Diskuze k článku SARS: Zoe se podlamují nohy
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
31. 1. 2015 / 18:20:39 (před 9 roky)
off
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
31. 1. 2015 / 18:24:43 (před 9 roky)
off

vidím, že exorcizmu majú ľudia v denných životoch až-až a preto ich ani nebaví sledovať Constantina ;D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
31. 1. 2015 / 20:33:00 (před 9 roky)
off

Škoda Hart aj Constantina.. aby som sa začala pripravovať na rušenie mojich seriálov.. tento týždeň som ešte aj čítala nejaký článok, kde všetci odpisovali Hawaii, takže to budem mať asi v trojici :D
Inak Zoe dnes s NCIS: Bluebell pobavila :)
A včera som si išla pozrieť film Constantine a môžem konštatovať, že seriál je oveľa lepší.

inekafe
31. 1. 2015 / 20:38:51 (před 9 roky)
off

@Lill: už mi dnes/včera zrušili Ground Floor, ak k tomu pridajú aj Constantina a Hawaii, a tebe tú Hartku, tak môžme ísť spoločne spáchať seriálovú samovraždu :) Hawaii je životný štýl, už možno aj 2 roky mám nastavenú znelku tohto seriálu ako zvonenie :D

Editováno: 1x | Naposledy: 31. 1. 2015 / 20:39:11
Lill
31. 1. 2015 / 20:44:32 (před 9 roky)
off

@inekafe: Tak Hart je na 99% zrušená, s tou som viac-menej zmierená, ale škoda toho Constantina, ten ma baví (hlavne keď ho pozerám o polnoci :D).. A k Hawaiiu som sa dostala len niekedy v septembri, tak sa s ním nechcem tak skoro lúčiť ;(

truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
31. 1. 2015 / 20:58:10 (před 9 roky)
off

Amící nevědí co je dobrý, já seriál Hart of Dixie žeru a přijde mi pořád víc a víc zabavnější.Nechápu že pořád klesá sledovanost a kolikrát takový slátaniny mají víc řad než takovej dobrej seroš jak je Zoey :o( SERE MĚ TO

inekafe
31. 1. 2015 / 21:03:08 (před 9 roky)
off

@Lill: vážne, ty ho sleduješ od septembra??(sarkazmus umocnený na 100) ja ho sledujem od jeho prvučičkého dielu, kt. som videl hneď po odvysielaní v USA a odvtedy som si seriál ihneď zamiloval a sledujem ho už 5. rok každý týždeň novú časť...a milujem ho stále rovnako, toto je proste pecka, kt. je snáď každou časťou a sériou lepšia :P toto nemôžu zrušiť...no, aj keď, Ground Floor takisto od perfektnej prvej časti len graduje a graduje a aj ten zrušili...hmm, divné...

Editováno: 1x | Naposledy: 31. 1. 2015 / 21:03:39
Lill
31. 1. 2015 / 21:10:40 (před 9 roky)
off

@inekafe: ty sarkazmus :D veď to, že som ho objavila tak neskoro a bolo mi ľúto, že som ho nezačala pozerať prv, takže si chcem ešte nejaký čas užiť to čakanie na nové epizódy a práve preto by sa stanica mohla zľutovať a ešte ho predĺžiť :D
každopádne čítala som, že aspoň jeden seriál z trojice HF-0, Blue Blood, The Good Wife bude zrušený, a čo som pozerala čísla, tak sú na tom všetky tri takmer rovnako..

Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
1. 2. 2015 / 13:48:22 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

@inekafe: každopádne čítala som, že aspoň jeden seriál z trojice HF-0, Blue Blood, The Good Wife bude zrušený, a čo som pozerala čísla, tak sú na tom všetky tri takmer rovnako..

Neeee! Ani Hawaii ani The Good wife, to mi nemůžou udělat! Hawaii je čím dál lepší, jen by si Steve měl najít nějakou ženskou a Good wife je teď zrovna děsně zajímavý! Hlasuju pro Blue blood, to nesleduju :).

Nobody expects the spanish inquisition!
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 2. 2015 / 23:37:51 (před 9 roky)
on

Finální čísla: Grimm a Hawaii Five-0 si o jednu desetinu polepšily. Cristela o jednu desetinu klesla.