Diskuze k článku 5+1 na téma Komedie
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
15. 2. 2015 / 16:05:03 (před 9 roky)
off

Tak jsme se dočkali :)
A další žánry už jsou na cestě, takže doufám, že se vám článek líbil :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 2. 2015 / 16:06:32
xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
15. 2. 2015 / 16:08:45 (před 9 roky)
off

Zajímavý. Ale jsem zvědavej, pokud se v té vaši nové rubrice neobjeví The Good Wife, tak vás vůbec nebudu brát vážně. :D

Pajky
15. 2. 2015 / 16:11:07 (před 9 roky)
off
xtomas252 napsal(a):

Zajímavý. Ale jsem zvědavej, pokud se v té vaši nové rubrice neobjeví The Good Wife, tak vás vůbec nebudu brát vážně. :D

Uvidíme, jestli si najde místo :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
15. 2. 2015 / 16:17:58 (před 9 roky)
off

Skvělý článek!
Zatím jsem ze šestice viděla aspoň jeden, takže na tom snad tak blbě nebudu :D. A kdo ví, možná v budoucnosti na něco z toho kouknu.

stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
15. 2. 2015 / 16:18:01 (před 9 roky)
off

Zaujalo mě You're the Worst, díky.

Parks & Recreation doporučuju úplně nejvíc. Jen musíte vydržet těch prvních šest dílů. Já to na první pokus vzdal někde mezi třetím a čtvrtým a po delší době to zkusil znova. Vzpomněl jsem se u toho na The Wire a Spartaka, protože tam jsem to vnímal podobně a trpělivost se vyplnila maximálně. No a nakonec jsem vybral Parks & Rec jako nejlepší komedii v tom aktuálním průzkumu… Dobrej výběr, Pajky! :)

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
15. 2. 2015 / 16:18:49 (před 9 roky)
off
Winnie 2.0 napsal(a):

No a zaujalo mě You're the Worst, podle popisu to nevypadá špatně, takže vyzkouším. :-)

Tomu rozhodně šanci dej. Já o tom donedávna taky neměla tušení, ale potom jsem zkoukla všechny díly naráz, protože to zatím má jen jednu řadu o deseti epkách, takže to (bohužel) rychle utíká... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 2. 2015 / 16:19:28
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
15. 2. 2015 / 16:22:40 (před 9 roky)
off

Z komediální 5+1 jsem viděl You're the Worst, který rozhodně nezklamal, po Wilfredovi jsem si na FXácký humor víc než zvykl a rád ve watachlistu uvítávám další komedie z této stanice. Dál sleduju Baby Daddy, i když teď už jenom sem tam, ale rozhodně mě seriál pobavil a snad i dál bavit bude.

A nedávno jsem začal Ground Floor a zatím se nemůžu stěžovat. :-)

Těším se na další články a samozřejmě i na to, až se podělím se svými kousky. :-D

sgjoli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 2. 2015 / 16:26:48 (před 9 roky)
off

Z vyjmenovaných seriálů jsem neviděla ani jeden, ale už nějaký čas mám v merku Parks and Recreation. :-)

Kafe, knihy a seriály!
DenaaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
15. 2. 2015 / 16:27:06 (před 9 roky)
off

vdaka za prispevok.

sledujem baby daddy, mel a joeyho od zaciatku
taktiez ground floor.. ktore som citala ze mi zrusili.. to ma ozaj nastvalo
Your the worst.. skusila som - mna osobne to teda ani zdaleka nenadchlo, prislo mi nudne, bez humoru.. ale kazdemu sa paci nieco ine takze :-)

Pajky
15. 2. 2015 / 16:28:38 (před 9 roky)
off
stonefire napsal(a):

Zaujalo mě You're the Worst, díky.

Parks & Recreation doporučuju úplně nejvíc. Jen musíte vydržet těch prvních šest dílů. Já to na první pokus vzdal někde mezi třetím a čtvrtým a po delší době to zkusil znova. Vzpomněl jsem se u toho na The Wire a Spartaka, protože tam jsem to vnímal podobně a trpělivost se vyplnila maximálně. No a nakonec jsem vybral Parks & Rec jako nejlepší komedii v tom aktuálním průzkumu… Dobrej výběr, Pajky! :)

Díky, je radost psát o něčem, co člověka baví a takovéhle komentáře jsou skvělou odměnou :)

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
15. 2. 2015 / 16:46:47 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Skvělý článek!
Zatím jsem ze šestice viděla aspoň jeden, takže na tom snad tak blbě nebudu :D. A kdo ví, možná v budoucnosti na něco z toho kouknu.

