Nejako rýchlo tie dni idú. Už je zase streda a ja nemám pozretých ešte polovicu seriálov z minulej stredy :D
Každopádne Forever ma teší (teraz pozerám, že Forever sa vysielal? nemám ho na svojom ťaháku napísaný :D), a Chicagu sa opäť nečudujem, ani sa mi nechce pozerať novú epizódu.
Snad bude Forever stoupat i dál, tohle na záchranu zatím asi nestačí.
Nestálo by za zvážení vydávat SARS např. v čtyřtýdenních shlucích? Myslím, že ta mezitýdenní srovnání ztrácejí svůj smysl, co se týče poskytnutí informace o sledovanostní kondici seriálů. Každopádně si však vážím práce, kterou si s tímto Ragelly dává :)
Forever mě těší :3 Snad bude stoupat dále :3
Palin napsal(a):
Nestálo by za zvážení vydávat SARS např. v čtyřtýdenních shlucích? Myslím, že ta mezitýdenní srovnání ztrácejí svůj smysl, co se týče poskytnutí informace o sledovanostní kondici seriálů. Každopádně si však vážím práce, kterou si s tímto Ragelly dává :)
pilně se chystá funkce, kde bude přehled všech čísel sledovanosti seriálů Velké pětky... časově ji ale zařadit zatím nikam nemůžu, ani přibližně :)
ragelly napsal(a):
pilně se chystá funkce, kde bude přehled všech čísel sledovanosti seriálů Velké pětky... časově ji ale zařadit zatím nikam nemůžu, ani přibližně :)
Super, těším se :)
Dúfam, že rating Forever bude stúpať. Chýbal by mi ten seriál, vždy si pri ňom dobre oddýchnem.
Len nech Forever pekne stúpa aj ďalej :)
doufám, že to forever zvládne o tenhle seriál bych nechtěla přijít
Finální čísla: NCIS, The Flash, Parks and Recreation, NCIS: NO, Person of Interest a About a Boy si o jednu desetinu polepšily.
WAICO napsal(a):
doufám, že to forever zvládne o tenhle seriál bych nechtěla přijít
přesně tak