Silencia napsal(a):
Mě už dávno chybí Volání mrtvých :(
mně taky...
Silencia napsal(a):
Mě už dávno chybí Volání mrtvých :(
Tak to jsme dva a taky mě velmi chybí Angel, Firefly a Dollhouse.
Z těch nově zrušených je největší škoda Lie to me.
Sice byl teprve včera poslední díl, ale mě už teď chybí Stargate Universe :-(
Podle mě se tady žádná tragédie neděje :)
The Chicago Code, Traffic Light a Breaking In jsou midseasonoví nováčci, ty jsme si ještě ani nestačili připustit k tělu.
Human Target a Lie to Me byly v ohrožení už loni, nikdy si nezískali dostatečně silnou fanouškovskou základnu. I když zrušení Lie to Me mě trochu překvapilo, koukala jsem, že si sledovanost třetí série docela polepšila oproti sérii druhé.. Asi FOX potřebuje hodně místa na nové seriály :)
Lie to me neeeeeeeeee :'(
již zmíněných seriálu mi je lito pátečního Smallvillu kdy bude poslední díl(velké finále), pondělího Chucka kde to je hodně nahnutý a čtvrteční Nikity kde se něják moc zatím k pokračování nikdo nevyjádřil
Sal3m napsal(a):
již zmíněných seriálu mi je lito pátečního Smallvillu kdy bude poslední díl(velké finále), pondělího Chucka kde to je hodně nahnutý a čtvrteční Nikity kde se něják moc zatím k pokračování nikdo nevyjádřil
strašně se modlim za Chucka a nepřestávám doufat, že se ve 4. sérii nedočkáme series finale
Nikitu nesleduji (ale chystám se) a myslím si, že to CW jen tak protahuje, a že ji nakonec prodlouží ;)
spike napsal(a):
Tak to jsme dva a taky mě velmi chybí Angel, Firefly a Dollhouse.
Tak aspoň ten Dollhouse nenatahovali a nenechali otevřený konec. Mohli sice vymyslet další příběch, ale třeba už by to nebylo tak dobrý jako minulý 2 řady...seriál si tak alespoň udržel úroveň. U Angela stále doufám, že se někdy všichni vrátí a natočí všezpečeťující film :) to by se mi fakt líbilo
Tož u Angela už se určitě kompletně všichni nikdy nesejdou, R.I.P.
Lie to me je celkem překvapení i pro mě, sice jsem to nepovažoval za nějak extra silný seriál, ale zapadal mi celkem do schématu seriálů, které Fox nechává běžet i při nižší sledovanosti...
U ostatních to bylo jasné, jen trošku oplakávám Human Target, který bohužel nenaplnil potenciál, který měl v komiksu (a to ani samotný komiks není zrovna turbo pecka) a stal se jen jeho slabším odvarem...
toebiash napsal(a):
Tož u Angela už se určitě kompletně všichni nikdy nesejdou, R.I.P.
No jasně já myslel ty co přežili :D
Taky mi bude jednoznačně chybět Lie to Me.
A volání mrtvých... nechápu jak to ukončili. V tomhle Fox opravdu nenávidím.!!
Breaking In jsem věnoval opravdu hodně času a oni ho zruší po 5 epizodách, když byla sledovanost přes 7 mega a rating vždy kolem 2.5. Nenávidím FOX!!!!
kynel napsal(a):
Sice byl teprve včera poslední díl, ale mě už teď chybí Stargate Universe :-(
No tak to je nás víc :-(
A já tak v Lie to me čekala na vztah Cala a Gill... škoda, takovej dobrej odpočinkovej seriál
No, já jsem hlavně ráda, že nezrušili Fringe. To bych se teda vážně naštvala. Takže, alespoň z mého pohledu, tohle škrtání žádná hrůza není. Ale přece nejsem na světě sama...