Doporučuji začít Ground Floorem. Jeden z nejlepších komediálních serošů, ne-li ten vůbec nejlepší. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
HonZajs000
15. 2. 2015 / 16:47:45 (před 9 roky)
off

Jinak skvělá práce, Pajky. Jsem rád, že se nám další dílo zadařilo. Formátově to vypadá skvěle a už se nemůžu dočkat dalšího čísla. Díky za spolupráci.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 2. 2015 / 16:49:40
veruu.u
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 2. 2015 / 16:55:38 (před 9 roky)
off

Tak z uvedených koukám na Melissa & Joey a na Parks & Recreation. A Parks považuji za nejlepší komedii, co jsem zatím sledovala, tak jsem doufala, že se tu objeví :)
Jinak asi vyzkouším The League a You're the Worst.

“We’ve all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on. That’s who we really are.”
Pajky
15. 2. 2015 / 16:57:50 (před 9 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Jinak skvělá práce, Pajky. Jsem rád, že se nám další dílo zadařilo. Formátově to vypadá skvěle a už se nemůžu dočkat dalšího čísla. Díky za spolupráci.

Tak hlavně já bych měl děkovat vám za věše příspěvky a doufám, že nám to půjde stejně i u další článků :)

HonZajs000
15. 2. 2015 / 17:02:38 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

Tak hlavně já bych měl děkovat vám za věše příspěvky a doufám, že nám to půjde stejně i u další článků :)

To si piš, že půjde. Everything is awesome...

Dadulinka
15. 2. 2015 / 17:10:12 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

Půjde nám to skvěle. Od toho jsme tady kolegáčku! :)

stonefire
15. 2. 2015 / 17:13:19 (před 9 roky)
off

Můžu tady zmínit i něco dalšího s malým počtem hodnocení nebo to už by se diskuze mohla zvrhnout moc stranou? Kdyžtak to smažte. :)

Na jaře začne čtvrtá sezona Veep (HBO), chápu, že to není pro každýho, ale přijde mi to hodně dobrý. Někdy to má divoký tempo, takže člověk musí dávat pozor a mít na to náladu, ale Julia Louis-Dreyfus je tam prostě skvělá.

A čím dál víc mě baví Sirens (USA Network), teď běží druhá sezona (původní anglickou verzi neznám). Není to asi nic výjimečnýho, ale řekl bych, že se u toho aktéři dobře bavili a je to na výsledku vidět.

Pajky
15. 2. 2015 / 17:16:16 (před 9 roky)
off
stonefire napsal(a):

Můžu tady zmínit i něco dalšího s malým počtem hodnocení nebo to už by se diskuze mohla zvrhnout moc stranou? Kdyžtak to smažte. :)

Na jaře začne čtvrtá sezona Veep (HBO), chápu, že to není pro každýho, ale přijde mi to hodně dobrý. Někdy to má divoký tempo, takže člověk musí dávat pozor a mít na to náladu, ale Julia Louis-Dreyfus je tam prostě skvělá.

A čím dál víc mě baví Sirens (USA Network), teď běží druhá sezona (původní anglickou verzi neznám). Není to asi nic výjimečnýho, ale řekl bych, že se u toho aktéři dobře bavili a je to na výsledku vidět.

Jen ať se diskutuje. Veep neznám, ale Sirens určitě stojí za to. Ty mě taky baví :)

stonefire
15. 2. 2015 / 17:20:30 (před 9 roky)
off

Teď jsem se ještě podíval, jak přesně je článek uvedenej a i když mají Veep i Sirens málo hodnocení, tak to úplně nezapadá. Zatímco Parks & Rec se musí líbit většině lidí, kteří přežijou ten začátek, tak jak Veep, tak Sirens si dokážu představit, že pro řadu lidí budou nuda nebo hloupý. Takže asi tak :)

Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
15. 2. 2015 / 17:25:45 (před 9 roky)
off

Díky za článek, You're the Worst jsem si přihodil do watchlistu. Zajímalo by mě, jak to vypadá s jinou rubrikou a to o showrunnerech, byl tady první díl o Billovi Lawrencovi a už je to snad měsíc a žádný další díl jsem nezahlédl, bude tato rubrika pokračovat?

