Matt Bomer tam chybí klobouk :)
Mnohem lepší než na People's Choice.
Převážně dobrý, ale co si to udělala "Molly"...to asi nepochopím... :o/
Moooc pekný článok, tentokrát sú takmer všetci super oblečení. Občas sú šaty, ktoré sa mi nepáčia, ale väčšina je fakt dosť dobrá :)
Takže iba k tým, ku ktorým sa chcem vyjadriť:
109. - Jemima Kirke - to som nepochopila :D má to ako nejaký superhrdinovský plášť.
a súhlasím s tou herečkou z komentáru @Beatrix, to bolo tiež dosť zlé.
Inak k najkrajším/čo sa mi najviac páčili sa vôbec neviem rozhodnúť, lebo sa mi páčilo veľa šiat.
Vďaka aj za bonus! Nina je veľmi krásna v tých šatách, už včera som videla jej fotky a úplne som ňou očarená :)
Inak mi tam pár ľudí chýba - Emmu Stone som tuším v článku nevidela, Rosamund Pike, ku ktorej sa teda vyjadrovalo dosť ľudí :D, a Keira Knightley (ale ona je vlastne herečka z filmu), ktorej šaty sa mi nepáčili :D
Ach joooo. Kde jsou ty časy, kde byla Allysa Milano nejkrásnejší čarodějka v Sanf Franciscu :( Jak jáááá ji měla ráda a jak se mi líbila. Ale teď? Už v Misresses teda vypadala šíleně, hrozně na ní bylo vidět jak je malinká a jak přibrala, ale tady v tom fotočlánku? Se z ní stala slušná krabice :(
Pak už překvapila jen Laura Prepon. S těmi černými vlasy jsem ji málem nepoznala :D (Nutno podotknout že jí znám jen jako Keren z HIMYM, nebo pacientku z House MD...)
Vxx - Alyssa Milano nedávno porodila tak proto se ti zdá jak "krabice" :). Mně teda pořád přijde krásná, všechny Čarodějky stárnou s grácií (až na Rose a její plastiky)
Podle mě má nejhezčí šaty Eva LaRue a pak Nina Dobrev (ne proto, že hraje v mym oblíbenym TVD, ale protože miluju šaty od Murada Zuhaira)
Určite najkrajšie šaty mala Nina Dobrev, tá ma očarila hneď, ako som ju uvidela. Krásne šaty a vyzerá v nich úžasne :) Ale celkovo sa mi šaty páčili, až na pár výnimiek.
Lill napsal(a):
Inak mi tam pár ľudí chýba - Emmu Stone som tuším v článku nevidela, Rosamund Pike, ku ktorej sa teda vyjadrovalo dosť ľudí :D, a Keira Knightley (ale ona je vlastne herečka z filmu), ktorej šaty sa mi nepáčili :D
žádná z nich neměla větší seriálovou roli, proto jsem je do článku nezařazovala :)
Jinak z filmových a celkově se mi bezkonkurenčně nejvíc líbila Salma Hayek, moc jí to slušelo! Celkově ale Glóby o třídu lepší než PCA :)
[citace=Vxxx]Ach joooo. Kde jsou ty časy, kde byla Allysa Milano nejkrásnejší čarodějka v Sanf Franciscu :( Jak jáááá ji měla ráda a jak se mi líbila. Ale teď? Už v Misresses teda vypadala šíleně, hrozně na ní bylo vidět jak je malinká a jak přibrala, ale tady v tom fotočlánku? Se z ní stala slušná krabice :(
presne ako píše Eriel, Alyssa v novembri či kedy porodila druhé bábo. už po prvom pôrode sa nevrátila do takej postavy akú mala ale tak dva pôrody aj vek hrá svoju rolu takže to treba brať do úvahy.. a možno sa dá ešte dokopy. podľa mňa je stále krásna a tiež si myslím že sú všetky ,,čarodejky" krásne.. Rose je síce samá plastika ale aj tá má ako tak svoje čaro.
oprava, Alyssa porodila dcérku asi v septembri a nie v novembri :)
Každé šaty ktoré sa mi páčili som otvorila v novom okne,nových okien som naklikala toľko že som sa bála že mi padne net :}
Takže to skrátim len na tie najlepšie:
Eva LaRue-tými som fascinovaná,vyzerá to premyšlene ale nieje to nič príliš vyumelkované.
