Diskuze k článku Scéna měsíce: Prosinec 2014
wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 1. 2015 / 16:11:56 (před 9 roky)
off

Pro mě je nejlepší scéna měsíce také z White Collar S06E06 :) Ale jiné scéna. Ta jak je Peter v márnici a doktor mu dá Nealovy věci a Peter pronese ,,Jsi volný." A pak se na lavičce rozbrečí. :) Tohle je moje scéna měsíce :)

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
4. 1. 2015 / 16:13:30 (před 9 roky)
off

Zase raz super článok :)
Zo spomínaných som videla iba epizódu Arrowa, spomínaná scéna a celkovo celé zimné finále ma však nejako nedostalo..
Za mňa je scéna mesiaca zo zimného finále The 100, keď KONEČNE zabili Finna, na toto som čakala fakt strašne dlho, lebo takú nesympatickú postavu som už dlho nezažila. Nemala som ho rada už v prvej sérii, tá druhá však dorazila moju averziu k nemu už úplne.
A ešte by som spomenula Hart of Dixie, lebo som sa na seriál hrozne tešila po tej nekonečnej pauze a moc sa mi páčil začiatok epizódy, tá začiatočná pesnička a do toho taká tá Bluebellovská pohoda.

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
4. 1. 2015 / 16:14:19 (před 9 roky)
off

Pro mě jednoznačně nejlepší byla "garážová" scéna z posledního dílu Newsroom.

stekna
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
4. 1. 2015 / 16:23:48 (před 9 roky)
off

na mě největší dojem udělal poslední díl lonějšího roku jak Arrow ale i Grimm,nemohu se dočkat pokračování

Verrush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
4. 1. 2015 / 16:35:25 (před 9 roky)
off

Arrow je jasný, ta scéna byla neuvěřitelná, ale za mě to je Reign, kdy Catherine pomáhá Mary překonat šok ze znásilnění. Z toho jak ji přesvědčuje, že to musí překonat a ukázat všem, že se nic nestalo, jsem měla husí kůži.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 1. 2015 / 16:42:49 (před 9 roky)
on
Marty8901 napsal(a):

Pro mě jednoznačně nejlepší byla "garážová" scéna z posledního dílu Newsroom.

Pro mě taky hodně silná, ale rozhodovala bych se mezi ní a mezi tou, když hraje na konci 3x05 písnička Oh Shenandoah, Will odlepuje fotky z vězeňské zdi a zjistíme, že na té fotce je jeho otec - ten spoluvězeň, se kterým si tam celý díl povídal, taky skvělá scéna.

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
4. 1. 2015 / 16:48:58 (před 9 roky)
on

Pepper byla fakt super dojemná :D

lokot
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 1. 2015 / 16:53:40 (před 9 roky)
off

Souhlasim s Arrowem. Celou dobu jsem si myslel, že Oliver vyhraje a ono nic. :-D

Holy
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 1. 2015 / 17:24:13 (před 9 roky)
off

Tak tých dobrých scien bolo viac a vybrať jednu. Vyberám The 100, keď zabili Finna, musela som povedať "ja neverím, konečne" :D Ale musím spomenúť aj Doctor Who, keď sa Clara nechcela zobudiť a zostala s Clausom na saniach, to bolo fakt na plač. To by bol podľa mňa najkrajší koniec, ale no nejak to dúfam rozdýcham.
Z článku súhlasím s Arrow :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 1. 2015 / 17:26:39
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
4. 1. 2015 / 17:24:36 (před 9 roky)
off

Z toho širokého výběru seriálů, co sleduji, je velmi těžké vybírat, ovšem scéna z Person of Interest 4x10, kdy se poprvé setká "face to face" The Machine a Samaritan, absolutně nemá chybu. Ten malý kluk, co se bavil s Root, byl šíleně creepy, ale nejúžasnější byl samotný dialog a Root, která si během něj uvědomovala, co vlastně říká a co to všechno pro Team Machine znamená.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Hild
4. 1. 2015 / 17:47:00 (před 9 roky)
off

Pro mě je scénou měsíce jednoznačně finálová scéna ze zimního finále The 100, která jasně ukázala, jak moc se tento seriál liší od všech ostatních ze stanice CW. Do poslední chvíle jsem nevěřila, že tvůrci budou mít na to skutečně zabít jednu z hlavních postav, nikdy bych nečekala, že to bude zrovna Clarke, která nakonec Finna zabije (i když ho ušetřila velkého utrpení). Celkově vůbec si myslím, že druhá série The 100 si pozornost zaslouží, je to úplně jiný seriál než na začátku.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
4. 1. 2015 / 17:49:44 (před 9 roky)
off
Matuush napsal(a):

Z toho širokého výběru seriálů, co sleduji, je velmi těžké vybírat, ovšem scéna z Person of Interest 4x10, kdy se poprvé setká "face to face" The Machine a Samaritan, absolutně nemá chybu. Ten malý kluk, co se bavil s Root, byl šíleně creepy, ale nejúžasnější byl samotný dialog a Root, která si během něj uvědomovala, co vlastně říká a co to všechno pro Team Machine znamená.