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 2. 2015 / 17:26:59 (před 9 roky)
off

Tak ze zmíněných seriálů sleduji Baby Daddy a ještě jsem se ani u jednoho dílu nenudila :) mmch. Melissa a Joey se vysílá právě po Baby Daddy :)
A co se nabídky týče, tak mě zaujal seriál Ground Floor, takže nad tím budu přemýšlet :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
15. 2. 2015 / 17:41:54 (před 9 roky)
off
xtomas252 napsal(a):

Má přes 300 hodnocení a 400 lidí v oblíbených. To už je v podstatě zábava pro masy. :D To takový The Practice už se za opomíjený dá brát.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 2. 2015 / 17:43:17
Pajky
15. 2. 2015 / 17:43:17 (před 9 roky)
off
Engeneer napsal(a):

Zajímalo by mě, jak to vypadá s jinou rubrikou a to o showrunnerech, byl tady první díl o Billovi Lawrencovi a už je to snad měsíc a žádný další díl jsem nezahlédl, bude tato rubrika pokračovat?

Další díl je skoro připraven. První článek vyšel 23.1. a zhruba s měsíčním rozestupem by měl vyjít druhý. :)

katush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 2. 2015 / 17:45:08 (před 9 roky)
off

Baby daddy sledujem, odporúčala som ho aj ďalej, hlavne tým, ktorí chceli začať sledovať nejaký seriál, na zlepšenie si angličtiny.
Vtipné, super postavy a stále ma to baví. Som rada, že sa to tu dostalo :)

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
15. 2. 2015 / 18:37:11 (před 9 roky)
off

Tyto seriály mě moc nezaujaly, asi je budu opomíjet dál. Ale rubrika je to super a už se těším na další žánry :)

Hold the Door!
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
15. 2. 2015 / 18:38:08 (před 9 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Doporučuji začít Ground Floorem. Jeden z nejlepších komediálních serošů, ne-li ten vůbec nejlepší. :-)

Budu se teda těšit, snad GF splní má očekávání :)

ScaryX
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
15. 2. 2015 / 20:43:36 (před 9 roky)
off

Ground Floor v poslední době zažívá takový zájem, že se na něj snad podívám. Nechápu, jak mi mohl uniknout. Každopádně League je taky dost podceňovaný seriál, první řady byly vážně senzační. Musím si na něj konečně vyčlenit prostor, když začaly vycházet ty titulky ;-)

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
15. 2. 2015 / 21:10:14 (před 9 roky)
off

Parks and Recreation - pecka, ten seriál miluju. Jedna z nejlepších komedií
You're the Worst - jeden z nejlepších seriálu sezóny 2014
Melissa & Joey - pohodová odreagovačka, Lennox je kočka
Ground Floor - musel jsem vidět, protože McGinley, nakonec se z toho vyklubalo velice příjemné překvapení a navíc Jenny v prádelku, velice sexy
Baby Daddy - nedokoukal jsem ani první řadu, trapný humor a hrozná nuda, klasický stupidní sitcom
The League - kdysi viděny první dvě série, ale nijak mě to nezaujalo abych pokračoval
Kromě PaR, YtW a GF bych doporučil Last Week Tonight with John Oliver (77 hlasů) - pecka, kde se tlemím u každé epizody a ještě se dozvím něco zajímavého, Archer (152 hlasů) - animovaný "James Bond", který ujíždí na alkoholu, drogách a ženských, The Middle (348 hlasů) - strasti jedné chudší rodinky a The Goldbergs (37 hlasů) - zapomenutý klenot, který se vyrovná Modern Family a ještě se spoustou kulturních narážek a zmínek na Star Wars, Indiána Jonese, E.T., Želvy ninja, Thundercats, Navrát do minulosti... člověk si hned zavzpomíná na filmy a seriály na který vyrůstal

HonZajs000
15. 2. 2015 / 21:46:58 (před 9 roky)
off
Mik napsal(a):

Ground Floor - musel jsem vidět, protože McGinley, nakonec se z toho vyklubalo velice příjemné překvapení a navíc Jenny v prádelku, velice sexy

