Chuck je stále slušnej seriál a věřim, že bude i pěkně ukončen, je fajn, že je jasné, že tohle bude řada poslední, aspoň tvůrci věděj, na čem jsou a myslim, že 5 řad je dost, většina seriálů s stejně s více řadama upadá do soap opery.
Jako nevadilo by mi kdy by už 4 byla poslední, ale když se koukám kolik seriálu bylo zrušeno tak jsem rád že alespon Chuck přežil
Sal3m napsal(a):
Jako nevadilo by mi kdy by už 4 byla poslední, ale když se koukám kolik seriálu bylo zrušeno tak jsem rád že alespon Chuck přežil
Taky si řikám, neorientuji se v tomto světě tak dlouho, ale letos to byla seriálová vyvražďovačka :)
jj, a počkej na příští rok to budou končit ty dlouhodubí seriály, letos by mezi dlouhodobými snad jenom Smallville, který to oznamovaly už v půlce 9. série
Příští rok to bude House, Chuck, myslim si že možná i Dva a půl chlapa
Sal3m napsal(a):
jj, a počkej na příští rok to budou končit ty dlouhodubí seriály, letos by mezi dlouhodobými snad jenom Smallville, který to oznamovaly už v půlce 9. série
Za House jsem rád (že končí) :) jsem asi jediná osoba na planetě, co odolala kouzlu i vtipu Laurieho (i když ve Stuartu Littlovi byl skvělej). Já bych 2.5 chlapa tak lehce neodepisoval ;) Ashton přiláká diváky, a když se to povede...že je vtipnej myslim dokázal už ve zlatejch '70.
Sal3m napsal(a):
JJ, letos byla jatka u nováčků, příští rok to bude jak u nich, tak i u veteránů... Kromě Chucka tipuju House a možná taky Desperate Housewives, Supernatural a One Tree Hill (pokud ho neexnou už teď). Zatím sem nezahrnuju Grey's Anatomy a Bones, ale nikdy nevíme, co bude...
Frozen99 napsal(a):
Já bych 2.5 chlapa tak lehce neodepisoval ;) Ashton přiláká diváky, a když se to povede...že je vtipnej myslim dokázal už ve zlatejch '70.
Seriál nesleduju, ale už kvůli jeho fanouškům doufám, že z toho nevznikne znovu 9. řada Scrubs.. Každopádně Ashton má potenciál, Kelso je nezapomenutelnej :D
ragelly napsal(a):
Kromě Chucka tipuju House a možná taky Desperate Housewives, Supernatural a One Tree Hill (pokud ho neexnou už teď). Zatím sem nezahrnuju Grey's Anatomy a Bones, ale nikdy nevíme, co bude...
Ježiš Zoufalky ne-e :D Cherry furt omílá, že 2013 seriál skončí. OTH furt tvrdili, že končí a vono nic :/ House pude; snad i SN
Ach jo, další rok - další jatka :D
Aby Chuck skončil na špici, musel by skončit někde v půlce 3. řady... Říkejte si, co chcete, ale tenhle seriál se jim podařilo pohřbít. Už to vůbec není, co to bejvalo... První dvě řady byly nejlepší a v tej třetí se to pěkně uzavřelo. Už to sleduju fakt jen ze zvyku...
Mam radost že ma Chuck jetě jednu sérii za poslední 4 roky co ho sleduji tak jsem si na něj už zvykl a bude mi chybět až skončí tak proto doufam že k těm 13 dílům páté série koupi NBC ještě nějaký navíc :-) a hlavně očekávám pěknej závěr seriálu :-)
Chuck se od příští seriálové sezóny přesouvá na pátek... viz programové schéma NBC.
Furiant napsal(a):
Chuck se od příští seriálové sezóny přesouvá na pátek... viz programové schéma NBC.
By mě zajímalo co tim sledujou. Ale co, proti gustu...
Tak pátek je známej v USA jako pohřebiště seriálů, ale zas seriál stejně už bude mít jen jednu řadu a navíc to pondělí bylo stejně vražedný, taková konkurence.
allyska napsal(a):
Tak pátek je známej v USA jako pohřebiště seriálů, ale zas seriál stejně už bude mít jen jednu řadu a navíc to pondělí bylo stejně vražedný, taková konkurence.
Třeba když tam v pátek nebude mít takovou konkurenci jako má teď v pondělí, zadaří se :)
Frozen99 napsal(a):
Třeba když tam v pátek nebude mít takovou konkurenci jako má teď v pondělí, zadaří se :)
Chuck skončil. End of story. 10 milionů diváků mít nikdy nebude. Takže buďme rádi za těch dalších 13 dílů a hotovo.