Bezvadný. Přehled se hodí. Díky
Za tuhle novou rubriku jsem moc rád, přehled přijde vždycky vhod. :-)
Já už se nemúžu dočkat House of Cards! Už aby byl 27. únor!
Chyba vam tam Person of Interest sa vrati 3.2.
Skoda, ze Parks and Rec konci, akurat pozeram prvy krat cely serial.
Pascal napsal(a):
Chyba vam tam Person of Interest sa vrati 3.2.
PoI se po vánoční pauze už vrátilo, takže v přehledu nic nechybí. ;)
Jinak Vikingové... a... a... House of Cards! Na třetí sérii už fakt odpočítávám dny... :D
Tak vo februári ma čaká jedno finále, Mentalista. A možno si pozriem aj finále Two and half men, ak by sa nakoniec tvorcovia rozhodli priviesť späť Charlieho aspoň pre to finále. Čo sa týka Constantinea, dúfam, že ho predĺžia. :)
Akorát detail, Ground Floor není na PBS, ale TBS
Nezaujalo vôbec nič z TOP 5.
Inak čo zaujalo, tak z noviniek Fresh Off the Boat, a z vracajúcich sa R&I a Perception.
Tenhle typ článku je bezvadný nápad a díky za něj, připomenutí nikdy neuškodí. Už se nemůžu dočkat třetí řady Vikingů a House of cards, začíná druhá řada mojí oblíbené oddechovky Bitten a vrací se mi po pauze Perception, The Blacklist, TWD a R&I...
Na Better call Saul se tresu uz snad rok. Doufam ze me nezklame !!
Nemůžu se dočkat další série Vikingů.
Těším se na Johna Olivera.:)
Tak z Top 5 sa teším na Vikingov, ale rozmýšľam, že to urobím ako minulý rok - počkám, kým sa odvysielajú všetky epizódy a potom ich pozriem naraz.
Na finále som zvedavá na Constantine a HTGAWM (na to sa moc teším!).
A pozerám, že bude finále Mentalistu.. A tak mi napadlo, že by bola skutočná výzva pozrieť všetky epizódy, kým bude odvysielané finále :D Zatiaľ som za dva týždne pozrela jednu sériu a to som mala medzitým 6 skúšok, takže až také nereálne to nie je.. Uvidím, či sa na to dám :D
Lill napsal(a):
Tak z Top 5 sa teším na Vikingov, ale rozmýšľam, že to urobím ako minulý rok - počkám, kým sa odvysielajú všetky epizódy a potom ich pozriem naraz.
Na finále som zvedavá na Constantine a HTGAWM (na to sa moc teším!).
A pozerám, že bude finále Mentalistu.. A tak mi napadlo, že by bola skutočná výzva pozrieť všetky epizódy, kým bude odvysielané finále :D Zatiaľ som za dva týždne pozrela jednu sériu a to som mala medzitým 6 skúšok, takže až také nereálne to nie je.. Uvidím, či sa na to dám :D
Já začala 1. ledna 1x01 a už ho mám dva dny komplet odsledovaného do 7x08 :D Ale je to tím, že už teď nechodím do práce :D
ragelly napsal(a):
Já začala 1. ledna 1x01 a už ho mám dva dny komplet odsledovaného do 7x08 :D Ale je to tím, že už teď nechodím do práce :D
Tak ja teraz tiež nebudem mať do polky februára školu, tak hádam sa na to dám. Som to počítala a stačí mi denne pozrieť 6 epizód, to sa dá :D
Očekávám jen číslo jedna. :))
Vikings!
Pěkný přehled. Jen v tom kompletním přehledu podle mě chybí X Company. špionážní seriál startující 18. 2. na CBC. http://www.cbc.ca/xcompany/episodes/season1/
Better Call Saulllllll.
Z přehledu zcela určitě Vikingové
Do celkového přehledu dopsána finále Red Band Society, Mulaney, Masterchef Junior a aktualizováno datum konce Sleepy Hollow.
Super rubrika :-) Já nejvíce z únorové nabídky očekávám Bitten, ale obávám se, jak se mi budou líbit nové nadpřirozené postavy.
Upraveno přesné datum finále CSI.
ragelly napsal(a):
Upraveno přesné datum finále CSI.
Ještě bych poladil Ground Floor "O třetí sérii dosud nerozhodnuto". :-)
HonZajs000 napsal(a):
Ještě bych poladil Ground Floor "O třetí sérii dosud nerozhodnuto". :-)
Taky upraveno, ale nechala jsem tam ještě prostor pro zázrak :D
ragelly napsal(a):
Taky upraveno, ale nechala jsem tam ještě prostor pro zázrak :D
Jéé, kéž by se stal. Kéž by se stal. Včerejší díl mě opět utvrdil v tom, že rušit něco takovéhoto je prostě hřích.