+ Alexis Knapp a epizodní role Anny Camp, mužské srdce zaplesá. :-)

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
15. 2. 2015 / 22:05:05 (před 9 roky)
on

The League je moje tajná srdcovka. A to mě vůbec nezajímá fotbal:-)

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Didka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
15. 2. 2015 / 22:14:47 (před 9 roky)
off

Baby Daddy som dufala že tam bude, tiež Melissa and Joey :)
A Ďakujem za tip You're the Worst, určite si pozrem

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
15. 2. 2015 / 22:18:35 (před 9 roky)
off

Parks & Recreation asi dam sancu, inak som myslel ze ide o komedialne seriali a minimalne 3 su o paroch a laske a bla bla .. no fuj.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
15. 2. 2015 / 22:28:32 (před 9 roky)
off
Tulrika napsal(a):

The League je moje tajná srdcovka. A to mě vůbec nezajímá fotbal:-)

ako zvykne písať HonZajs: "Od teď máš mojí plnou pozornost." :)

čo sa týka napr. Sirens spomínaných v diskusii, áno, aj to bolo medzi zvažovanými(ja s Pajkym to sledujeme), ale predsalen sme to nemohli uprednostniť nad týmito už viacsériovými klenotmi :) taktiež niekto spomínal Archera(also Pajky and I :D), tiež bol zvažovaný a chvíľu sa aj myslelo, že bude v článku, ale nakoniec to dopadlo ako to dopadlo a Archera som aspoň nenápadne spomenul v korešpondencii s The League :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nicole348
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 2. 2015 / 22:45:12 (před 9 roky)
off

Parádny nápad na článok. Teším sa na ďalšie diely. Melissa and Joey je moja oddychová srdovka a aj Baby daddy je v pohode. Na You´re the worst sa chystám už dlhšie, takže sa teším. Parks and Recreation som videla prvé 3 diely, ale nijak ma to nezaujalo. Možno tomu však dám ešte jednu šancu.

Selfinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 2. 2015 / 23:05:52 (před 9 roky)
off

Super rubrika..alespoň mám zase čím zaplňovat watchlist...:D jako bych toho tam už neměla dost :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
16. 2. 2015 / 09:55:47 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

ako zvykne písať HonZajs: "Od teď máš mojí plnou pozornost." :)

čo sa týka napr. Sirens spomínaných v diskusii, áno, aj to bolo medzi zvažovanými(ja s Pajkym to sledujeme), ale predsalen sme to nemohli uprednostniť nad týmito už viacsériovými klenotmi :) taktiež niekto spomínal Archera(also Pajky and I :D), tiež bol zvažovaný a chvíľu sa aj myslelo, že bude v článku, ale nakoniec to dopadlo ako to dopadlo a Archera som aspoň nenápadne spomenul v korešpondencii s The League :)

Archer má pořád šanci až dojde na animáko kategorii. :D Ale Episodes... Ty už mají smůlu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Popopki
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 2. 2015 / 17:25:41 (před 9 roky)
off

Každému, kdo zvažuje zda se pustit do Parks and Recreation vřele doporučuji. Tak originální, různorodé a vtipné postavy má málokterý seriál a další výhodou je absence laugh tracku.

lokot
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
16. 2. 2015 / 17:57:55 (před 9 roky)
off

Tak jednoznačně Baby Daddy ! :-)))

Holy
P3TR1K
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
16. 2. 2015 / 18:29:54 (před 9 roky)
off

Po prečítaní názvu článku mi okamžite napadol seriál The League, takže mám velkú radosť z toho že sa v článku aj nachádzal. :-)
Z ostatných sledujem len You're the Worst, a ten tiež stojí za zhliadnutie.

Pajky
17. 2. 2015 / 00:00:51 (před 9 roky)
off
ScaryX napsal(a):

Každopádně League je taky dost podceňovaný seriál, první řady byly vážně senzační. Musím si na něj konečně vyčlenit prostor, když začaly vycházet ty titulky ;-)

Kdyby chtěl někdo s League pomoct, stačí se ozvat :D

kutikk
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 2. 2015 / 08:10:52 (před 9 roky)
off

Babby daddy staženo :) Ground floor sleduji a ten seriál miluji, ale škoda, že ho zrušili a seriál Melissa a Jouey mám už v merku nějaou dobu :) A dle článku zkusim You're the Worst, o tomto seriálu jsem ještě neslyšela :)

Locke
17. 2. 2015 / 08:35:57 (před 9 roky)
off

Teď jsem koukal, že Brooklyn 9-9 má pouze 340 ohodnocení. Tak ten by si místo v článku taky zasloužil :)

Hold the Door!
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 2. 2015 / 15:15:42 (před 9 roky)
off

You´re the Worst je pecka! Milujem tento sarkastický humor..

