Diskuze k článku Hej, SerialZoňáci, mám koukat na Agent Carter?
vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 1. 2015 / 17:38:53 (před 9 roky)
off

Wow, už se na to těším :)

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
7. 1. 2015 / 17:49:26 (před 9 roky)
off

No po prečítaní tých recenzií sa na to moc netúžim pozrieť :D Práve som dnes rozmýšľala, kvôli čomu som si dala seriál do watchlistu a z článku som si na to spomenula - kvôli Chadovi, ale keď ragelly píše, že nemajú moc výrazné roly.. no uvidím, či ma to bude nudiť moc alebo iba trochu :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 1. 2015 / 18:07:38 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

No po prečítaní tých recenzií sa na to moc netúžim pozrieť :D Práve som dnes rozmýšľala, kvôli čomu som si dala seriál do watchlistu a z článku som si na to spomenula - kvôli Chadovi, ale keď ragelly píše, že nemajú moc výrazné roly.. no uvidím, či ma to bude nudiť moc alebo iba trochu :D

Jako před kamerou je docela často, ale spíš ta postava pro mě nějak moc nevyčnívala, ale možná jsem byla třeba jen v nějakém špatném rozpoložení, jak jsem na to koukala, nevím :D

Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
7. 1. 2015 / 18:20:20 (před 9 roky)
off

Pre mňa je to určite lepšie ako prvá polovica 1. série Agentov, a to o veľa. Cater a Jarvis spolu dobre ladia, humor je skvelý, žiadna postava neštve a mám rád noir prostredie. Tiež ma pobavili old school vychytávky ako rúž sweet dreams a komunikačný písací stroj (to obkukali z fringe :) Dúfam, že to bude mať úspech a na budúci rok sa dočkáme podobnej (mini)série.

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
7. 1. 2015 / 19:54:50 (před 9 roky)
off

... chystam se na film a pak serial, takze uvidim. Zkoukla jsem oba filmy "Captaina" a jsem na samostatnou linku hodne zvedava, docela me navnadila. Silne/zajimave hlavni hrdinky mam rada.

madPav3l
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
7. 1. 2015 / 20:23:40 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

No, kdybych se tady měl orientovat podle těchto článků, tak se nepodívám asi na nic... ještě jsem tu snad neviděl seriál co by se líbil.
Každopádně mně se třeba Agent Carter zatím hodně líbí a uvidíme jak to bude vypadat dál, první díl lepší jak S.H.I.E.L.D.

Lill
7. 1. 2015 / 21:18:48 (před 9 roky)
off
madPav3l napsal(a):

No, kdybych se tady měl orientovat podle těchto článků, tak se nepodívám asi na nic... ještě jsem tu snad neviděl seriál co by se líbil.

Ja sa tiež vôbec neorientujem podľa týchto článkov, väčšinou mám seriál vyhliadnutý už dopredu, ale to, že su tú iba "zlé" názory je trochu prehnané..
Gotham a How to Get Away With Murder boli pochválené veľmi, tiež Flash a Red Band Society boli na 70-80%, včera napr. Galavant.. a ako pozerám zoznam tohtoročných článkov, viac sa toho asi ani pochváliť nedalo :D Ale tak to je asi každému jasné, že každý má iný názor :)

Lill
7. 1. 2015 / 22:19:55 (před 9 roky)
off

Tak prvá epizóda mi ubehla celkom rýchlo, vyzerá to byť fajn :) Idem hneď pozrieť aj druhú.

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
8. 1. 2015 / 01:50:03 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Tak prvá epizóda mi ubehla celkom rýchlo, vyzerá to byť fajn :) Idem hneď pozrieť aj druhú.

:-)

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
8. 1. 2015 / 11:09:17 (před 9 roky)
off
Docela mě odrazuje, že se příběh odehrává ve 40. letech. Nějak nyní nejsem v náladě na retro, ani s moderními špionskými vynálezy. Nedokázala jsem ocenit kostýmy, prostě se mi seriál vůbec netrefil do vkusu.

