Diskuze k článku Scéna měsíce: Leden 2015
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
1. 2. 2015 / 16:03:33 (před 9 roky)
off

Těch scén, které stojí v lednu za zmínku, je hned celá řad. Mě třeba zaujal ještě v Mentalistovi ta nachytávka na nájemného vraha. Ta se moc povedla. Super byla i ona sváděcí Castlovská scéna. Hodně ale oceňuji třeba i scénu ze Simpsonových "Je Suis Charlie", kterou tam tvůrci narychlo domalovali. Prostě pamětihodných scén bylo opravdu hodně.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
1. 2. 2015 / 16:11:39 (před 9 roky)
off

Super, musím souhlasit s Castlem (nejlepší byla hláška "I'm just a girl looking for a private dick." :D), s Mentalistou - moc se mi líbilo, že ho tak mile překvapila, lepší dárek vymyslet nemohla, a samozřejmě se Scandalem, Kerry v tom díle překonala sama sebe, skvělý herecký výkon! (zbytek ze zmíněných seriálů nesleduju)
Za sebe bych volila asi Agent Carter, díl 1x03, kdy volal Jarvis na policii a musel předstírat, že je Američan, u toho jsem brečela smíchy. :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
zbynhu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
1. 2. 2015 / 16:17:20 (před 9 roky)
off

Já bych volil souboj Noly s Clayem z 3 dílu aktuální série Banshee. Epická bitka s parametry velkého plátna. A k tomu šokující zakončení boje...

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 2. 2015 / 16:38:54 (před 9 roky)
off
zbynhu napsal(a):

Já bych volil souboj Noly s Clayem z 3 dílu aktuální série Banshee. Epická bitka s parametry velkého plátna. A k tomu šokující zakončení boje...

Naprostý souhlas.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 2. 2015 / 16:40:48 (před 9 roky)
off

Já bych dala rytířský souboj v Galavantovi 1x02 :)

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
1. 2. 2015 / 16:43:04 (před 9 roky)
off

Mě se v lednu nejvíc líbil masakr z finále American Horror Story a potom vyřízení Malcolma Blacka v Revenge. Ale abych nepsal jenom o vraždách, tak se mi líbil i celý seriál Galavant. Vybrat jednu konkrétní scénu z toho ale fakt nedokážu :-)

Hold the Door!
wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 2. 2015 / 16:50:32 (před 9 roky)
off

Souhlasím s Mentalistou, Castlem i Knihovníky. :)

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 2. 2015 / 17:04:21 (před 9 roky)
off

Já asi sleduju moc seriálů, jelikož fakt nejsem schopná určit top scénu.:D
Ze zmíněných sleduji jen AHS. To byla bomba.
Je suis Charlie v Simpsnech mě překvapilo. :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
1. 2. 2015 / 17:35:49 (před 9 roky)
off

Za mňa je to tento mesiac scéna z Chicago PD 2x11, keď je Erin v "bývalej" kancelárii, príde za ňou Jay a ten pohľad, ktorým sa na ňu pozrie, tak to je pohľad, ktorý by asi každá žena chcela, aby sa chlap na ňu tak pozeral :-) A potom jeho "You know, we no longer work together..." :-)
V čudnosti/trápnosti (resp. mnou nepochopený "humor") vyhráva u mňa prvá epizóda Man Seeking Woman :D

griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
1. 2. 2015 / 17:44:38 (před 9 roky)
off

