The Walking Dead bych ještě pochopila ale Arrow nad Sherlockem? Zdržuji se komentářů, smutním :(
juchú, tak Banshee zvíťazilo aspoň v dvoch skupinách u mužov, nice :)) škoda, že ten Ground Floor neprešiel, aspoň niekde :P
Ground Floor 3 hlasy. I kdybych se snažil, tak z toho nevykouzlím, žádnou kategorii, kterou by mohli vyhrát. Leda tak nejlepší komedie podle inekafe. :D
Tento výsledek by měl být důležitý marketingový průzkum pro naše tv stanice.
Moje topka: Band of Brothers, Friends a O krtkovi.
Tak z mojich troch tipovaných seriálov ani jeden v ani jednej Top 10, smutné.
Víťazstvo TBBT som čakala. Infografika je super a pobavilo to vypísanie tipov k TBBT :D Vďaka za spracovanie ankety a za článok :)
Tak super článek, výsledky jsou fakt zajímavé hlavně v některých kategoriích :-)
Ale jo, celkem fajn výsledky :) Koukám, že nejlepší vkus mají ve Slezsku, kde se i mnou zvolený Lost ocitl na třetím místě, ačkoliv v celkovém žebříčku chybí :) A za výhru Comebacku jsem rád, protože to je jediný sledovatelný český seriál.
Takže všechny 3 seriály, které jsem zvolil, se v článku aspoň jednou objevily :)
Galavant mě mile překvapil, pro mě to byla nejlepší komedie a jsem ráda že se dostal na 11. místo :)
Super článek, super dotazník, super statistiky a skvělá info grafika! :)
nejhorší je, že už si nepamatuji, co jsem tam do dramatu nakonec napsala ;)
Tak vysledky hlasovani dopadli bez vetsiho prekvapeni.
Tu Ulici tam snad nemyslíte vážně. :-D Jinak mě docela překvapilo vysoké umístění Blacklistu a jsem rád, že se můj favorit Breaking Bad dostal docela vysoko a ještě k tomu před PLL. :-D
A u TBBT bych fakt neřekl, že je takový problém napsat název. :-D
Skvělej nápad, do budoucna by nebylo třeba špatné vytvořit anketu o nejlepší seriály za uplynulý rok apod.
Koukám, že můj "favorit" Chalupáři vyhořel, kolik měl plus mínus hlasů? :)
nikys01 napsal(a):
Dámy, vy nekoukate na Breaking Bad? :(((
Smutné, že? :-/
La.Volpe napsal(a):
Skvělej nápad, do budoucna by nebylo třeba špatné vytvořit anketu o nejlepší seriály za uplynulý rok apod.
Koukám, že můj "favorit" Chalupáři vyhořel, kolik měl plus mínus hlasů? :)
18
inekafe napsal(a):
juchú, tak Banshee zvíťazilo aspoň v dvoch skupinách u mužov, nice :)) škoda, že ten Ground Floor neprešiel, aspoň niekde :P
Jupí, ještě někdo zvolil Ground Floor jako já. :-) :-) :-)
Jinak Fruiko, smekám klobouk. Z toho minima co se ti podařilo vykouzlit. Nakonec to je dost slušná náhrada SZ awards. :-)
A TBBT opět vítězí! Tramtadadáá! Ale jo, opravdu si to zaslouží. Akorát jsem doufala, že se také dobře umístí i Person of Interest. Škoda :/
HonZajs000 napsal(a):
Jinak Fruiko, smekám klobouk. Z toho minima co se ti podařilo vykouzlit. Nakonec to je dost slušná náhrada SZ awards. :-)
Spousta pomocníků, já je jen musím z pozadí řídit. :D
nikys01 napsal(a):
Díváme, ale favorit byl holt jinde :-)
Jak prosím dopadla Buffy, přemožitelka upírů?
