Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně ABC
kopernickak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
10. 2. 2015 / 16:13:51 (před 9 roky)
off

Revenge - mám ráda, ale zrušení holt přežiju, ale Galavant a Forever - nee...

Gae
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
10. 2. 2015 / 16:14:15 (před 9 roky)
off

Rozhodně jsem pro obnovení How to Get Away with Murder, Forever a možná i toho Galavanta (na kterého se už brzo dodívám), ale z téhle trojky mi asi vydrží bohužel jen jeden. :-/ Forever měl rozhodně potenciál, ale s těmi ratingy je to bledé, no.

Z těch oficiálně zrušených mě mrzí Selfie, ten konec byl... no, mohl bý mnohem lepší.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 2. 2015 / 16:20:12 (před 9 roky)
off

Moje obľúbené články :)
A hneď v prvom sú "moje seriály" práve v tej druhej polovici.. Pozerala som oba zrušené, Selfie ma naozaj bavilo; ďalej sledujem Forever, Galavanta a Agent Carter, tam by som bola za obnovenie prvých dvoch a How to Get Away With Murder a tam je obnovenie jasné. Teším sa už na ostatné stanice, tam som viac zvedavá :)

wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 2. 2015 / 16:27:08 (před 9 roky)
off

Jen se modlím se za Forever.

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 39 | Abby Sciutová
10. 2. 2015 / 16:28:34 (před 9 roky)
on

Forever a Agentku mám hodně rád, ale zrušení přežiju (i když u Agentky by mohl zatlačit Marvel). Co ale rozhodně budu mít problém rozdýchat by bylo zrušení Galavanta. Stačila by zase v lednu alespoň poloviční dávka, aby to uzavřeli.

Ajvinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
10. 2. 2015 / 16:31:23 (před 9 roky)
off

Já budu všechny bohy v Asgardu (a v ABC :D) prosit o obnovení agentů!

Aldyska
10. 2. 2015 / 16:33:24 (před 9 roky)
off

A toto komu tak strašne hrabe? To američania nevedia čo je kvalitné? No najviac ma teda naštvalo, že je možné zrušenie Forever. A to teda pevene verím, že ho nezrušia! By urobilistrašnú kravinu. Možno ho dali len na nesprávny deň, či čas. Ja popravde nechápem, ako sa môže dariť OUAT, aj tak som niekde videla ohodnotenia, že prvá polovica 4.série až tak zase tých amerických divákov nenadchli, tak ja teda neviem. Väčšina vecí mi je jedno z toho zoznamu, len nech nerušia Forever. To Selfie ma mrzí, že zrušili tiež, lebo si myslím, že to zase tak zlé nebolo a z tých tohtoročných komediálnych noviniek asi najlepší komediálny seriál, lebo ostatné sú strašné slabé, že sa až čudujem, prečo ich niekto nakupoval. Čo sa týka Castlea, nepredpokladám, že to tak rýchlo zrušia, oni si ho budú držať zubami nechtami, veď vie celkom dobre konkurovať Foxáckym Bones. Ja sa inak tiež viac prikláňam k fanúšikom Castlea, než fanúšikom Bones. A nuž konkurencia je silná, treba niečím zdravo konkurovať. A ten Galavant, neviem, ja som myslela, že je úspešnejší, než to podľa Vás vyzerá, tak ale nesledujem ho ani nič okolo toho, takže tam mi je jedno či ho obnovia, či nie.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
10. 2. 2015 / 16:34:22 (před 9 roky)
off
wexzuz napsal(a):

Jen se modlím se za Forever.

Nápodobne. Úplne som na tom chytila závislosť. :D Takže asi skončím v cvokhause ak ho zrušia.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 2. 2015 / 16:46:32 (před 9 roky)
off

Revenge miluju, přála bych si nějaké pořádné zakončení. :/
Selfie jsem si překvapivě oblíbila, ale z konce se nehroutím.

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
10. 2. 2015 / 16:46:51 (před 9 roky)
off
Ajvinka napsal(a):

Já budu všechny bohy v Asgardu (a v ABC :D) prosit o obnovení agentů!

Zruseni Agentu by byla ze strany ABC naprosta blbost, protoze je tam velke propojeni s filmy.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
zuzka176
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
10. 2. 2015 / 16:47:35 (před 9 roky)
off

Revenge už by se měl ukončit, dřív než zase někdo vstane s mrtvých. Popravdě si nedokážu předstvit co by bylo v 5 serii, at to radši nějak pěkně ukončí.

dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
10. 2. 2015 / 16:59:07 (před 9 roky)
off

Dosť čo mi zrušili Selfie, tak nech sa neupovážia mi zrušiť Forever.

