Koukám, že Amíci radši sdíleli #SaveConstantine, než aby sedli k telce a zvedli svému miláčkovi ratingy sledováním naživo.
Ach jo, je to jasný... Přitom je to skvělý seriál. Asi se už od začátku nehodil k divákům NBC, snad se ho ujmou se Syfy. Nechtěla bych o něj přijít trvale, navíc jen po 13 dílech..
Škoda no. Pořád ruší věci, co se mi líbí a postavy, které mám ráda většinou zabijí jako první :-(
Škoda Constantina, aj som zabudla, že už je finále, to aby som dobehla tie dve časti, čo som ešte nevidela :D A Hawaii má tiež dosť nízky rating, ach jaj.
Vím, že už je to téměř jasné, ale pořád ještě doufám, že Constantine nepůjde do seriálového nebíčka... Je to parádní seriál :/
Tak to je škoda a Hawaii mě také mrzí,jsou to skvělé seriály
Podle mě v Americe moc lidí nezaujal,ale má velkou fanouškovskou základnu po celém světě (latinská Amerika, Evropa) tím pádem jaksi nemůžeme ovlivnit celkovou sledovanost. Dalším problémem je podle mě i samotná NBC, která nikdy nebyla známa pro dobré seriály (až poslední dobou se ujal Grimm) a ještě je dost omezovali (mohlo to být temnější a brutálnější, ale když tam Johnovi ani nedovolí si pořádně zapálit...) Kéž by to vyřešilo přesunutí na jinou stanici...držím palce ať se zadaří :)
Upřímně doufám, že Constantin dostane zelenou na druhou řadu.. Byla by to hergot škoda, protože se to solidně rozjelo a celkové zpracování seriálu je poutavé... Snad to nepude pod drn..
tammiive napsal(a):
...samotná NBC, která nikdy nebyla známa pro dobré seriály...
Cheers, Seinfeld, Friends, Cosby, ER? :) Naopak, NBC byla dlouhou dobu nejúspěšnější stanicí, až v posledních letech tolik klesla. Nejhorší to bylo rok před nasazením The Voice, to byla na 4. místě, od té doby se zase trošku zvedá.
Finální čísla: Hawaii Five-0 si o jednu desetinu polepšil.
Oni Hart of Dixie neprodlouží, co? A přitom je na tom jak Reign...