Diskuze k článku Crossing Lines už má o svém osudu jasno!
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 2. 2015 / 17:55:45 (před 9 roky)
off

Jakoze musim rict ze finale 2. rady me celkem nastvalo a ted jeste odejde Fichtner? Ach jo :-(

janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 2. 2015 / 18:26:15 (před 9 roky)
off

ja som z druhej série videla len tri epizody lebo nie sú titulky :( mrzí ma ale že už nebude Fichtner.. vie sa prečo? či chcel skončiť alebo čo? naopak ma ale teší že príde Elizabeth M. lebo ju mám rada a aj Goran Visnjic bude fajn, mala som ho rada v ER...

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
21. 2. 2015 / 02:05:18 (před 9 roky)
on

Tedy, jakoze beru, ze od konce druhe serie uplyne nejaka ta doba, ale nejaka navaznost by tam docela bodla. Byt by to bylo treba ve stylu Strike Back, kdy se jednalo o cca 20s scenu.
Taky doufam, ze obsazeni nebude uplne prekopane, napriklad moje oblibena Irsko-Italska dvojice by se mohla vratit ...
Na druhou stranu, pokud do serialu nabiraji nove lidi, vypada to, ze jej nechteji hned tak zabalit a ze je zde moznost na prodlouzeni i na ctvrtou (a dalsi) sezonu ...

Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 2. 2015 / 14:08:32 (před 9 roky)
off

Ja si myslim, ze to udelaji tak ze Hickman (Fichtner) odejde od teamu kvuli tomu co se stalo na konci 2. serie. A to bude cele vysvetleni + nove postavy se objevi prave kvuli tem co uz tam nejsou (tradicni refill).

Sheerwood
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 2. 2015 / 15:36:21 (před 9 roky)
on
janka89 napsal(a):

ja som z druhej série videla len tri epizody lebo nie sú titulky :( mrzí ma ale že už nebude Fichtner.. vie sa prečo? či chcel skončiť alebo čo? naopak ma ale teší že príde Elizabeth M. lebo ju mám rada a aj Goran Visnjic bude fajn, mala som ho rada v ER...

Což o to, s anglickými titulky se to docela dá, ale spíš se to blbě shání v lepší kvalitě, resp. doteď nejsou WEB-DL ripy... :/

Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
22. 2. 2015 / 15:43:46 (před 9 roky)
off
Sheerwood napsal(a):

Což o to, s anglickými titulky se to docela dá, ale spíš se to blbě shání v lepší kvalitě, resp. doteď nejsou WEB-DL ripy... :/

na čo ti je WEB-DL, keď je k dispozícii Bluray - SD kvalita, 720p, 1080p, dokonca neupravovaná verzia z Bluray diskov o veľkosti 82GB ;D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Sheerwood
22. 2. 2015 / 21:32:12 (před 9 roky)
on
inekafe napsal(a):

na čo ti je WEB-DL, keď je k dispozícii Bluray - SD kvalita, 720p, 1080p, dokonca neupravovaná verzia z Bluray diskov o veľkosti 82GB ;D

Tak to ti gratuluji, že jsi to našel, mě se povedlo najít max 720p TV ripy s ne zrovna velkým bitratem. :)

Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
22. 2. 2015 / 21:47:20 (před 9 roky)
off
Sheerwood napsal(a):

Tak to ti gratuluji, že jsi to našel, mě se povedlo najít max 720p TV ripy s ne zrovna velkým bitratem. :)

:D to je výhodou exkluzívnych privátnych trackerov, kt. fungujú iba na pozvánky ;D ale pozrel som len tak zbežne aj napr. Kickass a sú tam tiež zaujímavé ripy...720p/1080p WEB-DL, audio EN, titulky holandské, a neviem, či na WEB-DL vôbec existujú EN titulky...a potom klasika 720p HDTV o veľkosti cca 1GB/1 časť od SKGTV, takže bitrate dobrý, nevidím v tom problém ;) a na tie EN titulky sú...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 2. 2015 / 21:47:44
Sheerwood
23. 2. 2015 / 09:29:40 (před 9 roky)
on
inekafe napsal(a):

:D to je výhodou exkluzívnych privátnych trackerov, kt. fungujú iba na pozvánky ;D ale pozrel som len tak zbežne aj napr. Kickass a sú tam tiež zaujímavé ripy...720p/1080p WEB-DL, audio EN, titulky holandské, a neviem, či na WEB-DL vôbec existujú EN titulky...a potom klasika 720p HDTV o veľkosti cca 1GB/1 časť od SKGTV, takže bitrate dobrý, nevidím v tom problém ;) a na tie EN titulky sú...

Tak s privát. trackery bych stejnak měl problém, na koleji si to nelajznu... :D

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 3. 2015 / 00:07:27