PS: Nechtěli by jste zveřejnit kompletní seznam celého pořadí?
skvělá anketa, skvělý výsledek, perfektní ikonografika,děkuji
HonZajs000 napsal(a):
Jupí, ještě někdo zvolil Ground Floor jako já. :-) :-) :-)
samozrejme ;) najprv som myslel, že dám Simpsonovcov a do drámy napr. Supernatural, ale potom som si povedal, že tam dám seriály, kt. ma v aktuálnej sezóne bavia stále rovnako, ako v sezóne prvej, ak nie viac, a zároveň sú peckovééééé, takže z toho mi vyšli jednoznačne Ground Floor a Banshee :) z českých som dal Kancl, lebo to je jediný český seriál, kt. som videl, aj to len kvôli tomu, že milujem americký The Office...a nechcel som nechať prázdne políčko ;D inak CZ/SK/out of US tvorbu moc nemusím, iba občas nejaký ten britský seriál, možno som videl v minulosti jeden kanadský alebo austrálsky, ale inak som čisto US series viewer :D
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, kdy začnete představovat piloty možných seriálů Velké pětky pro sezónu 2015/2016?
Předem díky.
inekafe napsal(a):
Bohužel, nejlepší není :) Promiň, ale dát něco jiného než The Simpsonovi by byl hřích :D
BTW: hlásím se k Británii, ještě někdo?
Pajky napsal(a):
Bohužel, nejlepší není :) Promiň, ale dát něco jiného než The Simpsonovi by byl hřích :D
jo, myslel som to tak, že sa vôbec dostalo do nejakého rebríčka, keďže vzhľadom na počet hodnotení tohto seriálu je už aj to úspech ;D ako som už vysvetlil v mojom 2. príspevku, tak ja som to bral ako naj v aktuálnej sezóne, inak by som sa veľmi nevedel rozhodnúť :) neviem, či boli aj nejaké znakové obmedzenia, ale chvíľu som mal chuť vraziť tam doradu všetky seriály, do komédie aj do drámy po 15-20 kusov ;D
unlimited napsal(a):
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, kdy začnete představovat piloty možných seriálů Velké pětky pro sezónu 2015/2016?
Předem díky.
Cca druhý týden v březnu.
Při čtení všech možných verzí Big Bang Theory jsem se v jednu chvíli zarazila, jak je to vlastně správně. Nicméně je vidět, že jsou lidi tvůrčí. :D
A můžu se zeptat, kolik hlasů měl seriál Band of Brothers? Děkuji :)
noo.n.i.c.k napsal(a):
Při čtení všech možných verzí Big Bang Theory jsem se v jednu chvíli zarazila, jak je to vlastně správně. Nicméně je vidět, že jsou lidi tvůrčí. :D
A můžu se zeptat, kolik hlasů měl seriál Band of Brothers? Děkuji :)
8
Tak to by mě zajímalo kolik hlasů měla moje oblíbená komedie Community :D
Super. Nečekala jsem, že Přátelé budou před Jak jsem poznal vaši matku. Což mě potěšilo :). Jen by mě zajímalo jak dopadl seriál Sběratelé kostí a Nemocnice na kraji města :).
Bones 19, Nemocnice na kraji města 12, Community 15
Big bang therory se povedlo. :D Jinak z mých hlasů se do top 10 nedostal ani jeden, asi mám divnej vkus. :D
hm, dexter nikde. osobně myslím, že výsledky jsou trochu zavádějící. už v té anketě byla tuším zmínka o seriálu TBBT. bylo tedy celkem logické, že ho většina lidí dá, protože si řeknou, že je dobrej, ale už se nezamyslí nad tím, jestli jim něco někdy nepřišlo lepší. starší seriály to pak jednoduše odnesou, protože si na ně málokdo vzpomene. asi by bylo lepší v takových anketách lidem předhodit 10-20 tipů z každé kategorie + kategorie "vlastní".
Jak je možné, že jsem o té anketě nevěděla a to tu jsem denně. Ale jsem ráda, že to vyhráli TBBT, jen škoda, že tam nevidím Lost Girl, můj druhý nejoblíbenější seriál. Můžete mi napsat na jakém místě skončil?
Fruiko napsal(a):
A Buffy měla kolik?