HonZajs000
17. 2. 2015 / 22:10:22 (před 9 roky)
off

Jako další nedoceněnou komedii ještě můžu doporučit Partners. Též dokáže slušně pobavit a jako oddechovka je to naprosto skvělý materiál.

lukascoolarik
17. 2. 2015 / 22:12:45 (před 9 roky)
off
Locke napsal(a):

Teď jsem koukal, že Brooklyn 9-9 má pouze 340 ohodnocení. Tak ten by si místo v článku taky zasloužil :)

Souhlas, jedna z mála kvalitních komedií na Velké pětce. :-)

inekafe
17. 2. 2015 / 22:17:14 (před 9 roky)
off

tak keď už sa tu takto vo veľkom odporúča, tak zo seriálov, čo tu ešte neboli spomenuté, by som rád spomenul About a Boy - 1. séria bola skvelá komediálna jazda a moc ma to bavilo, aktuálna druhá séria už nie je úplne to isté, čo 1. séria, ale stále pobaví a veľmi dobre sa na to pozerá, pozitívna atmosféra z toho priam srší :)

a druhým seriálom je Undateable - taktiež to nie je nejaké super úžasné dielo, ale človek sa pri tom pobaví, herci, najmä Chris D'Elia a Brent Morin majú skvelú chémiu a človek sa usmieva, len ich vidí, a hlavne je na všetkých hercoch vidieť, že ich to baví robiť a často sa tam nájdu aj zábery, v kt. si môžete všimnúť hercov, ako nemôžu udržať smiech a to je niečo super, osviežujúce a človek z toho dokáže načerpať veľa pozitívnej energie :)

inekafe
17. 2. 2015 / 22:18:33 (před 9 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Souhlas, jedna z mála kvalitních komedií na Velké pětce. :-)

not true at all, ale tak pokiaľ viem, ty ani Locke nie ste nejako extra komediálne typy, takže vám vaše tvrdenia odpúšťam :D

Dadulinka
17. 2. 2015 / 22:19:40 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

tak keď už sa tu takto vo veľkom odporúča, tak zo seriálov, čo tu ešte neboli spomenuté, by som rád spomenul About a Boy - 1. séria bola skvelá komediálna jazda a moc ma to bavilo, aktuálna druhá séria už nie je úplne to isté, čo 1. séria, ale stále pobaví a veľmi dobre sa na to pozerá, pozitívna atmosféra z toho priam srší :)

a druhým seriálom je Undateable - taktiež to nie je nejaké super úžasné dielo, ale človek sa pri tom pobaví, herci, najmä Chris D'Elia a Brent Morin majú skvelú chémiu a človek sa usmieva, len ich vidí, a hlavne je na všetkých hercoch vidieť, že ich to baví robiť a často sa tam nájdu aj zábery, v kt. si môžete všimnúť hercov, ako nemôžu udržať smiech a to je niečo super, osviežujúce a človek z toho dokáže načerpať veľa pozitívnej energie :)

Tohohle člověka se držte. To on mi doporučil You're the Worst, takže ví, o čem mluví... :)))

inekafe
17. 2. 2015 / 22:23:22 (před 9 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Tohohle člověka se držte. To on mi doporučil You're the Worst, takže ví, o čem mluví... :)))

:') len tak btw. mi napadlo, je tu ešte niekto okrem mňa, kto videl všetkých 6 seriálov z tohto článku? :D len tak pre zaujímavosť, som zvedavý :))

lukascoolarik
17. 2. 2015 / 22:25:34 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

not true at all, ale tak pokiaľ viem, ty ani Locke nie ste nejako extra komediálne typy, takže vám vaše tvrdenia odpúšťam :D

Tak to by mě zajímalo, které současně běžící komedie jsou podle tebe na V5 nejlepší. :-D

