Diskuze k článku Flash objevuje cestování časem
Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 1. 2015 / 14:10:11 (před 9 roky)
off

Já jen že Reverse Flash se nepřekládá. A Cold s Heat Wavem tady bratrské duo neztvárňují, jsou jen parťáci. :)

Na linku profesora jsem osobně dost zvědavá.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 1. 2015 / 14:10:51
Owen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 1. 2015 / 14:19:36 (před 9 roky)
off
Veruuuu napsal(a):

Já jen že Reverse Flash se nepřekládá. A Cold s Heat Wavem tady bratrské duo neztvárňují, jsou jen parťáci. :)

To bude ten zvyk z Prison Breaku :D

Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 1. 2015 / 14:35:01 (před 9 roky)
off
Owen napsal(a):

To bude ten zvyk z Prison Breaku :D

Jako jasně, jen to v článku zní, že jsou bratři i ve Flashovi, což nejsou. :D

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 1. 2015 / 16:36:19 (před 9 roky)
off

Cold tam má sestru která bude mít něco s Ciskem

Go GOATS
Joey Sid
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
25. 1. 2015 / 23:46:17 (před 9 roky)
off

Cestování v čase by se mělo objevit už v 1x15, psalo se o tom před týdnem.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
26. 1. 2015 / 22:05:45 (před 9 roky)
off

To mě teda moc nenadchlo. :/

Cheera
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
27. 1. 2015 / 20:11:36 (před 9 roky)
off

Pamätáte si ako malý Barry sa zjavil z ničoho nič na ulici? :D podľa mňa to bol Barry :D zachránil sám seba ;) a ten druhý bude DR. Wells

Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 1. 2015 / 22:55:50 (před 9 roky)
off
Cheera řekl(a): Pamätáte si ako malý Barry sa zjavil z ničoho nič na ulici? :D podľa mňa to bol Barry :D zachránil sám seba ;) a ten druhý bude DR. Wells

To že Barry zachránil sám sebe je ještě možné, ale Reverse Flash nemůže být Dr. Wells, protože ten by věděl, že pokud by ho zabilo jeho starší já, vyvolal by paradox. A pokud by ho zabilo jeho mladší já, sice by nevyvolal paradox, ale zbytečně by zabil sám sebe. Jenže Reverse Flash se ho zabít snažil. Podle mne je Dr. Wells někdo úplně jiný a Reverse Flash je prostě nová postava.

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
Bludimirka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
28. 1. 2015 / 10:47:08 (před 9 roky)
off

V budoucnosti Flash zmizí.. Pročpak asi.. protože se z něj stane ten Zlý. A řekla abych, že to opravdu bude Wells, protože ten se snaží udělat všechno, aby Barry žil. To, že s ním zápasil, neznamená, že ho chtěl zabít, kdepak.. jen mu dával lekce..

Co tě nezabije teď, zabije tě příště.
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 1. 2015 / 10:47:27
Cheera
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
8. 3. 2015 / 15:55:40 (před 9 roky)
off
Bludimirka napsal(a):

V budoucnosti Flash zmizí.. Pročpak asi.. protože se z něj stane ten Zlý. A řekla abych, že to opravdu bude Wells, protože ten se snaží udělat všechno, aby Barry žil. To, že s ním zápasil, neznamená, že ho chtěl zabít, kdepak.. jen mu dával lekce..

Podľa mňa zmizne preto, že išiel do tej minulosti a niečo sa pokazilo a ostal tam zaseknutý alebo niečo.

A Reverse Flash ak by niekto nevedel tak jeho meno je Eobard Thawne a je z 25 storočia. Je to tak v komixoch a sú to velice dôležité informácie takže pochybujem, že by to scenáristi menili len aby im to vyhovovalo.

Bludimirka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 3. 2015 / 08:18:20 (před 9 roky)
off

Nooooo tak už se nám to začíná pěkně rozmotávat... poslední díl byl tedy.. ehm.. epický! Bylo mi jasné, když se ukázal Iris, tak z toho nic nebude, že to zase pokakají a taky se tak stalo.. ted uvidíme, jak to Barry všechno zamotá ještě víc :D

Co tě nezabije teď, zabije tě příště.