Hailee Steinfeld-tá má tie šaty nádherné.
Cote de Pablo-nie sú síce vidno celé ale od toho vzoru nemôžem odtrhnúť oči a celkovo tá fotka je úžasná-to osvetlenie,pozadie,veľmi pekne to ladí k šatám.
Tá čo je na fotke s Cumberbatchom-šaty krásne,nie moc zložité ale nádherné.
Nina Dobrev-tie sú skvelé,ja takýto štýl proste môžem.
Tá na fotke s Colinom Hanksom-v jednoduchosti je krása a tieto sú skutočne krásne.
Na fotke s Adamom Levinom-nádhera, ten pásik bije do očí ale nie v tom zlom zmysle ,bez neho by to vyzeralo fádne.
Alexandra Daddario-nemôžem si pomôcť, v tej záplave slávnostne vyzerajúcich šatov,tieto s tenkými ramienkami pôsobia veľmi milo.
Maggie Gyllenhaal-mám zasa niečo s očami alebo sa vážne tak moc podobá na Sabastiana Rochého?
Zdá se mi to, nebo si tak třetina těch ženských oblékla šaty, které je zbytečně dělají tlustší, než jsou? Ne že bych si hned řekla, jak se nevejdou do dveří, ale vím, že jsou chudší, než v těchhle šatech.
Na totěch fotkách mě ale vždycky udiví, jak je představitelka Ethel z Downton Abey nádherná. V seriálu ji udělali takovou tu škaredou sestru, ale jak ji vidím vždycky na cenách, tak všechny kolegyně strčí do kapsy.
Parádní článek. Letos mi to přijde takové chudší. Nejsou tady žádné šaty, u kterých bych si řekla: "Wau, ty jsou skvělé." Pěkných je jich tam dost, ale žádný wau efekt:-)
Takže mně se nejvíc líbí tahle pětice:
1. Ellie Kemper – škoda, že není vidět výstřih na zádech
2. Greer Grammer
3. Anna Faris
4. Eva LaRue
5. Partnerka u Benedicta Cumberbatche - miluju kapsy na šatech
Z filmových hereček se mi líbila Anna Kendrick a Emma Stone.
Nelíbí:
1. Lea Michelle – dělá ji to zbytečně širokou úplně všude
2. Amanda Peet – jak říká moje babička, vypadá jak vyblitý zelí
3. Kerry Washington – je to takové celé divné, navíc ty boty, fuj
4. Katie Cassidy – rozparek až do pasu
5. Lena Dunham
A z chlapů naprostá paráda je Matt Bomer.
Viaceré dámy mali teda prekrásne šaty, ale jedny z najkrajších mala Nina Dobrev! :)
Btw, čo sa stalo Allysse Milano, že tak pribrala?
Alyssa odmitla drasticke diety uz po narozeni Mila. A nez to stihla shodit, tak prislo druhe tehotenstvi. Ano, sice neni stihla, ale to ze si uziva materstvi a neresi diety je hrozne fajn.
Urcite se casem vrati zpet na svou vahu... Ocividne zadna moznost neni spravna, kdyz herecka hubne brzy po porodu tak to lide kritizuji, a kdyz ne, tak to take kritizuji :)
Illyria napsal(a):
Alyssa odmitla drasticke diety uz po narozeni Mila. A nez to stihla shodit, tak prislo druhe tehotenstvi. Ano, sice neni stihla, ale to ze si uziva materstvi a neresi diety je hrozne fajn.
