Brooklyn Nine-Nine, yey! :) Parks & Rec. už končí, tak snáď s nami B99 zostane ešte pár rokov...Gotham som zatiaľ nestihol, ale tiež radosť a Empire asi teda vyskúšam, aj keď sa mi viacmenej protiví všetko, o čom ten seriál je :D
Největší radost mám asi z B99, jeden z mála novějších kvalitních sitcomů. :-) Gotham mě taky potěšil, rozhodně má ještě co nabídnout. A Empire není vůbec špatný, jen nechápu, že to Amíci tak hltají.
EDIT: A Empire mi způsobil další špatný bod v tipovačce. :-/
Mám radost z Gothamu a na ten Brooklyn už se vážně musím podívat, až se důstojně rozloučíme s Parks :)
Z Gothamu mám radosť. To bolo jasné, že to obnovia. B99 som videla pár dielov ale potom sa mi už nechcelo. :D Ale zle som tipla Empire. Pokazilo mi to tipovačku. Možno sa na to mrknem, keď to má takú vysokú sledovanosť. :D
Tak bod za Gotham a nebod za Empire. Fakt závidím tým, ktorí dali predĺženie, tí musia mať fakt mega megaskóre :D
Samé dobré zprávy. Po shlédnutí pilotu jsem zjistila, že Empire vážně nemusí být vůbec špatný. I hudba, která jej doplňuje, je podle očekávání dobrá. Na Gotham se chystám a do tipovačky putují další body, protože jsem v obou případech tipovala prodloužení :). U FOXu jsem dále tipovala zrušení, takže mě z jejich strany potěší už jen špatné zprávy :D.
Tak prodlouzeni Gothamu me jednoznacne potesilo a na Brooklyn Nine-Nine se teprve chystam, ale nejak mi nezbyva cas.
Tak tohle mě vzhledem k tipovačce moc nepotěšilo :) Seriály FOXu jsou mi šumák, ale líbí se mi, jak se každý chystá na Empire, když to "Amíci tak hltaj". Už jste zapomněli na Black-ish? Hodně štěstí :)
Tak Gotham som pozerala, nebavilo ma to, ale mám radosť z predĺženia pretože mám bod don tipovačky :) U Empire som tipovala zle :-/