Fruiko napsal(a):
Děkuji :)
jsou moji milovaní Dva písaři? :((
Jé mám tam všechny své seriály:D A grafy máte úžasně zpracované. Velmi mě potěšilo, že se tam skoro objevil i Galavant. :)
jéé to je škoda..jsem si nevšimla že nějaké takové hlasování bylo :/
Paradni zpracovani, vysledky myslim ocekavane...
Ach, bola som tu teraz pomenej, tak som ani nezaregistrovala nejakú anketu. :( Škoda,určite by som ubrala jeden hlas TBBT, respektíve nepridala, lebo ten seriál jednoducho nemusím.
Arrow je tak oblíbený? Já zvládla jen 14 epizod a to jsem se u to hodně nudila. Každý díl to samé dokolečka. Docela mě udivuje, že se neumístil Sons of Anarchy
Galavant je pro mě nejlepší letošní novinka, i když si to asi diváci v USA nemyslí.
A propo: kolik hlasů mě Castle?
z drama som dala TWD. rozmýšľala som čo dať lebo 100 % mojich seriálov (čo teraz beží v TV) je drama. tak som tam proste niečo dala. teší ma ale, že do TOP 10 sa dostali viaceré moje seriály, až 5 čo je krásna polovica. GoT som vedela že sa niekde umiestni, prvé miesto si aj zaslúži. milo ma ale prekvapilo že sa tam dostali Grey´s Anatomy, PLL a the Blacklist. čiže u mňa vládne spokojnosť.. vďaka za článok a za celý prieskum :)
Také se mi moc líbí grafika :) jinak mě moc pobavily ty verze názvu The Big Bang Theory :D Moc pěkný článek a výsledky jsou opravdu zajímavé :)
Hra o trůny si to podle mě zaslouží, ale místo TBBT bych tam radši viděl ty Přátelé. U dramat mě akorát trochu překvapil ten Arrow, že je tahle vysoko. :)
Můžu se zeptat, kolik hlasů měl Útěk z vězení a Mentalista? Předem díky. :)
Ty jo, já jsem asi strašně divný divák, ani jeden z mých tipů není v žádné TOP 10. :D Ale damn! Hořící keř si rozhodně zasloužil vyšší příčku!
Vybrat jedinou komedii a drama bylo strašně těžké. Myslím, že ani kdybych jich mohla napsat deset, tak to nebude dost. Navíc některé oblíbené seriály skloubí obě kategorie úplně hravě a člověk pak neví, kam je zapsat.
Tak Red Dwarf je 7., Comeback dokonce 1., jen pro Orphan Black nás zřejmě moc nehlasovalo...
Docela se divím, že nikde není Futurama. Dexter se tu už řešil, toho jsem dal taky. Tak snad příště.
nikys01 napsal(a):
Já ho tedy dala jako drama, 2. volba by byla GoT :)
Škoda, že se neobjevil Parks and recreation...
Jinak skvělý článek :)
Lill napsal(a):
Tak z mojich troch tipovaných seriálov ani jeden v ani jednej Top 10, smutné.
Víťazstvo TBBT som čakala. Infografika je super a pobavilo to vypísanie tipov k TBBT :D Vďaka za spracovanie ankety a za článok :)
U mňa detto, ale snaha bola :D U mňa aj tak zostanú Top Frasier a Mentalista :)
Já stále nechápu to pobláznění GoT, asi mi něco uniká. :D Na seriál koukám, ale rozhodně bych ho nezařadila ani do mé TOP 10 (a asi ani do TOP 20). :D
Jinak, to nikdo nepsal Krkonošské pohádky? :D
Gabik.029 napsal(a):
Já stále nechápu to pobláznění GoT, asi mi něco uniká. :D Na seriál koukám, ale rozhodně bych ho nezařadila ani do mé TOP 10 (a asi ani do TOP 20). :D
Přesně, podle mě jsou GoT skvělým seriálem ale radši mám jiné. :D
A.R.G.U.S. napsal(a):
Přesně, podle mě jsou GoT skvělým seriálem ale radši mám jiné. :D
Já jsem si GoT pokazil tím, že jsem si přečetl knížky :)
Locke napsal(a):
Já jsem si GoT pokazil tím, že jsem si přečetl knížky :)
To já jsem knížky četl až po 4. sérii. A jsem zvědav jak se budou držet knižní předlohy.