Tak to mě i pobavilo. :-D Tak příště recenzi nech někomu jinému, třeba tomu, kdo viděl aspoň jeden film z marveláckého světa a lépe pak pochopí to, co se prolíná. A ty si to pusť třeba až budeš mít tu náladu na retro. :) Pak mi to nepřijde moc objektivní, když to posuzuješ. :)

"Let's put a smile on that face!"
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
8. 1. 2015 / 11:53:01 (před 9 roky)
on
Anetka888 napsal(a):

Tak to mě i pobavilo. :-D Tak příště recenzi nech někomu jinému, třeba tomu, kdo viděl aspoň jeden film z marveláckého světa a lépe pak pochopí to, co se prolíná. A ty si to pusť třeba až budeš mít tu náladu na retro. :) Pak mi to nepřijde moc objektivní, když to posuzuješ. :)

Recenze nikdy není objektivní. A tohle třeba pomůže někomu, kdo zvažoval seriál a taky neviděl nic z MU. Seriál není kurz na VŠ, aby člověk musel mít splněný prerekvizity.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
8. 1. 2015 / 11:59:56 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Recenze nikdy není objektivní. A tohle třeba pomůže někomu, kdo zvažoval seriál a taky neviděl nic z MU. Seriál není kurz na VŠ, aby člověk musel mít splněný prerekvizity.

Člověk, co neviděl ani Kapitána a chtěl by se jen tak dívat na AC, mi přijde zvláštní, co z toho někdo bude mít, když je to spíš pro fanoušky doplnění filmů, případně Agentů? Já to ještě neviděla, možná tam něco vysvětlují kolem toho, ale kdybych byla MU netknutá, tak by mi AC byla nejspíš k ničemu. Ale každého věc. Člověk by to i vzal, ale ta věta o náladě mě taky vzala.

"Let's put a smile on that face!"
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 1. 2015 / 12:00:26
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
8. 1. 2015 / 12:09:23 (před 9 roky)
on

No, osobně by mě teda celkem zajímal člověk, co je MCU netknutý, neviděl ani jeden film (zejména teda jedničku Kapitána), ani jeden one-shot (kam se řadí i ten krátkej film o Carterové z roku 2013), ani Agents of S.H.I.E.L.D., ale chce koukat na Agent Carter... :D Ale tak každý jak má rád... :D

edit: Abych tedy ještě okomentoval seriál, ty první dva díly nenadchly, ani neurazily, ale dívat se na to rozhodně dalo... hodnotil bych to asi 70 %. Pokračovalo to v duchu Kapitána i toho one-shot filmu, takže žádné překvapení. Peggy je prostě super, chemie s Jarvisem funguje parádně a rád zase vidím "dceru"... :))

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 1. 2015 / 12:13:40
ragelly
8. 1. 2015 / 12:10:08 (před 9 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Člověk, co neviděl ani Kapitána a chtěl by se jen tak dívat na AC, mi přijde zvláštní, co z toho někdo bude mít, když je to spíš pro fanoušky doplnění filmů, případně Agentů? Já to ještě neviděla, možná tam něco vysvětlují kolem toho, ale kdybych byla MU netknutá, tak by mi AC byla nejspíš k ničemu. Ale každého věc. Člověk by to i vzal, ale ta věta o náladě mě taky vzala.

Dívám se na všechny piloty/seriály. Agent Carter šel úplně v pohodě chápat i bez znalosti filmu a dokonce mi to i stačilo na to, abych si udělala vlastní názor (jak je vidět z mého komentáře). Věta o náladě stručně a jasně vystihuje předchozí větu nebo dvě a nevím, co je s ní špatně. Myslím, že je normální nehodnotit jen podle technických věcí a "odborným okem", ale vzít do úvahy i pocity sebe (diváka). Ale jsem ráda, že jsem tě mohla rozesmát, zvlášť u dramatu.

ragelly
8. 1. 2015 / 12:12:56 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

