Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně CBS
jandomi10
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
12. 2. 2015 / 17:48:47 (před 9 roky)
off

mate tam mensiu chybu, person of interest bezi 4. seria

zuzka176
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
12. 2. 2015 / 17:56:17 (před 9 roky)
off

Škoda seriálu Stalker po dlouhé době kriminálka, která mě bavila. A snad prodlouží 2 broke girl to by mě mrzelo ještě vic.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 2. 2015 / 18:01:21 (před 9 roky)
off
zuzka176 napsal(a):

Škoda seriálu Stalker po dlouhé době kriminálka, která mě bavila.

Souhlas. Pro mě je Stalker jedna z nejlepších novinek této sezóny.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
12. 2. 2015 / 18:03:28 (před 9 roky)
off

Tých 55% na Hawaiii sa mi veru nepáči.
Toto je zatiaľ jediný seriál, u ktorého budem netrpezlivo čakať, ako to s ním dopadne.

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
12. 2. 2015 / 18:11:08 (před 9 roky)
off
zuzka176 napsal(a):

Škoda seriálu Stalker po dlouhé době kriminálka, která mě bavila. A snad prodlouží 2 broke girl to by mě mrzelo ještě vic.

Je dost velká pravděpodobnost, že CBS letos z komedií prodlouží všechno. Záležet bude, jestli se povede premiéra The Odd Couple, ale jelikož jede po TBBT, tak by to mělo být lepší než u McCarthys.

And when my time is up, have I done enough?
SheppOne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 2. 2015 / 18:12:32 (před 9 roky)
off

Jestli mi zruší Hawaii, tak ať si mě nepřejou! Ať radši zruší nějakej spi-off od CSI nebo NCIS, vždyť to je pořád to stejný, akorát v jiným městě. A Stalker mě taky mrzí, hodně mě to baví.

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 2. 2015 / 18:29:59 (před 9 roky)
off

Tak z týchto sledujem len TBBT a Elementary. U TBBT sa nemám čoho báť a u Elementary to tiež nejak veľmi nehrozí. Takže ja som po dlhej dobe konečne spokojná :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
12. 2. 2015 / 18:38:22 (před 9 roky)
off

Zrušit wajfku? A kdo by CBS sbíral Emmy a podobný chujoviny. :D

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 2. 2015 / 18:38:43 (před 9 roky)
off

Tady mě zajímá hlavně Survivor a tak trochu doufám, že se CBS nebude párat s některým z těhle seriálů :) Z nové sezony Teorie jsem neviděl ještě ani díl, ale co čtu ty komenty, tak už se bojím...ne že bych očekával kvalitu z prvních čtyč sezon

minion93
12. 2. 2015 / 18:41:57 (před 9 roky)
off

Budem silno dúfať, že Hawaii prežije a tak isto aj NCIS: LA klasické NCIS ma za srdce nechytilo, ale na tomto si strašne frčím. Pri niektorých seriáloch som aja rada, že končia aspoň si konečne budem môcť pozreť všetky série naraz :)

Bee Doo, Bee Doo
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
12. 2. 2015 / 19:47:07 (před 9 roky)
off

Na PoI ať CBS ani nesáhne! Má to ještě obrovský potenciál. Ale kdyby k tomu už muselo dojít, tak chci aspoň důstojný konec ve formě předem oznámené poslední sérii. Budu doufat, že ho ta syndikace zachrání.

Stalker to měl nahnuté už od začátku, takže by mě zrušení rozhodně nepřekvapilo. Seriál by mi ani nijak zvlášť nechyběl. Pokud tvůrci rozumně uzavřou linku s dvěma Bethinými stalkery, tak budu spokojený, ale ne, že bych nad zrušením nějak bědoval, to ne.

Triiciiie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
13. 2. 2015 / 09:56:00 (před 9 roky)
off

Ať se ani neopováží zrušit mi Person of Interest když to začalo být TAKHLE zajímavý! :o

"Tea. But the strong stuff. Leave the bag in..."
BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 2. 2015 / 09:59:44 (před 9 roky)
off

Stalker mě tedy bude hodně mrzet, jedna z mála novinek která mě chytla.

