No tak zo zopár vecí som dostal mierny šok. Okrem iného aj z toho, že som nič netrafil :D
Jooo 1 bod :-D
Hezký, 1 bod:D a zrovna v kategorii, kde jsem měl největší pochyby a to herec v dramatu, soutěž jsem otevřel asi 5x s úmyslem tu kategorii změnit:D To se svět zbláznil, že vyhrála herečka z CW? Skoro mě to nutí ten seriál vidět, abych zjistil, co na něm kritici mají:-)
Já trefila akorát Matta Bomera a jsem za něj ráda, protože si to za Normal Heart opravdu zaslouží :). Takže zase jeden bod. Nebo jsem loni vlastně netipla nic? Ztrácím v tom přehled :D.
Pááni, čtyři body, to jsem tedy ani v nejmenším nečekala :-)
parád mám čisté konto ani jedno jsem netrefil
Jedna Hvězdička :D, minulý rok to byly čtyři :D. Třeba to příště bude lepší :D
Letos jsem tipovala poprvé a hned 3 hvězdičky? :) wau :D přála jsem to Viole Davis...
Tak bez hvězdiček, letos se mi nějak nedařilo :-D
Nejak nevidim, kde si vlastne mozem pozriet, kolko som trafil :D lebo si nepamatam, co som vlastne tipoval :D
//Fruiko dakujem :)
Chrosticek napsal(a):
Nejak nevidim, kde si vlastne mozem pozriet, kolko som trafil :D lebo si nepamatam, co som vlastne tipoval :D
Odkaz připomeňte se, jak jste tipovali v článku. :-)
No pěkné, loni 3 hvězdy a letos čisté konto, sakra nic jsem netrefila :-D
Konečně ročník, kde se neopakují furt stejné a stejné ohrané nominace a ti, co si to dle mého opravdu zaslouží, tak opět ostrouhají.... Nejvíce mě mrzí, že opět neproměnil ani jednu nominaci Orange Is the New Black - seriál i Taylor Shilling si výhru opravdu zasloužili... Též Viola Davis... Tímto pro mě Zlaté glóby zase klesly...
Jooo aspoň jedna hvězdička!! :D
úžasné :D 1 hviezda :D to sa mi ešte nestalo :D
Olinka8 napsal(a):
přála jsem to Viole Davis...
Já taky. Ale asi se budu muset na the Affair podívat, abych porovnala.
Ou jéééé, první tipovačka a dvě hvězdičky :-) :-) :-)
No tak sa teším aj z dvoch hviezdičiek :)
Ale zistila som, že už nikdy nemôžem urobiť to, že som išla spať o pol 5 a už o hodinu som mala budík, lebo to bol najhorší pocit na svete a ešte stále som nespala :D
No ne, aspoň ta jedna hvězdička z toho je nakonec :D V noci jsem po prvních 4 vyhlášených kategoriích předpokládala, že odejdu finálně s nulou :D
aspon jeden typ jsem měl dobře
No, tak letos jsem tipovala úplně, ale úplně blbě :-D
Asi začnu sledovat i ty vítězný seriály, bo to jinak není možné :D
No tak toto je šok jak sviňa. :O Jedno jediné mi tu vyšlo a som rada, že ten Matt Bomer získal Glóbusíka za The Normal Heart, keďže celkovo fandím projektom Ryana Murphyho. :) Ale ostatné bol pre mňa šok. Takže aspoň vďaka Mattovi mám jednu hviezdičku. :)
A inak, nechápem ako môže v USA byť tak úspešné Jane the Virgin, niečo podobné už tu bolo, telenovela Juanin zázrak a bol to brak, neverím, že toto je lepšie, veď to smrdí latinskoamerickým dotykom ako aj ich klasické telenovely.
Wau, také výsledky tuším málokto čakal. Každopádne gratulejem výhercom. Mne sa šťastnou náhodou podarilo ziskat 2body. Minulého roku len 1. Ak to pôjde takymto tempom ďalej, snad sa mi o par rokov podari správne vytipovať všetko :D tohtorocni vitazi ma teda rozhodne zaujali, asi si ich pridam do watchlistu a uvim... :)
Vedle jak ta jedle :D
Juchůůů - ani jedna, ještěže mám 430 stejně "postižených" kamarádů :-D
Alespoň jednou jsem se trefila, tipuju jak většina :D
Já proměnila jen Jeffrey Tambora :D.
Já netipla ani jedno! To je teda ostuda, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama
No tak jedna hviezdička je fakt výkon. Čo už. Nechápem ako môže byť taká blbosť ako Jane the Virgin vôbec nominovaná nieto ešte vyhrať. Nerozumiem...
Stejně jako loni, dva body :))
Tři hvězdičky, to jde. Lepší jak loni :)
Vďaka aj za trofej k chatu, z tej sa teším :)
Aspoň že to ten Matt vyhral, prajem mu to :)
Billy Bob Thornton musel hrat fakt uzasne, ked dokazal trumfnut dvojicu z True Detective. Hlavne McConaughey to mal podla mna iste - este som asi nevidel v serialy lepsie zahranu postavu ako prave jeho Rust. Na Farga sa chystam uz hodne dlho, takze ked konecne dopozeram vsetky ongoingy co som za poslednych par mesiacov zameskal, urcite si ho musim pozret.
Cotillion napsal(a):
Billy Bob Thornton musel hrat fakt uzasne, ked dokazal trumfnut dvojicu z True Detective. Hlavne McConaughey to mal podla mna iste - este som asi nevidel v serialy lepsie zahranu postavu ako prave jeho Rust. Na Farga sa chystam uz hodne dlho, takze ked konecne dopozeram vsetky ongoingy co som za poslednych par mesiacov zameskal, urcite si ho musim pozret.
Jako seriál je Fargo určitě lepší, True Detective je slabší příběhově a spíš se kolem toho udělal obří hype. Herecký výkon, ale měl rozhodně McConaughey lepší.
Dá se někdo mrknout, jak jsem tipovala? Je to dávno a už nevím.
ševča napsal(a):
Dá se někdo mrknout, jak jsem tipovala? Je to dávno a už nevím.
LittleLexi napsal(a):
tady
To jsem to někde přehlédla, nebo jsi použila historii či tak?
Mimochodem úplný propadák. Věřila jsem víc ve stálé seriály.
ševča napsal(a):
To jsem to někde přehlédla, nebo jsi použila historii či tak?
Mimochodem úplný propadák. Věřila jsem víc ve stálé seriály.
Jeden odkaz v článku, druhý v diskuzi. :D
Fruiko napsal(a):
Jeden odkaz v článku, druhý v diskuzi. :D
Tak diskuzi jsem nepročítala, to se mi nechtělo, ale v článku jsem to hledala a neviděla, takže jsem slepá :D.
No dobre toto som nejak nečakala. :D Ako mohla Gina Rodriguez dostať Globus. Jane the virgin bol podceňovaný seriál. :D
Joo nejaké dva bodíky tam su určite. :D
Pro mě naprosto nepochopitelný výsledky. :D