Diskuze k článku Živí mrtví uvítají první homosexuální postavu
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
14. 2. 2015 / 10:39:50 (před 9 roky)
on

tak to je zaujímavé, že samotní tvorcovia hovoria o "prvej homosexuálnej postave", asi nejak zabudli na Taru :P

//aj keď ako tak pozerám, slovo "první" je použité iba v názve článku, ale tam, kde sa píše o tvorcoch, je použité iba "homosexuálna postava"...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 2. 2015 / 10:42:20
lukascoolarik
Autor článku | Cool level: 121 | Lorne Malvo
14. 2. 2015 / 12:30:10 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

tak to je zaujímavé, že samotní tvorcovia hovoria o "prvej homosexuálnej postave", asi nejak zabudli na Taru :P

//aj keď ako tak pozerám, slovo "první" je použité iba v názve článku, ale tam, kde sa píše o tvorcoch, je použité iba "homosexuálna postava"...

No, buď zapomněli nebo tím mysleli homosexuála, co se týče mužů. :-D

A to bude spíš moje chyba; nechtěl jsem se opakovat, tak jsem pak vynechal "první".

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
14. 2. 2015 / 19:44:34 (před 9 roky)
on

Jenom ne žádného homosexuála prosim! -_-

Howard
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
17. 2. 2015 / 08:45:16 (před 9 roky)
off

Skvělé. Seriál zřejmě musí splnit povinnou kvótu pro výskyt homosexuálů, která asi platí pro každý seriál ;-)

EDIT: Co myslíte, chová se jinak hetero zombie a homo zombie? ;-)

Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 2. 2015 / 09:06:13
Richard Žurman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
3. 3. 2015 / 13:39:20 (před 9 roky)
off

Amíci jsou fakt střelení ale ještě k tomu špatně trefení. Proč poukazovat na homosexualitu jejím dalším šířením v zombie seriálu??? PROČ NE RADĚJI DVĚ LESBY? SLEDOVANOST BY SE JISTĚ JEŠTĚ ZVÝŠILA! Jenže buzna, taktvaný "FAG" to naopak spolehlivě potrousí jakýmsi análním výměškem :-/