No, osobně by mě teda celkem zajímal člověk, co je MCU netknutý, neviděl ani jeden film (zejména teda jedničku Kapitána), ani jeden one-shot (kam se řadí i ten krátkej film o Carterové z roku 2013), ani Agents of S.H.I.E.L.D., ale chce koukat na Agent Carter... :D Ale tak každý jak má rád... :D

Tak třeba já, žejo... chci vidět, jak to dopadne (ale Agentů už pár dílů za sebou mám). Do Agentů jsem navíc taky šla bez jakýchkoliv znalostí a seriál se mi líbil i bez pochopení narážek. Třeba se mi zalíbí i Agent Carter, už se mi hodněkrát stalo, že mě pilot moc neoslovil, ale celkově seriál se pak pro mě hodně zvednul. Šanci tomu dám.

Furiant
8. 1. 2015 / 12:20:08 (před 9 roky)
on
ragelly napsal(a):

Tak třeba já, žejo... chci vidět, jak to dopadne (ale Agentů už pár dílů za sebou mám). Do Agentů jsem navíc taky šla bez jakýchkoliv znalostí a seriál se mi líbil i bez pochopení narážek. Třeba se mi zalíbí i Agent Carter, už se mi hodněkrát stalo, že mě pilot moc neoslovil, ale celkově seriál se pak pro mě hodně zvednul. Šanci tomu dám.

A to je pro mě prostě nepochopitelný... :D To je jak koukat na nějakej seriál třeba od půlky bez toho, aby člověk viděl první polovinu. Taky to jde, taky se to dá, taky si na to člověk udělá názor, taky se mu to může a nemusí líbit, ale je to prostě nelogický. Chci koukat prakticky na přímé pokračování příběhu jedné postavy z filmu, tak se předtím kouknu na ten film. Ale tak když ti to tak vyhovuje a budeš na to koukat jenom pro to, že to je seriál, tak jo no :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Lill
8. 1. 2015 / 12:21:32 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Here I am :D (A dôvod pozerania je herec, ktorého mám rada; takže som si seriál pridala do watchlistu bez toho, aby som bližšie skúmala, o čom seriál bude :D)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
8. 1. 2015 / 12:22:29 (před 9 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Člověk, co neviděl ani Kapitána a chtěl by se jen tak dívat na AC, mi přijde zvláštní, co z toho někdo bude mít, když je to spíš pro fanoušky doplnění filmů, případně Agentů?

Já jsem třeba do Agentů šel s tím, že jsem viděl jenom prvního Thora. Až teďka o Vánocích jsem dohnal zbytek filmů z Phase I/II.

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 1. 2015 / 12:23:49
ragelly
8. 1. 2015 / 12:23:55 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

A to je pro mě prostě nepochopitelný... :D To je jak koukat na nějakej seriál třeba od půlky bez toho, aby člověk viděl první polovinu. Taky to jde, taky se to dá, taky si na to člověk udělá názor, taky se mu to může a nemusí líbit, ale je to prostě nelogický. Chci koukat prakticky na přímé pokračování příběhu jedné postavy z filmu, tak se předtím kouknu na ten film. Ale tak když ti to tak vyhovuje a budeš na to koukat jenom pro to, že to je seriál, tak jo no :D

Tak mně přišlo, že to mělo docela normální začátek, asi jako každý seriál nebo film. Každý příběh musí někde začít a kdyby filmy neexistovaly, taky by to dávalo smysl, jen by ty flashbacky byly nové záběry a diváci by se skrze ně dozvídali, co se stalo, což už se tady díky filmům ví. Jiný rozdíl v tom není.

