doufám, že přežije, seriál se jim poved :)
Byl bych nerad, kdyby skončil. Hellblazer je to samé, SyFy občas vyrobí dost slušné věci (Haven, první série Defiance atd.).
Upřímně doufám, že Constantine přežije na NBC. Nic proti Syfy (i když), ale určitě by to byl krok dolů (minimálně rozpočtově). Přesto radši přesun než úplné zrušení :)
Tohohle anglickýho týpka jsem se oblíbil a během pár epizod dal zapomenout na filmového Constantina. Ten předvedl akorát, že Reeves je větší drsňák než Bruce Willis, když si típne cigáro ve vlastní krvi. :D
Mohl by na Syfy konečně normálně kouřit? Jestli jo, tak jsem pro všema deseti:)
At přežije,vždyt je to docela povedený seriál.
A když ten seriál převezme SYFY, tak dostanu bod do tipovačky, když jsem tipoval prodloužení nebo ne? :-)
Já hlasuji pro prodloužení :-) ze začátku jsem si nemohla zvyknout na podobu Constantina (oproti Keanu) a teď už si jiného Constantine nedovedu představit, teď se mi líbi i postava víc než ve filmu :-)
Locke napsal(a):
A když ten seriál převezme SYFY, tak dostanu bod do tipovačky, když jsem tipoval prodloužení nebo ne? :-)
Nedostaneš. Na NBC se bude brát jako zrušený.
tak Guillermo del Toro říkal že by ho chtěl do role Constatnina i do Justice League Dark. Tak by šli proti sobě kdy by třeba byly trailery na Justice League Dark tak by to byla reklama i pro ně
Také doufám, že seriál přežije. Je to rozhodně jeden z mých nejoblíbenějších a myslím si, že Matt Ryan i Keanu Reeves jsou na stejné (perfektní) úrovni. :)
Constantine musí přežít. Opravdu mě to baví
Já tu sledovanost nechápu. Vždyť je to do háje skvělý seriál a ještě lepší, než byl film. Je více propracovaný a temný. Navíc oproti Keanu je hlavní herec víc sarkastický a to zbožňuji. Doufám, že se ho podaří zachránit ve stejné podobě, ať už na NBC nebo SyFy, to už mi je jedno. :)
Doufám, že to přežije na NBC, protože SyFy... nevim, nevim.
Na internetu se dnes večer začaly objevovat zprávy o tom, že NBC Constantina zrušila. Tyto informace jsou NEPRAVDIVÉ. Sám původní zdroj zprávy napsal, že jeho "zdroj uvnitř NBC" obrátil a nyní tvrdí, že dosud nic nebylo rozhodnuto. Takže cokoliv se kdekoliv dočtete, tak tomu nevěřte :)
ragelly napsal(a):
Na internetu se dnes večer začaly objevovat zprávy o tom, že NBC Constantina zrušila. Tyto informace jsou NEPRAVDIVÉ. Sám původní zdroj zprávy napsal, že jeho "zdroj uvnitř NBC" obrátil a nyní tvrdí, že dosud nic nebylo rozhodnuto. Takže cokoliv se kdekoliv dočtete, tak tomu nevěřte :)
No neviem, podľa môjho pozorovania vždy, keď sa objavia nejaké "špekulácie" a "neoverené informácie", nakoniec na nich niečo pravdy bude :D Tak som zvedavá, ale myslím si, že tak do týždňa sa o osude Constantine rozhodne.
Lill napsal(a):
No neviem, podľa môjho pozorovania vždy, keď sa objavia nejaké "špekulácie" a "neoverené informácie", nakoniec na nich niečo pravdy bude :D Tak som zvedavá, ale myslím si, že tak do týždňa sa o osude Constantine rozhodne.
Velké oznamovačky začnou cca za 2-3 týdny, myslím, že si NBC nechá tu zprávu až do té hromady, stejně jako loni s Draculou. A jinak ano, myslím, že ho zruší, ale včera co se jinde psalo, tak bylo stylem "Už je to jasná věc", tak to uvádím na pravou míru :)
Lill napsal(a):
Tady fakt ne :) NBC teď navíc nemá potřebu cokoliv oznamovat... pokud neoznámila konec seriálu doteď (produkce skončila ještě před Vánoci), tak do Upfronts o tom určitě mluvit nebude.