Diskuze k článku Televizní tvůrci: Bill Lawrence
Poirot
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 1. 2015 / 14:05:26 (před 9 roky)
off

K samotnému obsahu tohoto článku sa len ťažko vyjadrím, keďže informácie sú pre mňa nové. Billa Lawrenca nepoznám a jeho seriály som videl iba niektoré.

Ale o to viac oceňujem vznik tejto rubriky. Výborne, len tak ďalej, dozvedel som sa zaujímavosti a už teraz som zvedavý na iných tvorcov...

Budem rád keď napíšeš správu, alebo ma vyzvi v hre Kameň-Papier-Nožnice-Jašter-Spoke ;)
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2015 / 14:06:07
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
23. 1. 2015 / 14:26:08 (před 9 roky)
off

Scrubs, Ground Floor, Undateable a Surviving Jack, check, check, check and check :) jop, asi tohto tvorcu "môžem" :D všetky tieto seriály sú veľmi príjemné, zapojenie spevu celkom vtipné a snáď neexistuje jediný herec v týchto seriáloch, kt. by mi vyslovene vadil :) btw. Pajky, v záverečnom zhrnutí, kto hral kde ti chýba "Harvardova" návšteva v jednej epke Undateable ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
tarba
Uživatel od první verze | Cool level: 70 | Eric Northman
23. 1. 2015 / 14:30:11 (před 9 roky)
off

Dík moc za zajímavou rubriku!

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
23. 1. 2015 / 14:32:25 (před 9 roky)
off

Díky za odezvu, jsem rád, že se rubrika líbí.

inekafe napsal(a):

Scrubs, Ground Floor, Undateable a Surviving Jack, check, check, check and check :) jop, asi tohto tvorcu "môžem" :D všetky tieto seriály sú veľmi príjemné, zapojenie spevu celkom vtipné a snáď neexistuje jediný herec v týchto seriáloch, kt. by mi vyslovene vadil :) btw. Pajky, v záverečnom zhrnutí, kto hral kde ti chýba "Harvardova" návšteva v jednej epke Undateable ;)

Ono je tam toho víc - Třeba Grayson (Cougar Town) byl v Undateable taky, další postavy ze Spin City byly ve Scrubs atd... Ale snažil jsem se vypsat hlavně ty víceepizodní.
A pokud jsi neviděl Spin City či Cougar Town, tak vřele doporučuji :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2015 / 14:35:06
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
23. 1. 2015 / 14:38:18 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

Díky za odezvu. Ono je tam toho víc - Třeba Grayson (Cougar Town) byl v Undateable taky, další postavy ze Spin City byly ve Scrubs atd... Ale snažil jsem se vypsat hlavně ty víceepizodní.
A pokud jsi neviděl Spin City či Cougar Town, tak vřele doporučuji :)

jo, tak takhle je to :) nevidel, ale možno niekedy cez leto skúsim, keď bude viac času :) ale Cougar Town skôr nie, v minulosti som videl možno prvé 2-3 epky a vôbec to nebolo podľa môjho gusta a nedokázal som sa prinútiť pozerať to ďalej...ten prevažujúci ženský faktor mi tam moc vadil :P Spin City si viem predstaviť, že by som sledoval, ale toto nie, zrejme moja Achillova päta pri tomto tvorcovi :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Pajky
23. 1. 2015 / 14:47:11 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

jo, tak takhle je to :) nevidel, ale možno niekedy cez leto skúsim, keď bude viac času :) ale Cougar Town skôr nie, v minulosti som videl možno prvé 2-3 epky a vôbec to nebolo podľa môjho gusta a nedokázal som sa prinútiť pozerať to ďalej...ten prevažujúci ženský faktor mi tam moc vadil :P Spin City si viem predstaviť, že by som sledoval, ale toto nie, zrejme moja Achillova päta pri tomto tvorcovi :D

I tak víc než polovina, to je dobré skóre :) Uvidím jak si povedeš u dalšího...