Urcite se casem vrati zpet na svou vahu... Ocividne zadna moznost neni spravna, kdyz herecka hubne brzy po porodu tak to lide kritizuji, a kdyz ne, tak to take kritizuji :)
Upřímně já netušila, že má dvě děti. A speciálně jedno takhle čerstvé. O životy herců se nestarám. Jen kdy a kde je uvidím v jakém seriálu :D Zajímám se jen o své oblíbené a mezi ty Alyssa, i když je v mé dětské srdcovce, nepatří. A rozhodně nejsem člověk, co by kritizoval váhu :D Jen mě to hrozně šokovalo... Když vím o tom těhotenství, tak to dává smysl.
:) Ja to stejne myslela vseobecne a hlavne, hlavne bulvarni platky. Vsak taky byla celkem velka afera pred rokem, jak si z ni komik Jay Mohr udelal legraci, ze je tlusta, coz vyvolalo vlnu kritiky jeho smerem a navyse par tydnu nato oznamila ze je znovu tehotna...
Mám takovej pocit, že Lena Dunham si na tajňačku vytvořila vlastní soutěž o nejošklivější model na předávání jakýchkoli cen a proto se vždycky tak culí v těch svých kreacích, úplně to slyšim: "Cha, zase jsem vyhrála, saláti!"
Sleslikslicka napsal(a):
Mám takovej pocit, že Lena Dunham si na tajňačku vytvořila vlastní soutěž o nejošklivější model na předávání jakýchkoli cen a proto se vždycky tak culí v těch svých kreacích, úplně to slyšim: "Cha, zase jsem vyhrála, saláti!"
Hele jako vypadá hrozně, to jo, ale v porovnání s tím, v čem všem už se předvedla, mi tohle přijde asi tak nejmenší zlo :D Ten makeup jí dokonce i sedí. Alespoň si přebarvila ty bílé vlasy.
ragelly napsal(a):
Hele jako vypadá hrozně, to jo, ale v porovnání s tím, v čem všem už se předvedla, mi tohle přijde asi tak nejmenší zlo :D Ten makeup jí dokonce i sedí. Alespoň si přebarvila ty bílé vlasy.
No tak protože už s přehledem vede světovej žebříček, mohla si dovolit trochu ubrat plyn! :D
Sleslikslicka napsal(a):
No tak protože už s přehledem vede světovej žebříček, mohla si dovolit trochu ubrat plyn! :D
:D :D :D Ale přitom jak koukám na postery k první sérii Girls, tak tam vypadala docela normálně, až pak zešílela, ostříhala se a začala vyvádět tyhle divné věci :D
Myslim, že když vemu v úvahu Girls jako seriál, tak jejich autorka musí být trošku šílená pořád. :D
Za mě vypadá fakt pěkně Nina a Cote (jako obvykle). Některé osoby mě tam jinak i prakticky vyděsily (ale zase bonus, začínam si připadat docela pěknej :D). Ale jako fuckt, close-ups na některé z nich.. OMG, dejte ten teleobjektiv pryč. :D
[citace=ševča]Zdá se mi to, nebo si tak třetina těch ženských oblékla šaty, které je zbytečně dělají tlustší, než jsou? Ne že bych si hned řekla, jak se nevejdou do dveří, ale vím, že jsou chudší, než v těchhle šatech.
naprosto souhlasím... já si u některých říkala, že není možné aby takhle přibraly, možná by si měly vážně "promluvit" se svým stylistou :)
Líbí se mi sna jen Greer Grammer a Nina Dobrev. Jinak jsem docela zděšená. Jako by si všechny schválně vzaly šaty, co jim nesedí a nelichotí jejich postavě.
Jen Entourage může natáčet film během reálného udílení Zlatých glóbů :D Konečně jsem se k mým milovaným klukům měla čas vrátit a ten konec mě teda dostal - takže fotky 1-4 nejsou jen Emmanuelle a Adrian, ale i Sloan a Vince! ♥♥♥