Jestli to vyjde, tak se na to budu dívat, ale pokud to zkazí (nebo to zruší před premiérou), tak se na to dívat nebudu a budu to ignorovat. Osobně si myslím, že nový X-Menovský seriál by byl bezva, ale pokud to bude nějaká děsná slátanina...
Děkuji za vysvětlení, vždycky to pomůže. Osobně si myslím, že je škoda, že Spiderman není součástí Avengerů, v komiksech bývá jeden z nejvtipnějších členů.
Dúfam, že to bude chodiť a bude to dobrý seriál :) tiež by ma potešil aj keby bol seriál o spider-manovi :D
magpie napsal(a):
Osobně si myslím, že je škoda, že Spiderman není součástí Avengerů, v komiksech bývá jeden z nejvtipnějších členů.
No to teda, jako součást Avengerů ho mám nejradši. Když je sólo, bývá ho na mě někdy moc, ale v týmu má akorát vtipné hlášky. A co teprve v Zombie z Marvelu, tam je úplně k popukání, jak pořád brečí, že sežral tetičku May a Mary Jane :D.
Jsem trochu nerozhodná.. Uvidím, jaká budou hodnocení, pokud to klapne.
Nevěřím jim. Možná to dotáhnou až na obrazovky, ale pak odvysílaj 10 dílů a půjde to k ledu jako Almost Human, Alcatraz, Terra Nova a hlavně Firefly!
:D