Z jakého je to zdroje? Tohle je poprvé, co tuto informaci vidím :)
ragelly napsal(a):
Z jakého je to zdroje? Tohle je poprvé, co tuto informaci vidím :)
To protože jsme superrychlý zpravodajský server, což? ;-)
http://www.spoilertv.com/2011/05/st-my-dad-says-officially-cancelled.html
Sakrblé, to musí rušit právě ty seriály na který se dívám?
miki napsal(a):
Sakrblé, to musí rušit právě ty seriály na který se dívám?
Tak tak, nejdřív V, pak Lie To Me, pak tohle, ...
ZdZeus napsal(a):
To protože jsme superrychlý zpravodajský server, což? ;-)
http://www.spoilertv.com/2011/05/st-my-dad-says-officially-cancelled.html
:D no jasně, jak jinak ;)
Wau O_o seriál sice nesleduji, ale většinou jsem se setkal s reakcí "likely to renewed", takže todle mě docela překvapilo. Na druhou stranu je vidět, že v týhle branži to nemá nikdo jistý! ;)
Mad Love ani nepřekvapí… Už fakt, že tam byly jen 4 hlavní postavy… :-) Nic moc. A Defenders neznám…
Škoda Mad love byl seriál kde se člověk mohl pěkně zasmát. Téma seriálu bylo sice už párkrát ohrané jinde ale než samotné téma tak to byly ty 4 hlavní postavy, kteří do toho perfěktně sedli a dělali dobrou show :)
S takovou se máme proč těšit na podzim :) bude velká nadílka nových seriálů, kteří snad vydrží déle než jednu sezonu :D
Metrix napsal(a):
S takovou se máme proč těšit na podzim :) bude velká nadílka nových seriálů, kteří snad vydrží déle než jednu sezonu :D
:D o tom právě pochybuju, určitě zase budou rušit jak na běžícím páse...
MADLOVE? REALLY? Chjo...nesnášim CBS! Ty "pouhé" 4 postavy mi strašně moc sedli a (pro mě) to bylo mnohem zábavnější než poslední řady HIMYM (která btw dostala rovnou další 2(!!!) sezóny). Mohli to dát alespoň do tý "přestávkový" mid-season...co se dá dělat :) zejtra je taky den
zdielam velke rozhorcenie a obrovske sklamanie nad zrusenim Mad Love :((( fakt velka skoda, mam ten serial rad a snad jediny, ktory som pozeral aj s titulkami... teda aj Mr.Sunshine som pozeral s titulkami, ale zial u toho to skoncilo uz na 9.casti
Vobec tomu nerozumiem, podla mna napr. obaja tieto serialy mohli v pohode pokracovat, ked nie tak aspon jeden... na moj vkus velmi kvalitne herecke obsadenie, neviem kde inde by som sa mohol dockat takychto hercov
Jo, Mad Love je škoda, bylo to takový HIMYM 2.0 a to doslova.. takové laugh-out-loud momenty jako má Mad Love himym už poslední čtyři sezóny nevede..