Výborná zpráva! :-)
Tak tohle je pro mě zpráva dne a taky jistá motivace, abych konečně přečetla pokračování Tří mušketýrů (a mohla alespoň trochu srovnávat.) :)
Mohl by štáb vyvěsit na internet kalendář, kde a kdy u nás budou natáčet. Hrozně rád bych je viděl naživo a ulovil si autogram a fotku. :-)
Tak to je skvělá zpráva :D
lepšiu správu si na dnes ani neviem predstaviť =D
Jo už bylo na čase. Je to výborný seriál a já mívám absťák když se na něj nemůžu dívat.
Teším sa ako malá, strašne som si ho obľúbila vždy sa teším na novú časť :)
Super zpráva! Další kvalitka prodloužena, prostě si to kluci zaslouží :) Show must go on :D
Opravdu povedený seriál a to, že je natáčený v ČR je ještě lepší! :)
Mám velkou radost! Seriál je bezvadný.
Tak to mám obrovskou radost :) Jeden z mých TOP seriálů poslední doby.
Ani jsem moc nepochyboval o tom, že tento povedený seriál bude pokračovat :-D
Pffff, ale no tak. I když se mi líbí někteří herci a i když mě bavilo poznávat česká zákoutí, tak se na to prostě už nedalo koukat. Scénáristicky mi to přijde jako propadák a fakt na to nemám, sázela jsem na zrušení. Ale co, nikdo mě koukat nenutí, jen při tom kolik se všude jinde ruší lepších seriálů mě tohle prodloužení trochu nadzvedlo :).
Vzhledem k tomu, že to vždycky natáčejí hned vedle mojí školy, tak mám šanci je konečně potkat! :3
Série měla zatím dva trochu slabší díly, ale jinak ho mám fakt ráda a materiálu mají ještě dost. Takže jsem ráda.
Také bych ráda viděla kalendář natáčení,hned bych vyrazila očumovat :-D