Sakra, bylo toho hodně :/
1)jakákoli scéna z Galavanta - ideálně s králem Richardem a kuchařem (nejlépe tancujícím) :)
2) první díl Top Gear - třeba scéna, kde chtějí dělat News a všichni jsou mezi publikem
3) Hart of Dixie začátek 4x4 - já vím, že scéna, kdy Zoe přijde do baru za Wadem a nemá pod kabátem nic, není nijak speciální - ale mě se hrozně líbila, protože tohle je přesně to, co se mi na jejich páru líbilo a jsem nadšená, že jsou zpátky spolu. Mimochodem později Wade, když chce Zoe čúrat do kýblu: "I will still love you if I see this. But it may take me a while to recover..." Dokonalé:)))
4) Gotham 1x13 - nemůžu se rozhodnout mezi Penguinem oslavujícím svůj nový klub, a Nygmou, vybírajícím z jídla chirurgicky cibuli :)
5) Lost Girl 5x6 - scéna s Tamsin jako roztleskávačkou
+ rozhodně scéna z Castla, co jste tu popisovali

Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 2. 2015 / 19:51:51 (před 9 roky)
off

Pro mě to byl poslední díl Shameless jak Frank konečně ztratil nervy, výbuch domu a ,,nice sock,, :D

HonZajs000
1. 2. 2015 / 20:50:07 (před 9 roky)
off

Po zhlédnutí musím přidat ještě minulý díl Mentalisty, protože to, jak oblafli Petersona, to bylo jednoduše geniální. :-) A taky ten závěr. Vidět Choa, jak se usmívá, k nezaplacení. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Gabik.029
1. 2. 2015 / 20:57:23 (před 9 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Po zhlédnutí musím přidat ještě minulý díl Mentalisty, protože to, jak oblafli Petersona, to bylo jednoduše geniální. :-) A taky ten závěr. Vidět Choa, jak se usmívá, k nezaplacení. :-)

A viděls i promo na další díl?

HonZajs000
1. 2. 2015 / 21:13:35 (před 9 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

A viděls i promo na další díl?

Ne, ale jdu na to. :-)

//What the hell is that? Tak ti tedy pěkně děkuju, že se celý zítřek nebudu moct vůbec učit, protože budu pořád myslet jenom na to. :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2015 / 21:14:49
Gabik.029
1. 2. 2015 / 21:18:38 (před 9 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Ne, ale jdu na to. :-)

//What the hell is that? Tak ti tedy pěkně děkuju, že se celý zítřek nebudu moct vůbec učit, protože budu pořád myslet jenom na to. :-)

Jsem v tom nechtěla být sama :D

HonZajs000
1. 2. 2015 / 21:43:16 (před 9 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Jsem v tom nechtěla být sama :D

Jak milé...

Proč to ty televize dělají? Když si člověk něco nebo někoho zamiluje, tak ho musí zabít. Napřed Ground Floor, pak někdo z téhle čtveřice... :-(

Gabik.029
1. 2. 2015 / 21:53:54 (před 9 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Jak milé...

Proč to ty televize dělají? Když si člověk něco nebo někoho zamiluje, tak ho musí zabít. Napřed Ground Floor, pak někdo z téhle čtveřice... :-(

Přitom poslední série, si mohli zabíjení odpustit.

anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 2. 2015 / 21:57:54 (před 9 roky)
off

Pěkný.
Mě v lednu nejvíc zaujal Grimm s04e10 - scéna, kdy se celý tým vydává zachránit Monroea, a to od okamžiku, kdy odchází z policejní stanice až do chvíle, kdy hází svoje odznaky do kufru auta a berou si zbraně. Tohle se moc povedlo - hudba, Wu podávající zbraně, Juliet odhazující tašku.
A pak se mi ještě líbily dvě scény z The 100 s02e10.
První, když Indra nabízí Octavii místo svého učedníka a ona to přijímá. Octavia možná konečně našla místo, kam patří. Na Arše ji odsoudili jen kvůli tomu, že se narodila, na Zemi byla vždycky pod Bellamyho ochranou, pak s Lincolnem a mě se líbí nejvíc, když jedná sama za sebe. Doufám, že budou pokračovat směrem, kdy se Octavia stane vůdkyní Zemšťanů.
Druhá scéna, která se mi líbila, byl závěrečný rozhovor mezi Jahou a Murphym, kdy Murphy nemůže uvěřit tomu, co Jaha říká o cestě do Města světel. Jaha nám bez přísunu kyslíku trochu zcvokl. Murphy se ale stejně s výrazem "k čertu s tím" nakonec rozhodne jít taky. Takhle dějová linka se mi bude rozhodně líbit - sledovat skupinku, ve které je Murphy ten nejpříčetnější:-)

HonZajs000
1. 2. 2015 / 22:00:11 (před 9 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Že? Takových sladkých závěrů epizod už tu bylo. Dárek, miluju tě, začínající románek Vegy a Willieho, úsměv na tváři Choa, vítězství pro Abbotta, ale ne... oni to musí utnout.