Pay-Track
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 1. 2015 / 15:07:04 (před 9 roky)
on

Skvělá nová rubrika, vždy se rád dozvím něco nového nejen o seriálech, ale i o lidech, kteří za nimi stojí. Lawrencovu tvorbu mám moc rád, Scrubs je pro mě nejlepší komedií všech dob. :D
Akorát, ale nevím to naprosto jistě, myslím, že Cougar Town byl na ABC jen 3 sezóny.
Jinak už se těším na další díl! :)

Adi
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
23. 1. 2015 / 16:37:58 (před 9 roky)
off

Ahoj, článek je perfektní a rubriku budu pilně číst, nicméně se domnívám že tam je nepřesnost - Cougar Town běžel na ABC 3 řady, poté ho před zrušením zachránila ta stanice, jejíž jméno si nevybavuji :D

"Don't study, be happy!!"
Pajky
23. 1. 2015 / 16:58:52 (před 9 roky)
off
Pay-Track napsal(a):

Akorát, ale nevím to naprosto jistě, myslím, že Cougar Town byl na ABC jen 3 sezóny. Jinak už se těším na další díl! :)

Díky za reakci, je to pravda (3+3). Při psaní se střetly se myšlenky :)

Cristie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
23. 1. 2015 / 19:22:21 (před 9 roky)
off

Skvělý nápad, už se těším na pokračování.

Anduska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 1. 2015 / 19:37:46 (před 9 roky)
off

Já se teda na tvůrce dívám jen občas, takže určitě ocením tuhle rubriku! Jinak Scrubs mám ráda a na ostatní Billovy seriály se snad někdy taky kouknu ;)

Nevěříš?
saralive
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 1. 2015 / 21:38:52 (před 9 roky)
off

Nová rubrika je skvělá i když jste se mi první osobností zrovna netrefili do vkusu. Neviděla jsem ani jeden seriál (pleaso don't kill me) od tohohle tvůrce tak snad se mi příští osobností zavděčíte víc :D.

Kdo se moc ptá, málo googlí- Darovaným titulkům na chyby nekoukej-Všechno padá, co software má. - Co na srdci, to na Facebooku. - Všude dobře, s WiFi nejlíp. - Tak dlouho se chodí s otázkou na Seznam, až se zajde na Google.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
30. 4. 2015 / 12:30:37 (před 9 roky)
off

Tahle rubrika je to přesně to, na co jsem už dlouho čekala.

Pajky
30. 4. 2015 / 12:58:23 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Tahle rubrika je to přesně to, na co jsem už dlouho čekala.

V tom případě doufám, že provedení odpovídá představám :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
30. 4. 2015 / 13:10:03 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

V tom případě doufám, že provedení odpovídá představám :)

Možná bych dala víc prostoru tomu, co je pro jeho seriály typické a co mají společné, ale jinak perfektní :).

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 5. 2020 / 19:16:14 (před 4 roky)
off
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
20. 5. 2020 / 20:56:50 (před 4 roky)
off

Normálne som začala rozmýšľať, či mi preskakuje, lebo som mala pocit, že ten článok som už čítala.. ale ako som mohla, keď bol teraz vydaný? Komentáre písané dávno ma tiež zmiatli.. Ale posledná veta všetko vysvetlila, ja som OK, dosť si toho teda pamätám a niektoré z daných seriálov mám pozreté :-) Za mňa je fajn aj aktualizovať článok, pribudli nové informácie či noví ľudia 👍

Pajky
20. 5. 2020 / 22:22:43 (před 4 roky)
off
Lill napsal(a):

Normálne som začala rozmýšľať, či mi preskakuje, lebo som mala pocit, že ten článok som už čítala.. ale ako som mohla, keď bol teraz vydaný? Komentáre písané dávno ma tiež zmiatli.. Ale posledná veta všetko vysvetlila, ja som OK, dosť si toho teda pamätám a niektoré z daných seriálov mám pozreté :-) Za mňa je fajn aj aktualizovať článok, pribudli nové informácie či noví ľudia 👍

:) Ta reakce se mi líbí. Ale je to přesně jak říkáš. Myslím, že stojí za to aktualizovat. Mnoho lidí sem před pěti lety nechodilo a za tu dobu se stihlo pár věcí změnit. Navíc máme nový design a článek vypadá mnohem lépe než předtím.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 5. 2020 / 22:51:01 (před 4 roky)
off

