Velká spokojenost-u CW má seriál daleko větší šanci na více sérií...
Určitě to bude pecka!!!! ;)
*to "bestie" známá nejlepší kamarádka, já jenom kdyby to někdo nepochopil ;)
Výborný tah, u CW bude stačit, aby to nebyl vyložený propadák a dočkáme se dalších řad. U CBS by byly klíčové vysoké ratingy.
Jsem hodně zvědavá, jakou sledovanost seriál bude mít, ty lepší díla na CW mají kolem 2 milionů diváků, ale fanoušků Buffy bude zvědavých jistě více, třeba ratingy pilotu budou lámat všechny možné rekordy z posledních let ;) (alespoň co se CWčka týče)
ragelly napsal(a):
Výborný tah, u CW bude stačit, aby to nebyl vyložený propadák a dočkáme se dalších řad. U CBS by byly klíčové vysoké ratingy.
Jsem hodně zvědavá, jakou sledovanost seriál bude mít, ty lepší díla na CW mají kolem 2 milionů diváků, ale fanoušků Buffy bude zvědavých jistě více, třeba ratingy pilotu budou lámat všechny možné rekordy z posledních let ;) (alespoň co se CWčka týče)
Já si myslím, že sledovanost bude na poměry CW velmi vysoká-a to především, jak ty říkáš, kvůli fanouškům Buffy...
mohli by vypustit alespoň nějakej trailer nebo něco :D já se snad poprvé v životě budu těšit na září :D
Frozen99 napsal(a):
já se snad poprvé v životě budu těšit na září :D
:D Přesně znám tento pocit.. zase škola, chyo, na druhou stranu začátek další sezóny :D
ragelly napsal(a):
:D Přesně znám tento pocit.. zase škola, chyo, na druhou stranu začátek další sezóny :D
přesně, to je dilema na celý prázky: netěšení do školy/těšení na novou sezónu :D omg kdo to jenom vymyslel :)
Frozen99 napsal(a):
přesně, to je dilema na celý prázky: netěšení do školy/těšení na novou sezónu :D omg kdo to jenom vymyslel :)
:D Na druhou stranu alespoň nějaké pozitivum září, vem si, že by začala škola a bez nové sezóny by nebylo nic, co by nám tu hrůzu zpříjemnilo :D
ragelly napsal(a):
:D Na druhou stranu alespoň nějaké pozitivum září, vem si, že by začala škola a bez nové sezóny by nebylo nic, co by nám tu hrůzu zpříjemnilo :D
kristebože nad tím ani nepřemejšlet :D ale spojit začátek dvou, tak zcela odlišných věcí?! :D zajímavé...
Frozen99 napsal(a):
kristebože nad tím ani nepřemejšlet
LOL boží hláška :D
Oni lidi z TV vědí, proč hlavní sezóna trvá jako školní rok :) A proč dávat všechny finálové díly přesně v týdnu, kdy na VŠ zaíná zkouškové... mazaní jsou :)
ragelly napsal(a):
LOL boží hláška :D
Oni lidi z TV vědí, proč hlavní sezóna trvá jako školní rok :) A proč dávat všechny finálové díly přesně v týdnu, kdy na VŠ zaíná zkouškové... mazaní jsou :)
jj sou to lišky ryšavý :D jedna z věcí, proč se netěšit na vejšku: nestíháš finálové díly oblíbených seriálů přidáno na seznam ;)
Je sice pěkný že SMG půjde do akce jsem za to všemi pěti :) ale nedá se říct že by příběh tohoto seriálu byl nějak moc poutavý.
Tak to jsem moc rád! Už jsem se začínal bát, snad to bude stát zato.