Gabik.029
1. 2. 2015 / 22:17:46 (před 9 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Že? Takových sladkých závěrů epizod už tu bylo. Dárek, miluju tě, začínající románek Vegy a Willieho, úsměv na tváři Choa, vítězství pro Abbotta, ale ne... oni to musí utnout.

Jo, to nám dělají schválně, najednou takový šok.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 2. 2015 / 22:23:45 (před 9 roky)
off

Pšt už! :) Nechávám si posledních pět epek naráz!

Gabik.029
1. 2. 2015 / 22:27:45 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

To asi dobře děláš, příští epku bych chtěla vidět hned. :D

Adélkaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
1. 2. 2015 / 22:51:31 (před 9 roky)
off

No tak budu originál- asi nejvíc se mi líbila scéna z Forever (třináctý díl), když Henry přemlouvá Jo, aby to s autem napálila do bariéry v rychlosti 95 km/h, že prý určitě přežije a asi i celý zbytek dílu. Jinak souhlasím se scénou z Agent Carter, když si Jarvis hraje na Američana :D. A samozřejmě Janeova narozeninová oslava z Mentalisty (nevzpomínám si na díl) a také moment z dílu Little yellow house, jak Jane přemlouvá Lisbonovou, že ji její bratři milují. Neím proč, ale líbilo se mi, s jak vážnou tváří odpověděla na ,,Hey, your brothers don´t hate you." ,,Hmm... yeah, they do."

HonZajs000
1. 2. 2015 / 23:40:35 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak to se máš na co těšit. Mentalista se hodně dobře rozjel. :-) O to víc mě zaráží ta příští epizoda.

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
2. 2. 2015 / 01:48:01 (před 9 roky)
off

Kdybych měl volit nejlepší epizodu, tak by to bylo 2x08 Ground Floor, u té jsem se bavil celou dobu. A určitě bych zmínil ještě video Archera na návštěvě u Conana

[link=https://www.youtube.com/watch?v=OEYwOWjQiz4

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 3x | Naposledy: 2. 2. 2015 / 01:49:02
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
2. 2. 2015 / 11:18:06 (před 9 roky)
off

Já tady klasicky budu opět hájit Person of Interest. :D Ale je pravda, že tentokrát do scény měsíce nezapadá, protože díl 4x11 - If-Then-Else by tam musel být zahrnut celý. Asi jedna z nejlepších seriálových epizod, co jsem kdy viděla. :)
A kdybych musela vybrat něco jiného, řekla bych Empire a flashback scénu, ve které Lucious zavírá Jamala do popelnice a Cookie ho za to seřve.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Richard Ježek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
2. 2. 2015 / 11:24:04 (před 9 roky)
off

Za mě určitě The 100, kde se konečně ukazuje i něco jiného, než jen lidi. Konečně nějaké zvíře a příroda v plné síle, alá King Kong je tady. Doufám, že podobných potvor tam bude víc :) A pak určitě Galavant a tam toho bylo hodně. Zmiňovaný rytířský souboj, vtipy o mámě a asi nejlepší e píseň mezi kuchařem a služebnou. A nebo noční mise zabití krále v opojení alkoholu :)

Chci se dívat na to co chci a ne to co mi určuje televize.
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 2. 2015 / 11:46:09 (před 9 roky)
off

Jo, jo. V Galavantovi bylo tolik skvělých scén, že je nemožné vybrat jen jednu... :)))

