Mě by spíš zajímalo, o čem je ten seriál NICS, co se tam tak často vyskytuje? :D
NCIS RULES! Prostě na Gibbse a spol si ani zombíci nepřijdou. :-)
Tak výsledky asi nie sú moc prekvapujúce. Ja nepozerám ani jeden zo spomenutých seriálov, ale tak nie som v Amerike, no :D
Já z těch 10 seriálů sleduji pouze 4 (Big Bang, TWD, GoT a Modern Family) a myslím, že si všechny místo v žebříčku celkem zaslouží :)
... asi jsem taky nestandartni, ale sleduju 4 z nich - 1,4,6-7 a 9. Proste Gibbse sleduju ...
Ani se nedivim, že se v článku plete NCIS a NICS. Pokud to píšou pořád dokola :-D
NCIS ? To snad nikdy nepochopim...
Hm, a Deníčky nikde, sic! :D
Pokud vás štve NCIS, tak to pojďte amíkům natřít a ukažte svůj názor!
Můj oblíbený seriál na prvním místě, jen GoT jsem čekala víš
Docela dost mě překvapilo, že se tam vůbec objevil The Good Wife. Přece jenom má na CBS hodně malou sledovanost, kterou překoná i hodně nenáročná novinka.
Fruiko napsal(a):
Pokud vás štve NCIS, tak to pojďte amíkům natřít a ukažte svůj názor!
chcete aktuální, nebo i seriály který nejsou?
Čekala jsem, že GoT bude první.Docela zklamání, není ani mezi prvními třemi. Tak uvidíme jak to dopadne v naší anketě.
Salem napsal(a):
chcete aktuální, nebo i seriály který nejsou?
libovolně, je to na tobě, co se ti líbí nejvíc :)
Docela se trefili i do mého vkusu
NCIS jsem párkrát viděl na NOVĚ a je to podle mě strašná nuda. Nechápu co na tom Amíci vidí.
U NCIS jsem se vždycky parádně nudila. Ne že by to bylo tak hrozný, ale znám minimálně 10 lepších. Jinak mohu a celým žebříčkem v klidu souhlasit.
To je ta chvíle, kdy to americké námořnictvo nandalo zombíkům.