Galavanta jsem si zamilovala a po tom finále plném cliffhangerů prostě POTŘEBUJU 2. sérii! :D Snad to vyjde...
Galavant! :3 Doufám v další sérii :D I když jsem tipovala zrušení :D
Galavant prostě musí přežít. Jednou je mezi novinkami komedie, u které se opravdu bavím, tak doufám, že mi ji snad nezruší.
Sakra to byl konec, to přímo křičí sezona 2!!
Nieee, no mohli to takto ukončiť?! Aká veľká je šanca na druhú sériu? :D
wexzuz napsal(a):
Galavant! :3 Doufám v další sérii :D I když jsem tipovala zrušení :D
přesně moje slova :D
Lill napsal(a):
Nieee, no mohli to takto ukončiť?! Aká veľká je šanca na druhú sériu? :D
realisticky? malá :D ale i tak doufám :D
Ten konec byl fakt podpásovka...! :D Chci prostě druhou sérii (i když to znamená špatný tip v tipovačce)! To je tak geniálně debilní seriál, že to prostě nemůžou zrušit :D
Já opravdu ale opravdu nechápu, jak je možné, že ti Amíci Galavanta nesledují... Takhle dobře jsem se už hodně dlouho nepobavila. Doufám, že vedení stanice bude k té nepočetné, ale o to fanatičtější fanouškovské základně shovívavé a dá nám druhou řadu :)
No Galavant prostě musí!!! Na co se pak máme my ubozí, pozůstalí fanoušci Psych dívat, když ne jako vždy trilkujícího Timothyho Omundsona ! :D Nikdo by přece neměl srdce tohle neprodloužit...
Finální čísla: V neděli večer nedošlo v ratingu k žádným změnám.
Janna7 napsal(a):
Ten konec byl fakt podpásovka...! :D Chci prostě druhou sérii (i když to znamená špatný tip v tipovačce)! To je tak geniálně debilní seriál, že to prostě nemůžou zrušit :D
To máš pravdu, taková podpásovka. Doufám, že se nad tímhle smilují a prodlouží to, páč takovouhle volovinu se dívat chci a baví mě, stejně, jako ty songy.
Teď jsem dokoukala poslední díl. Uaaa, já chci druhou sérii!!
Teď můžeme jen čekat a doufat.
Galavanta bude vážně škoda, jestli to zruší. Musíme doufat :)
ja milujem galavanta ! je to sprostosť, ale geniálna sprostosť :D king richard je najzábavnejšia postava za posledné obdobie, pesničky sú chytľavé, verím, že druhá séria bude :)
luciakanky napsal(a):
ja milujem galavanta ! je to sprostosť, ale geniálna sprostosť :D king richard je najzábavnejšia postava za posledné obdobie, pesničky sú chytľavé, verím, že druhá séria bude :)
King Richard je úžasná postava :D
Já nechci Galavanta, chci spin-off "Kuchtík a jeho vzteklá ženuška, vaši traviči ze sousedství"! A king Richard by mohl mít taky jeden :D. Samotnej Galavant byl už s tou přerušovanou písní jak tohle je jeho moment už fakt trochu otravnej :).
Sleslikslicka napsal(a):
Já nechci Galavanta, chci spin-off "Kuchtík a jeho vzteklá ženuška, vaši traviči ze sousedství"! A king Richard by mohl mít taky jeden :D. Samotnej Galavant byl už s tou přerušovanou písní jak tohle je jeho moment už fakt trochu otravnej :).
Tak na "traviče ze sousedství" bych se teda dívala! :D
Sleslikslicka napsal(a):
Ta přerušovaná píseň byla právě boží :D To se mi moc líbilo :D