Furiant
8. 1. 2015 / 12:25:18 (před 9 roky)
on
Lill napsal(a):

Here I am :D (A dôvod pozerania je herec, ktorého mám rada; takže som si seriál pridala do watchlistu bez toho, aby som bližšie skúmala, o čom seriál bude :D)

Nechápu, prostě to nechápu :D Vždyť si to člověk nemá šanci užít tak jak když ty filmy zná :D

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
8. 1. 2015 / 12:27:26 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Nechápu, prostě to nechápu :D Vždyť si to člověk nemá šanci užít tak jak když ty filmy zná :D

skôr naopak...človek, kt. nevidel všetko predtým, tak nevie, o čo prichádza ;) a tým pádom mu to môže byť jedno, ak ho seriál baví...nemá nutnosť vidieť nič predchádzajúce...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Lill
8. 1. 2015 / 12:31:59 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Možno, ale kto by teraz študoval, čo všetko do toho patrí, v akom poradí to vyšlo a ešte to aj pozeral? :D Ja na to teraz určite nemám čas, takže možno niekedy.. a potom si dám rewatch a zistím, o čo všetko som prišla :)

Furiant
8. 1. 2015 / 12:36:47 (před 9 roky)
on
inekafe napsal(a):

skôr naopak...človek, kt. nevidel všetko predtým, tak nevie, o čo prichádza ;) a tým pádom mu to môže byť jedno, ak ho seriál baví...nemá nutnosť vidieť nič predchádzajúce...

Ok, dobře, pořád ale ten člověk nezná/nepochopí všechny ty narážky, tudíž ten člověk plně nevyužije potenciál toho seriálu. Ten člověk to neví, já to vím a díky tomu se mi to prostě líbí ještě víc. Třeba se tam objevilo jméno Anton Vanko... a protože jsem dvojku Iron-Mana viděl celkem nedávno, hned mě ta spojitost napadla... :))

Furiant
8. 1. 2015 / 12:37:58 (před 9 roky)
on
Lill napsal(a):

Možno, ale kto by teraz študoval, čo všetko do toho patrí, v akom poradí to vyšlo a ešte to aj pozeral? :D Ja na to teraz určite nemám čas, takže možno niekedy.. a potom si dám rewatch a zistím, o čo všetko som prišla :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Cinematic_Universe#Films

inekafe
8. 1. 2015 / 12:43:46 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Ok, dobře, pořád ale ten člověk nezná/nepochopí všechny ty narážky, tudíž ten člověk plně nevyužije potenciál toho seriálu. Ten člověk to neví, já to vím a díky tomu se mi to prostě líbí ještě víc. Třeba se tam objevilo jméno Anton Vanko... a protože jsem dvojku Iron-Mana viděl celkem nedávno, hned mě ta spojitost napadla... :))

tak to potom nemám sledovať ani seriály ako 2 Broke Girls alebo The League? v prvom občas nepochopím nejaké narážky na americkú kultúru, kt. ako človek, kt. tam nežije, nemám ako inak spoznať, iba zo seriálov...v druhom spomínanom je hlavná premisa "NFL - fantasy football" - len preto, že sa absolútne nevyznám v NFL a celkovo šport nie je nič pre mňa, nemám seriál sledovať a nedať mu šancu? pretože seriál je to parádny a kvôli občasným narážkam alebo hosťujúcim hviezdam NFL ho nesledovať je proste kravina :D detto napr. Dr. House - tiež tam nerozumiem skoro žiadnym lekárskym výrazom a procesom, a čo? kvôli tomu si nemám pozrieť skvelý seriál? :))

//a tiež sa kvôli seriálu nestanem doktorom alebo NFL hráčom, aby som v seriáli "všetko pochopil" :D

Editováno: 2x | Naposledy: 8. 1. 2015 / 12:45:05
Lill
8. 1. 2015 / 12:45:35 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Cinematic_Universe#Films

Ďakujem :D Je toho hrozne veľa, tak to asi oželiem :D

Furiant
8. 1. 2015 / 12:59:29 (před 9 roky)
on

inekafe: Nope, zase tak moc to nehroť, nic takového jsem nenapsal. :D Agent Carter je prostě seriál zasazenej do komiksového světa vytvořeným filmy, seriály, one-shoty a teď i komiksy, kterej přímo navazuje na události v jedom filmu a události v něm ovlivní/ovlivnily další události, které se staly v dalších filmech, seriálech.