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 2. 2015 / 12:42:13 (před 9 roky)
off
zbynhu napsal(a):

ÁNO ÁNO ÁNO!! Toto bol najepickejší súboj za veľmi, veľmi dlhú dobu zo všetkých seriálov. Sedela som úplne bez dychu celý čas, lebo obe postavy mám rada, ale teda Clay je top, som rada, že prežil.

odkaz

Editováno: 2x | Naposledy: 2. 2. 2015 / 13:11:19
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
2. 2. 2015 / 14:37:16 (před 9 roky)
off

Souhlas s Banshee, Grimm, Hart of Dixie a The 100.

Mě úplně dostala v Good wife závěrečná scéna jedenáctého dílu, jak se Alicia dozví, že Carry nepůjde do vězení, výskne si a jakoby nic zlíbá Johnnyho :D.

Taky v Elementary zvlášť v poslední epizodě kdy naháněli Kittina únoscebylo spousty intenzivních scén, těžko vybrat.

Nobody expects the spanish inquisition!
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
2. 2. 2015 / 21:25:25 (před 9 roky)
off

Za mňa to je Reign S02E12 :) Najmä tri scény, prvá bola s Catherine a jej deťmi ako bežia po zasneženom dvore a ona je šťastná, druhá bola s Greer a to keď jej Mary prišla povedať že nemá nič že prišla o všetko a rozlúčila sa s ňou a tretia, ktorá u mňa vyhráva je scéna keď Catherine zistí že Diane jej zabila dvojičky a zabije ju.
Ale súhlasím aj s Agent Carter a scéna s Jarvisom, The 100, Simpsonovci, Galavant (tam je toho viac) a Elementary keď Kitty zistí, kto ju znásilnil.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 2. 2015 / 12:21:51 (před 9 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Těch scén, které stojí v lednu za zmínku, je hned celá řad. Mě třeba zaujal ještě v Mentalistovi ta nachytávka na nájemného vraha. Ta se moc povedla. Super byla i ona sváděcí Castlovská scéna. Hodně ale oceňuji třeba i scénu ze Simpsonových "Je Suis Charlie", kterou tam tvůrci narychlo domalovali. Prostě pamětihodných scén bylo opravdu hodně.

Pripájam sa k tým Simpsonovcom, scéna so Je suis Charlie bola skvelá, teda hlavne veľmi aktuálna a to sa mi páčilo, že tak rýchlo zareagovali tvorcovia na udalosti tých dní.

S Mentalistom úplne súhlasím, lebo tá scéna bola skvelá. Ale čo sa týka Knihovníkov, tam by som vybrala inú scénu a takých scén práve v Knihovníkoch bolo oveľa viac. Napríklad keď Jenkins zachránil Eve a Flyna, že sa tam vyskytol a porazil toho Dulaqua či ako sa to volal, na mená mám zlú pamäť. Bohužiaľ u Castlea nie som tak ďaleko, sotva v druhej polovici 3.série, tak neviem posúdiť. Ale pridala by som aj záver 4.série AHS - Freak Show, hoci celá séria bola strašne o ničom a išlo to zvyčajne viac dolu kopcom než hore kopcom, tak vo finále z toho mála vytrieskali maximum čo mohli.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 2. 2015 / 12:28:46 (před 9 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Zabíjanie? Aké zabíjanie? :O Ešte som nevidela novú časť Mentalistu, ale nepotešili ste ma. :( Naposledy som takmer revala, keď zabili v 6.sérii J.J. LaRochea. :(

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
HonZajs000
5. 2. 2015 / 13:36:45 (před 9 roky)
off
Aldyska napsal(a):

Zabíjanie? Aké zabíjanie? :O Ešte som nevidela novú časť Mentalistu, ale nepotešili ste ma. :( Naposledy som takmer revala, keď zabili v 6.sérii J.J. LaRochea. :(

Tak to se máš na co těšit. :-(