Většinu toho dobrého hážou na Fandu, jak koukám. :-D Jinak palec nahoru pro Novu. Pořád je ale na čem pracovat.
"Ground Floor - doporučuje 11 z 10 redaktorů." ;D
Diváci si zamilovali Star-Crossed? :D
Owen napsal(a):
Diváci si zamilovali Star-Crossed? :D
Zní to líp, než "zrušeno po první sérii". :-D
Kdysi jste tu psali v souvislosti s nasazením The Following a dalšími seriály i o tom, že Nova má zakoupený i seriál Once Upon A Time. Nevíte nějaké podrobnosti?
Předem děkuji.
Nikdy sem tak nejak nepochopil proc ceske televize nakupuji serialy ktere byli zruseny po 1. serii. To se ty prava na to prodavaji v balicich nebo jak? Nevi nekdo?
Pániiiii !!!!!!! Docela čumím co všechno nova koupila tedy většina dobrých serošů bude na Fandovi :o) Mě docela překvapila s Tomorow people, seriál jsem neviděla ale určitě ho zkusím.Ale na co se nesmírně těším na Under the dome na Gothama a Agenta S.H.I.E.L.D.S no a pak možná zkusím i Stalkera.
No a za Lásku ve hvězdách jsem taky ráda.
Nova či další česká stanice nikdy neví zda seriál bude mít ohlas a zda dožije 1 serii a tak proto má například nova seriál který je zrušen po 1 řadě.Oni koupěj na seriál práva a teprve jede 1 řady v USA ale tam rušej pořád něco takže už ho má koupen a přece by byla blbý kdyby ho nevysílala.Takže proto.
Však víte že pořád něco rušej za malou sledovanost a konkurence je fakt veliká.
Once upon a time bych si taky moc přála aby byl odvisílán na naší české stanici a určitě v těch 13 nových seriálech chybí ale třeba jsme si přála i Mellisu a Joey nebo The originals či 100 ale třeba vyjde taky takovej článek z primy co se chystá v letošním roku 2015.Nevíte o tom něco? Já bych si přála AHS Freak show.Snad jí brzo koupěj :o) nebo PLL další řadu s dabingem.
Shppen napsal(a):
Nikdy sem tak nejak nepochopil proc ceske televize nakupuji serialy ktere byli zruseny po 1. serii. To se ty prava na to prodavaji v balicich nebo jak? Nevi nekdo?
V balíčcích. Možná o tom napíšeme článek.
Shppen napsal(a):
Nakupují to v balíčcích ještě před létem, většinou se jedná o novinky, které jsou čerstvě objednány pro seriál, takže netuší, co z toho uspěje a co ne.
Hustě! :))
Nevíte, zda Nova zařadí seriál Once Upon A Time? Viz článek https://www.serialzone.cz/clanek/2231-podzim-2013-na-nove-bude-ve-znameni-stalic-a-noveho-sitcomu/.
Díky za odpověď.
unlimited napsal(a):
Nevíte, zda Nova zařadí seriál Once Upon A Time? Viz článek https://www.serialzone.cz/clanek/2231-podzim-2013-na-nove-bude-ve-znameni-stalic-a-noveho-sitcomu/.
Díky za odpověď.
Počejte si prosím do zítra. Vše se dozvíte ve třetím dílu :)
on bude i 3 článek? :o) tak to je super zpráva, jak tak počítám tak ještě 4 seriály zbývají co nebyli zveřejněný. V prvním článku 13 ve druhým bylo pouze 9 a píšete že bude 26 seriálu :o) takže ještě máme šanci na nějaký dobrý seriály :o)SUPER :O)
tak jestli bude na nově once upon a time, tak to ho prdim v originale a rovnou si pockam na tu ceskou verzi :) bombaaaaa :)
Škoda, že Fandu nechytáme... Na Stalkera se těším a doufám, že to v USA obnověj. A Under the mě strašně překvapilo, myslel jsem, že to tu zná jen pár lidí. Je super, že to bude, i když myslel jsem, že to spíš víc sedne Coolu. No, fakt je škoda, že se Fnada u nás chytit nedá :/
Je to ale škoda, že Agents of S.H.I.E.L.D. budou až na podzim...
Tak na Štáľkera som zvedavý. A tích Agentov SHIELDu dúfam, že odvisielajú celých, narozdiel od JOJ, kt. v polke série prestali dávať.
Shppen napsal(a):
A víš jak levné to ve výsledku musí být? Oni koupí seriál, který se v USA ani neodvysílal celý, za levné prachy, takže si ho můžou dovolit i relativně brzo, a místo aby řekli "zase už posté opakujeme Krok za krokem", tak to začnou propagovat, jak ho koupili brzo a jaký to nebyl velký hit, což sice internetová komunita ví, že není pravda, ale ti by to stejně nesledovali s dabingem; než uplynou vysílací práva, projedou to desetkrát, což se hodí, protože co tam chceš furt dávat, když máš nějakých 6 kanálů. Vem si I hate my teenage daughter. Nepřišlo mi to jako ten úplně nejhorší seriál, po pilotu už ani tak nepřehrávali, ale už u traileru to všichni viděli jako propadák, takže jich víc odvysílali premiérově někde v Austrálii či kde než na domovské stanici. Smíchov z toho udělal strašný hit a vysílal to už tolikrát, že jen z reklam umím mnohé části nazpaměť.
Každopádně vám musím pochválit ty detaily o vysílání. Jinak tomu už ani nevěřím. Jak je to dlouho, co koupili OUAT, jak už někdo zmínil, a furt jen řeči. To se jim pak machruje, jak to koupili brzo, když jim trvá 2 roky to odvysílat.