Jo, ta byla taky dost dobrá.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
4. 1. 2015 / 17:50:56 (před 9 roky)
off
Holy napsal(a):

Souhlasim s Arrowem. Celou dobu jsem si myslel, že Oliver vyhraje a ono nic. :-D

Arrow a vyhrát proti Ra's al Ghulovi? Jako jo, taky jsem mu fandil, ale takhle naivní jsem nebyl. :-D

Ajvinka
4. 1. 2015 / 17:53:37 (před 9 roky)
off

Pro mě tu bude asi scéna z Arrowa, ale ne ta závěrečná. Bude to ta jak se Oliver loučil s Felicity :) Možná to bude i tím, že sem ohledně oblíbených postav přecitlivělá, ale je to můj názor :)
A druhá by pak byla z Agentů S.H.I.E.L.D.u, když se Skye a Reina "přetransformovaly" na Inhumans :)

Anduska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 1. 2015 / 18:21:04 (před 9 roky)
off

Byla jsem na tom úplně stejně, když jsem zírala na souboj Olivera a Ra's al Ghula. Jasně, nezemře, ale jsem opravdu zvědavá, jak to mají autoři naplánovano :)

Nevěříš?
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 1. 2015 / 18:34:54 (před 9 roky)
off

S Arrow súhlasím. Celé zimné finále bolo super a súboj Arrowa a Ra'sa bol zlatým klincom epizódy :) Súhlasím ale aj s AHS. Veľmi emocionálna časť. Tvorcovia AHS vôbec nešetria postavy ako Pepper či Ma Petite, a väčšinu ľudí proste ich osudy dojmú. Pre mňa AHS a Arrow mali najlepšie midseason finale zo všetkých seriálov, ktoré pozerám.

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Chrosticek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
4. 1. 2015 / 20:22:33 (před 9 roky)
off

Myslim, ze Arrow prekonal vsetko ostatne, u mna teda bezkonkurencne ano. A hned dve sceny, rozlucka s Felicity a Arrow vs Ra's al Ghul...

Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
4. 1. 2015 / 20:45:44 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Zase raz super článok :)
Zo spomínaných som videla iba epizódu Arrowa, spomínaná scéna a celkovo celé zimné finále ma však nejako nedostalo..
Za mňa je scéna mesiaca zo zimného finále The 100, keď KONEČNE zabili Finna, na toto som čakala fakt strašne dlho, lebo takú nesympatickú postavu som už dlho nezažila. Nemala som ho rada už v prvej sérii, tá druhá však dorazila moju averziu k nemu už úplne.
A ešte by som spomenula Hart of Dixie, lebo som sa na seriál hrozne tešila po tej nekonečnej pauze a moc sa mi páčil začiatok epizódy, tá začiatočná pesnička a do toho taká tá Bluebellovská pohoda.

neviem či si videla promo ale Finn pravdepodobne bude žiť :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
4. 1. 2015 / 21:12:03 (před 9 roky)
off
Pali11 napsal(a):

neviem či si videla promo ale Finn pravdepodobne bude žiť :D

nevidela, ale ak ho naozaj po tomto oživia, tak s tým seriálom končím
..ale teda dúfam, že to neurobia, bez neho je to celkom fajn seriál :D

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 1. 2015 / 21:18:33
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
4. 1. 2015 / 21:24:17 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

nevidela, ale ak ho naozaj po tomto oživia, tak s tým seriálom končím
..ale teda dúfam, že to neurobia, bez neho je to celkom fajn seriál :D

ako čítam komentáre tak vraj Clarke bude mať len halucinácie.. ale neviem neverím žeby zabili hlavnú postavu.. to ako keby v TVD zabili Stefana alebo Damona.. :D

adush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
4. 1. 2015 / 22:19:27 (před 9 roky)
off

pro mě jednoznačně Arrow... na konci jsem zůstala jen s otevřenou pusou a jediný co ze mě vypadlo bylo What the Hell :D a samože loučení s Fel, také dojemné. Jinak ke kilečku... Závěr taky pecka, promo jsem neviděla, takže nevím jestli bude žít. Finna celkem mám ráda, ale nevím proč, ale ted by se mi už víc líbila Clark s Bellamym, takže kdyby umřel, tak to přežiju ;-) k AHS jsem se ještě nedostala,takže uvidíme...

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
4. 1. 2015 / 23:00:17 (před 9 roky)
off

Rozhoduji se mezi Revenge a Arrow. Ale vzhledem k tomu, že v Revenge je ta smrt asi o něco definitivnější, tak volím Revenge :)

Hold the Door!
fandapcd
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
4. 1. 2015 / 23:14:28 (před 9 roky)
off

U Lost Girl mě nejvíc zabila scéna s Tamsin a sekerou v prvním díle:D Ale tohle bylo taky dobrý :D

griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
4. 1. 2015 / 23:29:27 (před 9 roky)
off

úvodní scéna z Bluebell, scéna z ordinace z Lost Girl a taky jsem se zas neuvěřitelně bavila u Ground Floor - prakticky jakákoli scéna, zejména s Mansfieldem - jedna za všechny: Když Mansfield prochází kolem myslím že Lindsay, která vypráví, jak se teď k ní Brody nastěhoval a vždycky se zarazí, aby to komentoval a pak se vždycky zarazí, že se do toho nebude míchat, že už mu je to jedno :)

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 1. 2015 / 15:41:41 (před 9 roky)
off

Pre mňa jednoznačne Revenge, Arrow a Agents of SHIELD (transformácia Reiny a Skye bola úžasná scéna). A samozrejme zvláštne miesto má finálna scéna zo Sons of Anarchy.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
11. 1. 2015 / 21:21:50 (před 9 roky)
off

I když jsem se k tomu dostal až dnes, hodně silná scéna byla též v devátém díle Castlea, kde se Beckettová loučí se svým bytem, který nás provázel po šest a půl sérií. V té chvíli mi před očima proběhly scény, kde ve svém bytě řeší vraždu mamky, nebo jejich první setkání s Rickem. A závěrečný pohled, zhasnutí a odchod... to je rozloučení, jak má být. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.