A Dexter? Ten měl kolik hlasů, prosím? Jinak mé další hlasy patřily TBBT a Expozituře.
Stojím si za tým, že keďže bol priezkum cielený aj na divákov zo Slovenska, tak kategória slovenský seriál chýbať nemala.
Zaujímalo by ma, či aj niekdo okrem mňa nemal inú možnosť, ako napísať slovenský seriál do kolónky český.
Inak za mňa:
Ringer
A to Z (za to že ho zrušili v polke abecedy)
Kutyil!
Já fakt nevím, kolikrát si ještě budu muset ublinknout nad výhrou GoT v nějaké anketě, ale nedá se nic dělat...
Walking Dead... Arrow... Na oboje koukám a i tak si myslím, že to v TOP 10 nemá co dělat :D Comeback?! To myslíte vážně? Opět. Klidně se na to podívám, ale že by to bylo top? A nafackovat lidem, kteří napsali Vinaře! :D A Scrubs si zasloužil lepší místo :( Ale jinak super anketa a krásný članek!!! :)
řekla bych nic extra. Všechno se dalo čekat. Já teda nesleduju ani jeden z těchto seriálů snad jen The Blacklist no a ty české jsou v poho sleduju snad všechny. Já jen nepochopím Teorii velkého třesku větší blbost jsem neviděla, ale holt každému se líbí něco jiného. Takže gratuluju vítězným seriálům a já kouknu na ty mimo top 10. :-)
Díky za článek a výsledky. Mám v Top3 jeden seriál(friends) a ostatní se jsou těsně (Supernatural/Expozitura).
@Fruiko: Btw, nešlo by zveřejnit kompletní seznamy než odpovídat na dotazy jak dopadnul který seriál?
Budou ještě nějaké ankety?
Tak koukám, že jsem asi chlap... Jako drama jsem dala Breaking Bad, ale jsem ráda, že se umístil poměrně vysoko:) S komedií jsem se už neumístila (Black Books) a v české kategorii také ne (Chalupáři)
Celý žebříček uveřejňovat nebudeme. Nominovaných seriálů bylo velké množství ve všech kategoriích, většina získala do pěti hlasů. Top 10, které tu jsou, většinou končí s cca 30 hlasy, takže ty, které nevidíte, měly prostě méně, většinou stejně jako 5-20 dalších seriálů. Platí to u všech třech kategorií.
Sherlocka bych dala taky, i když jsem nakonec vybrala jiný, holt rozhodnout se jen pro jeden je těžké. Doctora Who osobně neberu jako drama, takže jsem nad ním vůbec neuvažovala, ach jo, taky bych pro něj hlasovala :-D Arrow je taky drama? GofT taky drama? Já vždycky beru, že to je fantasy, scifi a tak, a nějaká možnost, že by to mohlo být drama mě ani nenapadne :-D TBBT je super, ale přijde mi, že úroveň poslední dobou hlesá, takže za mě komedie Modern family.
Pěkný článek! ;-)
Gabik.029 napsal(a):
Jsem ráda, že nejsem jediná komu tam chybí Krkonošské pohádky :-)
A nějak nechápu jak může být pro někoho nějaký seriál oblíbený, když ani neví jak se píše :-D
NCIS 12. místo? Hmm vidím, že je to tady samý **** ... pi*oviny jako TBBT a GoT na prvních místech? Ach jo, kde jsem se to octl ...
Sakra, jsem nějak přehlídla, že se hlasuje. :D
The Simpsonovi pobavili :-D. Ještě že vám tam nikdo nenapsal "The Gang Bang theory".