A Galavanta a Agentku by tiež mohli obnoviť. Oba mali perfektnú atmosféru.

Nesúhlasíš? Trhni si!
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 2. 2015 / 17:09:59 (před 9 roky)
off

Jen doufám, že Revenge neskončí obřím cliffhangerem...

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
10. 2. 2015 / 17:54:02 (před 9 roky)
off

Galavant a Forever?! Bože, za co mě trestáš! Neeee!!!!! :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Willow R.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 2. 2015 / 19:01:51 (před 9 roky)
off

Za Selfie som stále nasrdená a čo sa týka Galavanta dúfam v obnovenie ale už som sa psychicky pripravila na zrušenie tak snád to bude bolieť menej.

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 2. 2015 / 22:09:11
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
10. 2. 2015 / 19:16:03 (před 9 roky)
off

Galavant mě mrzí nejvíc, Revenge by asi a Forever určitě měly aktuální sezonou skončit. A Průměrňáci dál + snad ABC vymyslí něco nového :)

Terysssek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 2. 2015 / 19:37:33 (před 9 roky)
off

Nejvíce je mi líto Galavanta, nejdřív jsem nečekala nic zajímavého a nakonec jsem si ho hrozně zamilovala. :D
A doufám v pořádné ukončení Revenge a Resurrection.

vla_kor
Redaktor | Cool level: 12 | Dale
10. 2. 2015 / 19:52:05 (před 9 roky)
off

Nepochopím, proč se Amíci koukají na blbiny a na pořádné seriály ne. A Forever? Jak můžou ignorovat tak perfektní seriál? Ioan je velšký Benedict. Má charizma a umí hrát.

Tempus fugit... no a při sledování seriálů sakra rychle:-)
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 2. 2015 / 19:52:25
vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 2. 2015 / 20:12:44 (před 9 roky)
off

Selfie mě mrzelo a Galavant mě mrzí opravdu hodně. Tyhle dva seriály miluju. Modlím se, aby se stal zázrak a prodloužili Galavanta...

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 2. 2015 / 21:49:50 (před 9 roky)
off

I když jsem ateista, tak se nejvíc modlím za obnovení mého oblíbeného seriálu Castle a za Galavanta, u kterého jsem čekala strašnou koninu a vyklubal se super zábavný oddychový seriál

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
lokot
10. 2. 2015 / 22:00:43 (před 9 roky)
off

A další skvělý článek, na který jsme se těšil ... Děkuji a těším se na další stanice.

Holy
Caoilinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
10. 2. 2015 / 22:12:26 (před 9 roky)
off

Jestli Revenge nějak řádně neukončí, tak budu hodně ale HODNĚ naštvaná!! Jsem docela i pro zrušení, i když seriál miluju, ale prostě nemůže to běžet do nekonečna. Ale pořádný konec si tenhle seriál zaslouží.

Caoilinn
JohnDarks
10. 2. 2015 / 22:19:47 (před 9 roky)
off

Selfie kdyby zrušili před momentem ve výtahu tak bych byl opravdu nešťastný, ale po tom konci? ehm díky za zrušení..

Forever je nejlepší letošní novinka američani jsou asi totálně na hlavu

Galavant? přesně to co nemám rád písničky do filmu a seriálu nepatří není to muzikál!

Agents of Shield & Agent Carter - Carter>Shield a mrzeli by mě oba zbytek seriálů mě nijak významně nezajímá

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
10. 2. 2015 / 22:37:23 (před 9 roky)
off

Galavant a Forever těch se mi fakt nechce vzdát, u Forever fakt ty nízký čísla sledovanosti nechápu... A Revenge už aby to nějak smysluplně ukončili nejlépe opravdu letos.

Rea_z1982
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
11. 2. 2015 / 06:13:51 (před 9 roky)
off

V Revenge už má kde kdo na xichtě červenou fixu, ale nějaký uspokojivý konec bych po těch letech vážně uvítala.

Rea_z1982
ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
11. 2. 2015 / 11:06:53 (před 9 roky)
off

Opravdu moc by mě mrzelo, kdyby zrušili Forever. A taky bych to nepochopila.

calipsso
11. 2. 2015 / 14:11:40 (před 9 roky)
off

Revenge- není už to ono ale pořád mě to nějak překvapuje a chci aspon důstojný a skvělý konec, když už :-(
Forever- V žádném případě se s tím nehodlám smířit! Doufám, že nezruší! Je to jeden z nej seriálů
Selfie- mrzí mě to, nepřekvapuje mě to. Byla to super oddychovka na kterou jsem se vždy těšila...ale tak co už..

ellannor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
11. 2. 2015 / 17:58:21 (před 9 roky)
off

Já doufám, že Forever to přežije, protože z letošních novinek je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Vážně nechápu ty ratingy.