Proto si myslím, že pro někoho, kdo chce Agent Carter sledovat, je prostě minimálně jednička Kapitána povinná. Ale nikomu tu neberu možnost to sledovat jenom kvůli tomu, že to seriál, že tam hraje oblíbenej herec nebo jen tak. Každej ať si sleduje, co chce, jen mě prostě zajímal člověk, co chce tenhle seriál dobrovolně sledovat bez toho, aniž by nic ostatního neviděl. Já to nechápu, ostatním to přijde v pohodě. Však v klidu, každej to má nějak. :D

inekafe
8. 1. 2015 / 13:04:06 (před 9 roky)
off

@Furiant: ale ja rád hrotím veci :D a budem v tom pokračovať - ok, pôvodne som vďaka článku a peknému posteru chcel seriál skúsiť, ale keď píšeš, že by som bol v podstate blázon, tak sa do toho teda nepustím...nebudem to riskovať :D

Furiant
8. 1. 2015 / 13:15:13 (před 9 roky)
on

inekafe: :D :D Ale však si to klidně pusť, mně je to jedno, no big deal... :D Pro mě to je třeba jako teď jít do kina na trojku Hunger Games a nevidět předchozí dva díly... taky ten film má začátek a taky z toho člověk pochopí, co se asi stalo, ale je to podle mě prostě blbost. :D Ale někomu jinýmu to tak může vyhovovat... jen tomu pak nebudu vyčítat, že je ten film zasazenej do postapokalyptické budoucnosti a že mi nevyhovují kostýmy... :D

ragelly
8. 1. 2015 / 13:18:43 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

inekafe: :D :D Ale však si to klidně pusť, mně je to jedno, no big deal... :D Pro mě to je třeba jako teď jít do kina na trojku Hunger Games a nevidět předchozí dva díly... taky ten film má začátek a taky z toho člověk pochopí, co se asi stalo, ale je to podle mě prostě blbost. :D Ale někomu jinýmu to tak může vyhovovat... jen tomu pak nebudu vyčítat, že je ten film zasazenej do postapokalyptické budoucnosti a že mi nevyhovují kostýmy... :D

Ale já tomu nevytýkám, kdy se to odehrává a jak to vypadá. Jen subjektivně říkám, že mi to nesedí.

inekafe
8. 1. 2015 / 13:27:10 (před 9 roky)
off

ok, nemienim sa o tomto už baviť, lebo niektoré veci fakt nepochopím...práve som si spomenul na pár ľudí, kt. naštvane v diskusii písali o tom, že si nepozrú zvyšné časti crossoveru medzi Chicago Fire, Chicago PD a Law & Order: SVU len preto, lebo sledujú iba prvé 2 a keby si pozreli aj LaO: SVU, tak nebudú vedieť nič o postavách, o prostredí, etc. a že je to somarina takto pozerať...pritom ide iba o jednu časť zo skladačky a netreba pritom vedieť/vidieť celý seriál...a tak im ujdú nejaké narážky medzi kolegami v SVU, a čo? who cares? ja nesledujem CHF ani CHPD, tak pre mňa to bolo horšie, keďže som sa hneď musel "adaptovať" do 2 seriálov, ale veď šlo iba o crossover...postavy som nepoznal, nezaujímajú ma, 40 minút x 2 som proste vydržal a hotovo...howgh

Furiant
8. 1. 2015 / 13:28:42 (před 9 roky)
on
ragelly napsal(a):

Ale já tomu nevytýkám, kdy se to odehrává a jak to vypadá. Jen subjektivně říkám, že mi to nesedí.