TheLuky12
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 2. 2015 / 11:22:12 (před 9 roky)
off

Doufám, že Hawaii 5-0 prodlouží, i když 5. řada už je podle mě o něco slabší než předchozí, ale třeba se ještě zlepší. Jednou jste tady psali, že ze seriálu těží havajská ekonomika, to by taky mohlo přispět k prodloužení, ne? :)

Sparkles
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
13. 2. 2015 / 11:22:42 (před 9 roky)
off

Tyhle články mě moc baví, takže jsme ráda, že si s nimi dáváte práci. Každopádně hlasuji pro článek: Jak zabít seriál, mohlo by to být docela zajímavé :-)

Od CBS sleduji jen TBBT a 2 Broke girls, takže jsem v klidu. Sporadicky kouknu na Elementary, ale baví mě. Je to chytrý seriál a byla by ho škoda. A těším se na The Odd Couple, snad tohle Perrymu vyjde; Go On mě mrzí dodneška :)

madPav3l
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
13. 2. 2015 / 16:43:06 (před 9 roky)
off

Tak doufám, že Elementary přežije! Ostatní seriály na které koukám určitě nezruší...

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
13. 2. 2015 / 18:14:23 (před 9 roky)
off

Zrušení PoI by mě mrzelo. Ten seriál má pro mě osobně po nasazení Samaritána čím dál větší šťávu.

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 2. 2015 / 18:14:58
Lily McKeen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
13. 2. 2015 / 23:15:45 (před 9 roky)
off

No přece mě teď nemůžou připravit o Person of interest, na co ti Amíci myslí na Zombíky a CSI stokrát jinak

dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 2. 2015 / 10:00:38 (před 9 roky)
off

Tak to by ma riadne neštvali, ak by zrušili nejlepší seriáľ, čo tam majú (Stalker).

Nesúhlasíš? Trhni si!
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
17. 2. 2015 / 09:35:11 (před 9 roky)
off

Jediné, co mě mezí, je Stalker. Doufám že se naprosto hrozně pletete. Mě to baví jako žádná kriminálka ještě :) I když... taky jsem na žádnou kriminálku takhle nekoukala :D Všechny ty CIA, NSIA a co to všechno běží vídám jen občas v televizi omylem. Ale Stalker mi běží prostě každý čtvrtek :)

Vxxx
Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
17. 2. 2015 / 16:06:19 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Jediné, co mě mezí, je Stalker. Doufám že se naprosto hrozně pletete. Mě to baví jako žádná kriminálka ještě :) I když... taky jsem na žádnou kriminálku takhle nekoukala :D Všechny ty CIA, NSIA a co to všechno běží vídám jen občas v televizi omylem. Ale Stalker mi běží prostě každý čtvrtek :)

Mrkni na Blacklist nebo Elementary. Pokud máš ráda sci-fi, tak Almost Human. Pokud máš ráda retro, tak Vegas. Pokud máš ráda komiksy, tak Gotham. Pokud máš radši drsnější seriály, tak Banshee. Dobré kriminálky se dají najít a nemusí to být CSI/NCIS :)

And when my time is up, have I done enough?
Sleslikslicka
17. 2. 2015 / 21:55:15 (před 9 roky)
off

Good wife neeeee! Vyměnim za Madam secretary, toho jsem nebyla schopná dokoukat ty tři díly co jsem měla stažený pro opakovaný usínání nudou! Zatímco v Good wife to teď jede :). Ten úlet jak zulíbala šéfa svý kampaně protože měla radost, že Carry je venku :D. Byla by to škoda. Od doby co umřel Willto konečně zase dostalo šťávu a postavilo se na nohy. Takový práce zahodit!

A Hawaii? Taky vůbec, odmítám se s tim rozloučit, než si Steve najde ženskou :D.

Nobody expects the spanish inquisition!
dragon72
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 2. 2015 / 21:49:32 (před 9 roky)
off

Stalker mi naopak přijde jako by se s každou epizodou zlepšoval.
No 90% šance na zrušení je vlastně 10% šance na záchranu - třeba to projde.

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
22. 2. 2015 / 17:51:29 (před 9 roky)
off

Snad mi nezrusi Criminal minds

Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
19. 5. 2015 / 09:46:56 (před 9 roky)
off

Hlavně ať nezruší Person of Interest!

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 5. 2015 / 10:22:02 (před 9 roky)
off