Diskuze k článku Velký přehled 2015: Seriály na Nově III
unlimited
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
4. 2. 2015 / 16:19:54 (před 9 roky)
on

Moc děkuji za 3 skvěle udělané články. Chtěl bych se zeptat na následující:
1) Neplánujete něco podobného napsat i o seriálech skupiny Prima?
2) Nevíte, jak to bude s premiérovými řadami seriálů Nikita, 24 hodin, Dallas, Stoupenci zla a Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti?

Díky za odpovědi.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 2. 2015 / 16:33:49 (před 9 roky)
on
unlimited napsal(a):

Moc děkuji za 3 skvěle udělané články. Chtěl bych se zeptat na následující:
1) Neplánujete něco podobného napsat i o seriálech skupiny Prima?
2) Nevíte, jak to bude s premiérovými řadami seriálů Nikita, 24 hodin, Dallas, Stoupenci zla a Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti?

Díky za odpovědi.

Není vůbec zač :)

K dotazům: Podobný přehled bychom rádi udělali také pro stanice Primy Group, ale bohužel zatím není v plánu kvůli nevstřícné komunikaci z jejich strany. Pořád se ptáme, ale zatím bez odezvy.

Dotaz na zmíněné seriály jsem přeposlala ke zdroji, pokud se cokoliv dozvíme, budeme určitě informovat!

kubashd
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 2. 2015 / 17:37:15 (před 9 roky)
off

Ahoj, moc pěkná série článků, ale mám jeden problém, Kobra 11 je přímo TV Novou potvrzena na Březen/Duben 2015.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 2. 2015 / 17:55:24 (před 9 roky)
on
armylover napsal(a):

Ahoj, moc pěkná série článků, ale mám jeden problém, Kobra 11 je přímo TV Novou potvrzena na Březen/Duben 2015.

Nevylučujeme, že se v letošním roce 19. série Kobry objeví. Podle našich informací ale není scheduling (datum/období startu řady) dosud rozhodnutý, proto jsme seriál zatím nechali v této kategorii.

truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
4. 2. 2015 / 21:13:49 (před 9 roky)
off

Děkuji za tyto 3 články.
Konečně jsme se my fanošci dozvěděli něco podstatného.
Jen-že mě to moc nepotěšilo.Jako co to mý být? Logika televize novy, jen pořád něco slibujou a pak mají problémy s právama na Úpíří deníky.O seriál Once upon a time ani nemluvím v USA jede několik let ale díky televizi nova která to pořád odkládá, odkládá tak seriál boběží až budu stará babička.
Jen nechápu proč se píše o pokračování seriálu když všechny chtěj nasadit až v příštím roce.A to teprv ted začal rok 2015 takže to je fakt dlouhá doba.To jen člověka nasere že zase budem čekat.

Trifi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
4. 2. 2015 / 23:35:46 (před 9 roky)
off

Once Upon a Time bude podle nejnovějších exkluzivních informací nasazen na podzim 2022 v dopoledních hodinách. :P

Magic is coming.
ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
5. 2. 2015 / 10:53:05 (před 9 roky)
off

Ještě že je možnost si všechny seriály, které mě zajímají, stahovat z netu. Jak to tady čtu, tak si Novu letos vůbec nepustím.

Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
5. 2. 2015 / 14:40:37 (před 9 roky)
off

Rád bych se na něco zeptal: Vzhledem k tomu, že na Fandovi dávají Arrowa, jaká je pravděpodobnost, že se tam objeví i Flash? Pokud se tam už objeví, kdy to nejspíš bude (já bych tipoval tak na podzim 2016, nebo 2017)?

Moc děkuji za odpovědi :)

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
5. 2. 2015 / 15:07:12 (před 9 roky)
off

Tak za Reign jsem happy,Once upon a time mě moc nepotěšil a ani Deníky,ale co ta Kobra?To ještě hlavní hrdina Semir neumřel? :)Mít kolem 30-ti sérií a přežít....musím tleskat :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
5. 2. 2015 / 18:47:42 (před 9 roky)
off

Stejne se na to radeji kouknu v originale :D

vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 2. 2015 / 20:24:40 (před 9 roky)
off

Dřív by mě to mrzelo, ale teď se raději podívám na originály s cz titulky :)

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
13. 4. 2015 / 13:57:41 (před 9 roky)
off

Může mi ale někdo vysvětlit, proč kupovali Once upon a time už tak dávno, když ho nenasadí ani letos? Vždyť čím novější byl, tím musel být dražší, ne? Místo toho, aby se mohli pochlubit, že mají novinku krátce po světové premiéře, když byl seriál ještě hrozný trhák, si vzpomenou za pět minut dvanáct, že jim brzy vyprší práva, tak to honem honem nasadí tím svým stylem 2 díly denně, navíc dávno potom, kdy už seriál nebude tak úspěšný a nikdo už na něj nebude ani zvědavý, tak je to akorát utvrdí v tom, že měli zůstat o Ordinací a podobných blbin.

Loren Lentrová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
11. 2. 2017 / 21:07:41 (před 7 roky)
off

achjo já už si přeju 2 a půl roku aby už byl český dab.. upířích deníků :) zbožnuju je ale když jsou s titulkama tak mě ten film potom už tolik nebaví no tak doufám že už aspoň tendle rok a když ne tenhle tak příští a další a další atd.. achjo už aby to bylo tolik bych si to přála :( :( :( zdravím všechny fanoušky upířích deníků a snad se taky těší tolik jako já na cz dabing :)

Nina Jonesová