Obviously.
Ráďa Romanoff
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 2. 2015 / 18:47:52 (před 9 roky)
off

Prosím nerušit Revenge, pokud by to mělo skončit s otevřeným koncem. Dál Forever, i když poslední rating 1,1 je nadějný...

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 2. 2015 / 20:59:29 (před 9 roky)
off

Počítam s tým že to Agenti a OUaT určite prežije, proste musí. Ale Forever a Agent Carter, to nemyslia vážne. Forever som si obľúbila a Carter ešte len začala určite by mala čo ponúknuť :( U Galavanta som to čakala. A z tých ktoré zrušili som pozerala Selfie, škoda že skončil.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 2. 2015 / 21:05:09
Lola_L
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
12. 2. 2015 / 19:18:45 (před 9 roky)
off

Co že? Galavant ne!

ananas
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 2. 2015 / 20:27:25 (před 9 roky)
off
Ráďa Romanoff napsal(a):

Prosím nerušit Revenge, pokud by to mělo skončit s otevřeným koncem.

Stále lepší, aby to skončilo letos s otevřeným koncem než aby to skončilo příští rok s otevřeným koncem a nedej bože s o.k. za dva roky.

K obavám k Resurrection: Konec finále druhé řady bylo spíše uzavřený než otevřený. ikdyž si tam nechali vrátka na další řadu.

BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 2. 2015 / 09:54:33 (před 9 roky)
off

Forever prosím ne-e :/

Alyssun
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
16. 2. 2015 / 11:52:48 (před 9 roky)
off

Američani vůbec neví co je dobrý!!! Forever je jediná novinka na kterou se dívám... A musím říct, že se mi líbí jak skvěle graduje a miluju flashbacky ve kterých se Dr. Morgan vrací do minulosti... Nemůžou to přece zrušit, to ne, to odmítám!

Alyss
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
17. 2. 2015 / 21:11:39 (před 9 roky)
off

A tak je to vždycky! Vždycky když mi obsadí někoho, kdo OPRAVDU UMÍ HRÁT do nějakýho pěknýho seriálu a já si libuju, že toho můžu spousty vyčíst z výrazu tváře a dialogy tak nemusí být celé o vysvětlování "jak se teď zrovna cítím, protože to neumím zahrát", tak mi to zrušej!

Almost Human do teď bolí, Bože jak se na Karla koukalo, a teď když si slintám nad Ioanem, tak ... NE, NE, NE! Grrrr.

A Galavant, taková geniální směsice originality, vtipu a pošetilosti. A kuchtíkovy legínky, já musim mít víc kuchtíkovo legínek!!!

Nobody expects the spanish inquisition!
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
4. 3. 2015 / 19:16:15 (před 9 roky)
off

Oceňuju tvou soustrast u Galavanta. Třeba by to mohli zas vzít jen jako výplň do pauzy. Tak by se to nezničilo velkým množstvím epizod a my o něj nepřišli.
Jak jsem to tak četla, tak jsem zjistila, že mě rušení mých oblíbenců nevzrušují tak jako dřív. Už jsem na to tak zvyklá, že mě to tak nebere.

majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
8. 4. 2015 / 21:59:48 (před 9 roky)
off

Forever stále klesá blíži sa koniec 1 série,
ale ja stále držím palce nech prosím prežije ♥

wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 4. 2015 / 10:42:08 (před 9 roky)
off

U Forever budeme vědět za 2 dny :)

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Lill
13. 4. 2015 / 09:12:39 (před 9 roky)
off

Nemohli by ste, prosím, pri tomto článku ABC a ešte pri článku FOX dooznačovať seriály? Inak sa tieto články nedajú nájsť na profile seriálov.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
13. 4. 2015 / 09:31:42 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Nemohli by ste, prosím, pri tomto článku ABC a ešte pri článku FOX dooznačovať seriály? Inak sa tieto články nedajú nájsť na profile seriálov.

Mohli a dokonce jsme se i překonali a udělali to :D

Lill
13. 4. 2015 / 15:02:53 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mohli a dokonce jsme se i překonali a udělali to :D

Ďakujeem :))