, ale můj externí disk je na tom stejně.