Na mě to ale tak z toho tvého textu působí, navíc je to umocněné tím tvým jedním mínusem. :)) Jasně, ten seriál není nic extra, rozhodně se nedá mluvit o kdovíjaké filmařině, ale píšeš tam, že ti nesedí veci, co snad každej, kdo si o tom něco přečetl, musel čekat... a pokud je nečekal, tak už jsme u toho, že se měl podívat na jedničku Kapitána, aby byl v obraze. Pak by to čekal a ty věci a styl natáčení by mu třeba seděl. :))

ragelly
8. 1. 2015 / 13:33:30 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Na mě to ale tak z toho tvého textu působí, navíc je to umocněné tím tvým jedním mínusem. :)) Jasně, ten seriál není nic extra, rozhodně se nedá mluvit o kdovíjaké filmařině, ale píšeš tam, že ti nesedí veci, co snad každej, kdo si o tom něco přečetl, musel čekat... a pokud je nečekal, tak už jsme u toho, že se měl podívat na jedničku Kapitána, aby byl v obraze. Pak by to čekal a ty věci a styl natáčení by mu třeba seděl. :))

Ale tak někomu může styl sedět, i když filmy neviděl. Jaký je rozdíl v tom, když napíšu, že se mi kostýmy nelíbí, nebo když napíšu, že se mi líbí?

Furiant
8. 1. 2015 / 13:35:48 (před 9 roky)
on
ragelly napsal(a):

Ale tak někomu může styl sedět, i když filmy neviděl. Jaký je rozdíl v tom, když napíšu, že se mi kostýmy nelíbí, nebo když napíšu, že se mi líbí?

No, člověk, kterej film viděl, by se rozhodně nepozastavoval nad kostýmy... :D

inekafe
8. 1. 2015 / 13:41:28 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

No, člověk, kterej film viděl, by se rozhodně nepozastavoval nad kostýmy... :D

aj keby film videla, mohla by napísať, že sa jej kostýmy nepáčili ;) veď sa jej nemuseli páčiť ani vo filme, resp. ani film sa jej nemusel páčiť ;D

Furiant
8. 1. 2015 / 13:52:00 (před 9 roky)
on

:D :D Kostýmy, nekostýmy, prostě si myslím, že pro nějaké odpovídající hodnocení seriálu Agent Carter je nutnost vidět minimálně jedničku Kapitána Ameriky, nejlépe všechny MCU filmy, pak by odpadly některé výtky, co v recenzích zazněly, protože by to bylo jasné. :D

A končím, jdu se raději učit na státnice. :D

xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
8. 1. 2015 / 13:54:59 (před 9 roky)
off

Mne trochu zarazila veta, ze na retro nemas naladu. Myslel jsem, ze jsme na serioznim zpravidajskem webu, to si muzes psat tak na svuj blogisek. :) Ja mam treba Hayley Atwell a Bridget Regan rad a sledoval bych je v jednom serialu, i kdyby celou dobu zavarovaly marmeladu, takze na subjektivne objwktivni nazory stejne kaslu. Kazdy prumerne inteligentni jedinec si udela obrazek sam, ono vzorek tri lidi, z nichz jeden sleduje snad vsechno, jen kdyz se to na obrazovce hejbe, nema moc vypovidaci hodnotu. Sto lidi, sto chuti. Takze si myslim, ze moc nema cenu resit, co kdo napsal.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 1. 2015 / 18:51:02 (před 9 roky)
off

Tak pro mě určitě zklamání, hlavně po dějové stránce. Co do obsazení či retro atmosféry nemám ani námitku. Pokud to bude myšleno jako osmidílná série, tak proč ne.

Elis.n
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
8. 1. 2015 / 20:23:30 (před 9 roky)
off

Tak jsem se těšila na pěkný dobový seriál,ale po první části úvodního dvojdílu tak nadšená nejsem. :( Musim teda říct, že prostředí a kostýmy jsou moc pěkný, ale když tak čtu, že se všem kritikům líbila hlavní představitelka, přitom mně nějak nesedí. Už v kapitánovi mi vadila. Fakt nevim, čím to,jelikož přesně takový typ ženské postavy, která zvládne všecko, co chlap, není to žádná chudinka si jinde užívám (hlavně v Game of Thrones to oceňuju:)). Jarvis se mi líbil, to zas jo, ale nikdo další už moc prostoru nedostal. Dám šanci ještě druhýmu dílu, třeba se mi ještě zalíbí :) Nicméně, děkuji autorům za recenze :)

Firox
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 1. 2015 / 23:04:15 (před 9 roky)
off