Pajky
17. 2. 2015 / 22:27:38 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

a druhým seriálom je Undateable

Snad ho nezruší (je super a těším se na durhou řadu), to by letos stanice vykosily všechny seriály od Billa Lawrence :)

Pajky
17. 2. 2015 / 22:28:20 (před 9 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Tak to by mě zajímalo, které současně běžící komedie jsou podle tebe na V5 nejlepší. :-D

Bezesporu Parks & Recreation :D

lukascoolarik
17. 2. 2015 / 22:29:43 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

Bezesporu Parks & Recreation :D

O tom teď slyším samou chválu, takže časem bych se i podíval. :-D

Pajky
17. 2. 2015 / 22:34:11 (před 9 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

O tom teď slyším samou chválu, takže časem bych se i podíval. :-D

jen už dlouho nebude běžící :) Příští týden nás čeká rozlučka :(

inekafe
17. 2. 2015 / 22:38:43 (před 9 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

ak by som mal spraviť rebríček napr. 5-tich seriálov, tak by vyzeral nejak takto:

1. a 2. nerozhodne Parks and Rec. a Last Man Standing
3. Brooklyn Nine-Nine
4. a 5. nerozhodne Modern Family a The Middle

nerátal som tam tentokrát Simpsonovcov...a to mi inak pripomína ešte perfektný seriál Last Man Standing, na ten som pri spomienke na Undateable a About a Boy úplne zabudol :( a pritom som ho zvažoval aj do článku, lenže boli isté pravidlá a preto som ho tam nakoniec nedal...v každom prípade to už je 4. rok po sebe hláška za hláškou, skvelé postavy, vtipné situácie a najmä úžasný a dokonalý Tim Allen coby Mike Baxter, perfektný otec, patriot, odporca úsporných žiaroviek, kt. má najradšej svoju najmladšiu dcéru Eve(pretože sú si veľmi podobní), aj keď pred ostatnými tvrdí, že má všetky svoje deti rovnako rád :D proste "taťka" ako sa patrí :))

Locke
17. 2. 2015 / 22:42:04 (před 9 roky)
off

Já za nejlepší komedii (z těch, co sleduji) považuji Modern Family, následuje The Middle a Brooklyn 9-9. Ale jak správně podotkl inekafe, já preferuji spíš dramata před sitkomy :)

Hold the Door!
lukascoolarik
17. 2. 2015 / 22:45:40 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

ak by som mal spraviť rebríček napr. 5-tich seriálov, tak by vyzeral nejak takto:

1. a 2. nerozhodne Parks and Rec. a Last Man Standing
3. Brooklyn Nine-Nine
4. a 5. nerozhodne Modern Family a The Middle

B99 a Modern Family sleduju už nějakou dobu, Middle jsem začal nedávno a první dvě příčky určitě zkusím, díky za tipy. :-)

Pajky
17. 2. 2015 / 23:10:32 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

a to mi inak pripomína ešte perfektný seriál Last Man Standing, na ten som pri spomienke na Undateable a About a Boy úplne zabudol :(

Teda na nového Kutila Tima jsem se nechystal, ale když ho tak chválíš :) Dvacetiminutovek není nikdy dost.

HonZajs000
17. 2. 2015 / 23:14:54 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

Snad ho nezruší (je super a těším se na durhou řadu), to by letos stanice vykosily všechny seriály od Billa Lawrence :)

Undateable je taktéž bombový seriál. Z komedií se toho dá vybrat spousta, co stojí za zmínku.

inekafe
17. 2. 2015 / 23:36:08 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

Teda na nového Kutila Tima jsem se nechystal, ale když ho tak chválíš :) Dvacetiminutovek není nikdy dost.

ja som práveže Home Improvement nikdy nevidel :( v minulosti možno prvé 2 epky, ale keďže som na tých 8 či koľko sérií vtedy nemal čas, tak som nepokračoval, ale popravde ma to ani tak nechytilo...naopak Last Man Standing ma chytil od prvej chvíle, hláškuje sa tam jedna radosť :) momentálne beží 4. séria a mám taký pocit, že to stále prekonáva akúsi svoju vlastnú pomyselnú hranicu a je to lepšie a lepšie :)

stonefire
18. 2. 2015 / 12:36:08 (před 9 roky)
off

Last Man Standing nemá dost hodnocení? To jsem nečekal, myslel jsem, že to spousta lidí aspoň zkusila právě kvůli Kutilovi. Srovnání se asi člověk nevyhne, ale Last Man Standing mi přijde lepší, dospělejší. Jen ta starší dcera, obzvlášť po přeobsazení, umí být někdy docela otravná. Ale jinak to stojí minimálně za zkoušku, funguje to na řadě úrovní, ať už špičkování Tima/Mika s manželkou, se sousedem nebo se zeťákem, postavy nejmladší dcery a majitele Outdoor Mana nebo ta závěrečná videa s „poselstvím“ :)

