Únos mladší sestry je fakt na prd a proto jsem zvědavá jak se s tím hlavní hrdinka popere,uvidíme.
To vypadá dost zajímavě a proto u toho nesmím chybět. Už si to zapisuju.
Já jsem to teď dodívala a byl tam zvrat, který jsem teda nečekala! Obsazení mě sice moc neoslovilo, ale druhý díl si pustím. :)
Na seriál jsem se moc těšila a první díl mě moc potěšil. BTW: všimla jsem si, že herec Casey Deidrick má dva profily :D
1) https://www.serialzone.cz/osobnost/casey-jon-deidrick/
2) https://www.serialzone.cz/osobnost/casey-deidrick/
Ani druhý díl mě nezklamal. Takže už se těším na další :). Nejlepší/ nejhorší je to, že sériovej vrah může bejt kdokoli z hlavních hrdinů. Uvidíme,jak se bude seriál vyvíjet dál, snad nezklame, protože u mě má fakt dobrej start.
Konečně po letech můžu napsat dokoukáno :) Seriál byl fajn, šlo na tom poznat MTV - kdyby byl na nějaké kabelovce, dalo by se z něj vytěžit o dost víc. Takhle má sice strašidelné téma na papíře, ale v realitě hrůzostrašný nebyl - ani v jedné scéně jsem se necítila v napětí :D Ale koukat se na to dalo, Victoria Justice je krásná ženská a jak to u podobných seriálů bývá, s kolegou měla dobrou chemii :) Je škoda, že seriál končí otevřeně, ještě jednu sérii by si určitě zasloužil.
Závěr:
Jedna část uzavřená, jedna část cliffhanger. Dozvídáme se, že vrahem je Jake, který zabije Tessu, unese Sophii a vyláká Lindy na opuštěný ostrov. Tommy a Connor jsou jim v patách. Lindy zachrání Sophii, ale Jake ji pobodá. Lindy s ním dobrovolně z ostrova odchází, aby zachránila ostatní přátele. George však hackne telefony všech lidí, na kterých se ukáže fotka Jakea s popiskem, že si na něj mají dávat pozor, protože je to vrah. Zpráva ho s Lindy zastihne zrovna na letišti, kde Jakea zajmou, ale Lindy se vytratí. Na ostrově totiž získala stopu ohledně zmizení své sestry, po které se rozhodne pátrat na vlastní pěst bez pomoci policie. Spojí se však s Tommym přes chat a rozloučí se s ním. Poté nasedne do autobusu, kde si pustí video z tabletu. Vidí tam, že únos byl sehraný - Sara z dodávky za rohem vystoupila a potkala se s přítelem, kterému řekla, že nyní budou v bezpečí oni dva i Lindy.