Diskuze k článku SARS: Pějme tuhle písničku
Jackolo
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 1. 2015 / 18:04:39 (před 9 roky)
off

Když Galavant výrazně nespadne, mohl by mít šanci na druhou řadu. Sledovanější u mladých byl jenom FOX, protože byl napumpovanej americkým fotbalem.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
5. 1. 2015 / 18:12:26 (před 9 roky)
off

Revenge pořád klesá a klesá. Už by mohli oznámit, že tato řada bude poslední, protože já už úplně vidím, že to skončí nějakým nechutným cliffhangerem :)

Hold the Door!
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
5. 1. 2015 / 19:54:24 (před 9 roky)
off
Locke napsal(a):

Revenge pořád klesá a klesá. Už by mohli oznámit, že tato řada bude poslední, protože já už úplně vidím, že to skončí nějakým nechutným cliffhangerem :)

Já myslím, že oni s koncem tak trochu počítají, takže snad příběh uzavřou a nechají si třeba jenom lehce pootevřený vrátka, kdyby NÁHODOU dostali další řadu. :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 1. 2015 / 15:36:17 (před 9 roky)
off

Revenge je skvělý seriál,ale už by to vážně chtělo konec a nějaký zajímavý,třeba se jednou Emily vrátí :)(Pokud neumře)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 1. 2015 / 19:01:13 (před 9 roky)
off

Revenge a Resurrection jednou nohou v hrobě. Kdyby aspoň jeden z těch seriálů neskončil cliffhangerem budu to považovat za úspěch.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 1. 2015 / 12:21:19 (před 9 roky)
on

Finální čísla: The Simpsons, Madam Secretary, Brooklyn Nine-Nine, Bob's Burgers a CSI si o jednu desetinu polepšily. Dvě půlhodinovky Galavanta (2.1 a 1.9) byly ve finále posuzovány jako hodinový pořad s ratingem 2.0.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
8. 1. 2015 / 12:27:08 (před 9 roky)
off

Je chyba u mňa alebo u vás? Mám takmer prázdnu tabuľku, výsledky sú v nej iba z The Mentalist a CSI.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 1. 2015 / 12:36:43 (před 9 roky)
on
Lill napsal(a):

Je chyba u mňa alebo u vás? Mám takmer prázdnu tabuľku, výsledky sú v nej iba z The Mentalist a CSI.

Už jsem celá zmatená, omylem jsem dala tabulku z minulého týdne :D Už je to v pořádku, doufám :))

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
8. 1. 2015 / 12:42:26 (před 9 roky)
off

Jj, už je tam toho viac :)