BTW jak psal inekafe, tak myslím, že právě taky v Last Man Standing (a vlastně i 2 Broke Girls) jsou nejlepší scény, kdy je vidět, že se herci (teda hlavně Nancy Travis jako Timova žena) sami nemůžou nesmát.

Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 2. 2015 / 02:34:29 (před 9 roky)
off

Na Parks and Rec sa už dlhšiu dobu teším, snáď si na to nájdem čas :)

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
Slunecko.......
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
22. 2. 2015 / 21:25:04 (před 9 roky)
off

Super článek! :-) Fajn inspirace k vyzkoušení něčeho nového[link][/link] :-) Já bych za sebe v této kategorii doporučila Welcome to Sweden. ;-)

es.dixon
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 2. 2015 / 00:20:32 (před 9 roky)
off

Skvělý článek.
Mně osobně zaujal seriál "You're the worst" a "Baby Daddy", určitě je časem nakousnu.
Těším se na další žánry.

eS.
dostalkovaveronika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
24. 2. 2015 / 10:39:32 (před 9 roky)
off

Moc díky Pajky... Baby Daddy sleduju a treba o Melisse a Joyem jsem toho slysela hodne, az tenhle clanek me presvedcil a dokopadl k tomu, ze do toho pujdu. :)) Takovych inspiraci potrebuju vic, jinak o spouste serialech ani nevim, ze existuji. :) Mejte se.

Pajky
24. 2. 2015 / 11:44:30 (před 9 roky)
off
dostalkovaveronika napsal(a):

Moc díky Pajky... Baby Daddy sleduju a treba o Melisse a Joyem jsem toho slysela hodne, az tenhle clanek me presvedcil a dokopadl k tomu, ze do toho pujdu. :)) Takovych inspiraci potrebuju vic, jinak o spouste serialech ani nevim, ze existuji. :) Mejte se.

Díky za pochvalu, ta ale musí mířit ke všem redaktorům, nejen na můj účet :)
Ale určitě jsme rádi, že článek pomohl...

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 2. 2015 / 13:18:19
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
19. 3. 2015 / 20:35:17 (před 9 roky)
off

Keď vyšiel článok, tak som ho len prebehla a nevyberala nič, ale dnes som sa nejakou obchádzkou dostala k You're the Worst a znovu k tomuto článku, takže musím dodatočne pochváliť ako aj článok, tak aj daný seriál :))

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
23. 3. 2015 / 22:11:58 (před 9 roky)
off

Bude i článek zvlášť o seriálech, které nedostaly nezaslouženě 2. řadu či vůbec objednávku na celou? Protože v téhle kategorii jsou občas skvosty a tady jste se zaměřili na seriály, který se celkem dařilo. Obzvláště se ale těším na historické.

Polechtalo mi ego, že 4 teda sleduju, o League si pak zjistím víc. Akorát ten poslední, právě ten styl mockumentary je mi hrozně protivný.

Pajky
23. 3. 2015 / 22:27:01 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Bude i článek zvlášť o seriálech, které nedostaly nezaslouženě 2. řadu či vůbec objednávku na celou? Protože v téhle kategorii jsou občas skvosty a tady jste se zaměřili na seriály, který se celkem dařilo. Obzvláště se ale těším na historické.

Historické/dobové jsou určitě v plánu a budou. K druhé otázce, v plánu také něco máme, ale to se ještě musíte se nechat překvapit... :D

HonZajs000
26. 3. 2015 / 20:35:05 (před 9 roky)
off

Vím, že to tu zaznělo již mnohokrát, ale dalším nedoceněným klenotem je Undateable. Opravdu, kdo se chce pobavit a Ground Floor už viděl, nechť vyzkouší Undateable. Nebude litovat. :-)