Ech? Ani jsem netušila, že nějaká anketa je, no nevadí :D Ale nejvíc stejně pobavilo "Big bang therory" :D Co když to není zkomolenina teorie velkého třesku (nebudu tu machrovat s originálním názvem, protože bych beztak dopadla jako oni :D), ale úplně jiný seriál? :D
Ale i kdybych to zaregistrovala, ničemu by to nepomohlo, protože bych tam zařadila seriály, o kterých jste pravděpodobně ani neslyšeli :D Jen u toho českého, nějak by mě nenapadlo že i pohádky/večerníčky jsou seriály, takže bych jako většina skončila u Comebacku, i když můj top je Krteček :D
Všichni na HIMYM neustále nadávali, ale pak se umístí na 3. místě.. zajímavé :)
A hrdě se hlásím z Velké Británie :) (ale upřímně si nevybavuju, jestli jsem náhodou neuvedla Čechy :D)
Destinytte napsal(a):
Sakra, jsem nějak přehlídla, že se hlasuje. :D
já taky! :D
nikys01 napsal(a):
ale koukáme! :D
No, tak Banshee alespoň u chlapů mé věkové kategorie :). Last man standing mi bylo jasný, že boduje jen u mě se svými dokonalými vtipy na rozličné oblasti americké blbosti a České století mám v hodnocení od bratrů ze Slovenska :D!
themacs napsal(a):
NCIS 12. místo? Hmm vidím, že je to tady samý **** ... pi*oviny jako TBBT a GoT na prvních místech? Ach jo, kde jsem se to octl ...
Teď si nás tady všechny hrozně urazil. :-)
PS: NCIS je strašná nuda a obyčejná agitka Americké vlády.
inekafe napsal(a):
Já dal taky GF, kdo je ten třetí?..dáme sraz fanklubu téhle komedie :D
jukab napsal(a):
HonZajs000 ;D no, v každom prípade to bude veľmi skromné stretnutie :D
Vxxx napsal(a):
Walking Dead... Arrow... Na oboje koukám a i tak si myslím, že to v TOP 10 nemá co dělat :D Comeback?! To myslíte vážně? Opět. Klidně se na to podívám, ale že by to bylo top? A nafackovat lidem, kteří napsali Vinaře! :D A Scrubs si zasloužil lepší místo :( Ale jinak super anketa a krásný članek!!! :)
Co člověk, to názor. Arrowa mám rád, je to trochu mainstream, ale pořád s parádním nábojem = do 10 patří. Walking a Game si doteďka pletu a oboje u mě patří do top10 nejhorších (ve smyslu nejpřeceňovanějších), ale někoho to asi baví, no :) Comeback mezi českýma věcma docela vyčnívá, ostatní naše produkce je kopírková - jedno prostředí, pořád stejní herci a nudavé příběhy, ale chybí prachy, no :)
inekafe napsal(a):
HonZajs000 ;D no, v každom prípade to bude veľmi skromné stretnutie :D
Aha...tak třeba za rok se rozrosteme :)
jukab napsal(a):
Aha...tak třeba za rok se rozrosteme :)
ale nie, ono tých fanúšikov je viac, stačí si prečítať ten článok spred mesiaca, kde sa písalo o pravdepodobnom zrušení GF a diskusia bola veľmi horlivá ;) akurát u väčšiny zvíťazili buď staré klasiky alebo seriály s viac sériami, predsalen GF sa dožilo iba dvoch :/
jukab napsal(a):
@inekafe @jukab Alespoň ušetříme. :-) Mimochodem, dnes večer to startuje dabingově na Smíchově. :-)
Jaké seriály byly zmiňované v těch kategoriích "pod 15 let muži"?