Pajky, @Lill (nevím proč se to nezaktivovalo): A pak jsou tu lidé, co si nepamatují, co četli minulý týden, jako já, a jásají tady nad dalším super výběrem do rubriky, ač jsem to 100% četla už tehdy :D Billa Lawrence (a M.J.Foxe (Back to the Future, baby!)) zbožňuju, takže Spin City je jasné, ale z ostatních je asi můj nejoblíbenější Cougar Town, jak já se vždycky nasmála :D Na druhé straně spektra je za mě Ground Floor, je mi to líto Pajky :D První řadu jsem přetrpěla a do druhé se nepustím. Ráda bych však někdy dohnala Undateable. A nejvíc mě tu překvapilo, že jeho dítko je i Whhiskey Cavalier! Ten bych taky moc ráda dokoukala, pilot se mi líbil... ale jelikož ho zrušili, tak je krapet odložen, no.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 5. 2020 / 22:55:37 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

A nejvíc mě tu překvapilo, že jeho dítko je i Whhiskey Cavalier! Ten bych taky moc ráda dokoukala, pilot se mi líbil... ale jelikož ho zrušili, tak je krapet odložen, no.

Neřekla bych, že to je zrovna jeho dítko :D Pajky to bere trošku obecněji a zmiňuje i seriály, u kterých ti lidi fungují jen jako producenti. Což mi osobně přijde jen jako taková laciná nálepka jména, které má nalákat lidi ke sledování, ale ten člověk sám o sobě s tím seriálem nemá vlastně nic společného, minimálně ne v tvůrčí rovině :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 5. 2020 / 23:34:57 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Pajky, Lill (nevím proč se to nezaktivovalo): A pak jsou tu lidé, co si nepamatují, co četli minulý týden, jako já, a jásají tady nad dalším super výběrem do rubriky, ač jsem to 100% četla už tehdy :D Billa Lawrence (a M.J.Foxe (Back to the Future, baby!)) zbožňuju, takže Spin City je jasné, ale z ostatních je asi můj nejoblíbenější Cougar Town, jak já se vždycky nasmála :D Na druhé straně spektra je za mě Ground Floor, je mi to líto Pajky :D První řadu jsem přetrpěla a do druhé se nepustím. Ráda bych však někdy dohnala Undateable. A nejvíc mě tu překvapilo, že jeho dítko je i Whhiskey Cavalier! Ten bych taky moc ráda dokoukala, pilot se mi líbil... ale jelikož ho zrušili, tak je krapet odložen, no.

Whiskey Cavalier je super skrz ty cover verze písniček. To jsem si fakt užíval.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Pajky
21. 5. 2020 / 00:04:55 (před 4 roky)
off

Možná, že zobecňuju a snažím se toho zmínit, co nejvíc, ale tady přímo píšu ...stál jako producent za vznikem seriálu Whiskey Cavalier.. A i když ho nevymyslel, tak se na něm rozhodně dost podílel a zmínit si podle mě zasloužil (navíc bych tam bez toho skoro nic nepřidal v porovnání s původním článkem :)). Já Lawrence sleduju na twitteru a tam o tom neustále psal, navíc se i celého natáčení v Praze účastnil.

IrmaVep napsal(a):

Na druhé straně spektra je za mě Ground Floor, je mi to líto Pajky :D

To nevadí, já si to neberu osobně :D Třeba se shodneme u příštího článku

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 5. 2020 / 00:08:21
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
22. 5. 2020 / 02:05:57 (před 4 roky)
off

Scrubs asi navzdy zustane v me TOP 10 nejlepsich serialu vsech dob.
Spin City jsem mela taky moc rada.
A prvni dily Whiskey Cavalier jsou super, nechapu, co se s tim pozdeji stalo. Takhle zahodit perfektni namet.

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
19. 7. 2020 / 10:46:33 (před 4 roky)
off

Z Billovi tvorby jsem viděla pár dílů Doktorů Scrubs. Ale je tu zmíněných pár seriálů, na které se ráda podívám, nebo spíše zkusím je. Jako je například ten první seriál, kde je i Charlie Sheen.

Janey T.