Strašný klišé ten seriál. Hlavní hrdinka na 100 % neumře, jelikož se objevila v Kapitánovi 2 ale jako už stará paní. Ať už se vrátí Agenti, ti aspoň mají co nabídnout. :)

rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
10. 1. 2015 / 12:33:01 (před 9 roky)
off

Tak to já zase retro náladu rozhodně mám, naopak jsem ocenila i swingový tanec apod. a pokud bych ji neměla, tak se na to rovnou nedívám, ale každého věc. Na seriálu se mi zatím nejvíc líbí právě zpracování, děj prvních dvou dílů mi zatím přišel takový nemastný neslaný, ale třeba se to zlepší. Jarvis je super a vzhledem k tomu, že Marvel Universe celkem znám, tak se mi hodně líbí ty různé narážky.

Ještě jen dodám, že Agenti se mi taky líbí a nesouhlasím ani s tou věčnou kritikou na ně. Všechno to beru jako odpočinkovou záležitost založenou na komiksech, tj. vzásadě pohádku. Tak proč v tom hledat něco jiného?

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
10. 1. 2015 / 12:52:01 (před 9 roky)
off

Já myslím, že kdo viděl AC one-shot, tak musel úplně přesně vědět, jak bude seriál vypadat a nemohl ho vůbec zklamat. Agent Carter se nese v tom samém duchu a i já jsem byla mile překvapena, že Peggy je docela vtipná. :D S Jarvisem jsou super dvojka. Mně se naopak líbí, že je seriál menší a není plný speciálních efektů a speciálních udělátek. Doplníme si tak info o tom, jak se Peggy měla po Stevově "smrti" a hlavně nám tímhle tvůrci dokazují, že to s Peggyinou pověstí nikdo nepřehání, že byla opravdu jednou z nejvýznamnějších agentek. Protože ve filmu tolik prostoru nedostala, takže jsme ani nevěděli, co všechno dokáže. Jinak doufám, že nám prozradí, koho si nakonec vzala. :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
RadimFanda
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
18. 1. 2015 / 21:02:47 (před 9 roky)
off

Mám rád období 30 a 40 let takže parádní atmosféra kterou jsem opravdu nečekal. Snad se budu těšit i na víc dílu zatím jsem viděl tři díly tak se těším i na další. Už asi před Silvestrem jsem viděl pár traileru tak jsem byl zvědavý a nakonec se má zvědavost vyplatila a stojí to za to.

Zrovna z těch třech dílu jsem dneska vytvořil video... tak se snad bude líbit
https://www.youtube.com/watch?v=Jo25uBMZKFw

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 1. 2015 / 21:04:46
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
27. 1. 2015 / 12:05:12 (před 9 roky)
off

Do toho rozhodně nepůjdu. O.o

fandapcd
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
27. 1. 2015 / 13:29:17 (před 9 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Já myslím, že kdo viděl AC one-shot, tak musel úplně přesně vědět, jak bude seriál vypadat a nemohl ho vůbec zklamat. Agent Carter se nese v tom samém duchu a i já jsem byla mile překvapena, že Peggy je docela vtipná. :D S Jarvisem jsou super dvojka. Mně se naopak líbí, že je seriál menší a není plný speciálních efektů a speciálních udělátek. Doplníme si tak info o tom, jak se Peggy měla po Stevově "smrti" a hlavně nám tímhle tvůrci dokazují, že to s Peggyinou pověstí nikdo nepřehání, že byla opravdu jednou z nejvýznamnějších agentek. Protože ve filmu tolik prostoru nedostala, takže jsme ani nevěděli, co všechno dokáže. Jinak doufám, že nám prozradí, koho si nakonec vzala. :)

Asi tak. Málokdo si uvědomuje, že od počátku byl tohle pouze výplňkový seriál. Kecy o době, ve který se to odehrávalo a další blbosti jsou nesmyslný. Kdo chce, bude koukat a kdo nechce A´t na to nekouká, ježiši. :D Navíc Peggy se s tim ne**re. :D Sešívačka nesešívačka :D