HonZajs000 napsal(a):
@inekafe @jukab Alespoň ušetříme. :-) Mimochodem, dnes večer to startuje dabingově na Smíchově. :-)
what an irony channel :) to bude smiechu, keď budeme počuť ten dabing ;D
inekafe napsal(a):
what an irony channel :) to bude smiechu, keď budeme počuť ten dabing ;D
Už jen z té ukázky, co jim běžela, mi bylo zle. :-D
Pajky napsal(a):
Tady prosím! :)
lukascoolarik napsal(a):
Už jen z té ukázky, co jim běžela, mi bylo zle. :-D
Neviděl jsem, ale vyzkouším. Men at Work alias Muži sobě mi přišel v pohodě a i když to na vtipu něco málo ztratilo, tak to pořád bylo epes rádes. Pokud to ovšem dopadne jako u Chicago Fire, tak vypínám. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Neviděl jsem, ale vyzkouším. Men at Work alias Muži sobě mi přišel v pohodě a i když to na vtipu něco málo ztratilo, tak to pořád bylo epes rádes. Pokud to ovšem dopadne jako u Chicago Fire, tak vypínám. :-)
Tak vyloženě hnus to nebyl, nic ve stylu rychlodabingů české AMC. Ze "Suterénu" jsem zatím viděl jen dva díly, ale rozhodovat se na základě dabingu, jestli sledovat nebo ne, tak zvolím spíše ne - třeba Radek Hoppe mi na Brodyho prostě nesedí, ale to může být čistě můj názor.
Něco málo k českému osazenstvu dabingu je tady.
lukascoolarik napsal(a):
Tak vyloženě hnus to nebyl, nic ve stylu rychlodabingů české AMC. Ze "Suterénu" jsem zatím viděl jen dva díly, ale rozhodovat se na základě dabingu, jestli sledovat nebo ne, tak zvolím spíše ne - třeba Radek Hoppe mi na Brodyho prostě nesedí, ale to může být čistě můj názor.
Něco málo k českému osazenstvu dabingu je tady.
Knop k Mansfieldovi? Really? No to snad ne. Je to stejný případ jako u Chicago Fire. Hlasy k dabingu vybírala hluchoněmá osoba, takový je můj názor.
HonZajs000 napsal(a):
Knop k Mansfieldovi? Really? No to snad ne. Je to stejný případ jako u Chicago Fire. Hlasy k dabingu vybírala hluchoněmá osoba, takový je můj názor.
No, co naděláme. Proto už v dabingu skoro nic nesleduju; většinou je to totiž vážně katastrofa.
Dadulinka napsal(a):
Tady prosím! :)
Finally :D, teď už jen dohledat těch 13 zbývajících :)
Tak v kategórii -dramata- som spokojný s umiestnením TWD a Arrow :) V top 10 by som však rád videl aj Suits. Breaking Bad u mňa stále patrí medzi preceňované seriály no ale čo človek to iný vkus.
V -komédiách- prvé tri priečky presne kopírujú môj vkus :P
A k českým sa asi nevyjadrím nakoľko som zrejme okrem jednej časti Comebacku nevidel nič :D
No a Slovákov je nás tu teda pomenej no :D
Pajky napsal(a):
Finally :D, teď už jen dohledat těch 13 zbývajících :)
Už jen 12 :)
nikys01 napsal(a):
Pánové, vy nekoukáte na Pretty Little Liars? ;-)
Všem, co vyplnili nick, přibyla trofej. Těm, co nepřibyla a myslí si, že vyplnili nick, tak v něm nejspíš udělali překlep.
Když mi napíšou do zpráv jsem ochoten se kouknout, jestli opravdu pod něčím podobným svému nicku máme záznam v DB. A trofej přidělit ručně. Ale jelikož je to otrava, tak mi k tomu musí připsat vtip. :D A běda jestli to bude nějaký, co znám.
Páni, teď mě docela mrzí, že jsem se nezúčastnila (ani nevím proč, vůbec jsem si toho nevšimla).
Přátelé na druhém místě, to je bezvadné, pěkné jsou i výsledky u českých seriálů. A nejmilejší překvapení? Že si alespoň ženský nad 36 vzpomněly na Mentalistu :)
lllleon napsal(a):
A nejmilejší překvapení? Že si alespoň ženský nad 36 vzpomněly na Mentalistu :)
Taky mám Mentalistu ráda, ale ono to bylo těžké, vybrat jen jeden nejoblíbenější seriál.
Nechtěli byste zrovna zveřejnit kompletní seznam seriálů s počtem hlasů? Vidím, že na svoje favority se tu pár lidí ptalo. A osobně jsem měla v článku vůbec zmíněné jen Četnické humoresky, tak jsem docela zvědavá. Nejen na ty svoje. Docela bych byla zvědavá, co tu všechno padlo.