Přičtěte k tomu dokonalý koncert hereckých hvězd
ty hvězdy jsou kde?
Netrpělivě čekám na novu řadu Bates Motel a taky jsem děsně zvědavá na iZombie, snad to nezklame! :-)
Březen bude asi můj oblíbenej měsíc! (:D Na iZombie jsem moc natěšená, další série Bates Motel se nemůžu dočkat. Určitě mrknu i na The Royals. :)
A co Bones? :( 26. března
Já se tedy nejvíc těším na návrat Community a Undateable. Taky jsem zvědavej, jestli Weird Loners bude co k čemu :)
Já osobně se těším na návrat Agentů, Bones a druhou sérii Undateable. :-) Těžko se budu loučit se Suits.
No a z premiér vyzkouším CSI: Cyber. :-)
Já se těším na další řady Bates Motel a The Following, i když u obou seriálů si počkám, až bude venku celá série a sjedu je až pak. Takže vlastně v březnu je neuvidím. Oba tyto seriály doporučuji - hlavně ten první mi přijde takový přehlížený a přitom je super :)
Konečne iZombie :)
28.2 začína seriál Good Witch s celkom slávnymi hercami a tu ho nemôžem nájsť. Je nejaká šanca že seriál pridáte? (kvôli watchlistu) Ďakujem :)
5. série Suits byla objednána už v létě. :-)
Na The Following se tesim nejvic.
9.3. má premiéru The Returned (US)
...kdyby to někoho zajímalo :)
Přičtěte k tomu dokonalý koncert hereckých hvězd,
Fuuuj, jak já tohle spojení nenávidím! :D
Uvidím, jaké bude iZombie, nevypadá to zle.
Docela mě zaujal seriál The Royals s Liz Hurley :)
Ujme se prosím někdo titulků? ;)
Já se nejvíc těším na The Following a pak taky na finále Banshee, oba seriály podle mě v současnosti patří mezi to nejlepší.
A přestože CSI nemusím, tak určitě vyzkouším i CSI: Cyber. :)
Doufám,že iZombie bude dobrým seriálem,na ten se docela těším :)
V prvom rade ďakujem za článok, tento druh článkov tu mám asi najradšej. :) V druhom rade, hmm, síce som si stále opakovala, že nemôžem naberať stále nové a nové seriály, tak predsa len som podľahla, respektíve podľahnem a dúfam, že ma nesklame daný seriál. Síce je iZombie mierený skôr na teen publikum, nemôžem sa ubrániť tomu, aby som také seriály mala rada, aspoň niektoré. :D Takže sa ozaj teším, je to ozaj také guilty pleasure. Inak som nevedela, že Kyle Chandler hrá v nejakom seriáli, to ma milo prekvapilo, tak uvidím, či dám šancu aj Bloodline, no skôr nie. Ale aj tak ma teší, že niekde hrá. :) Myslím si, že The Royals budú mať úspech, príde mi to trochu ako štýl Gossip Girl :D len v kráľovskom prostredí. Nie je to môj štýl seriálu, takže sledovať to nebudem, ale isto to úspech mať bude, všímam si, že je veľa ľudí, čo majú radi intrigy v seriáloch.
Já se nemůžu dočkat Community, Bates motel a iZombie.
Upřímně nechápu tu posedlost a nedočkavost na iZombie. Mám ráda zombie děsivé krvelačné hrůzyplné a na takovouhle parodii teda zvědavá nejsem. Navíc takových seriálů už tady bylo, jednou je to jasnovidec, jednou spisovatel, jindy ten floutek co se nemohl dotknout svého psa... Akorát se obmění postava, jinak je to na jedno brďo.