Na väčšinu seriálov sa nechystám, lebo ma nezaujali. Vo watchliste mám iZombie a Messengers, lebo pozerám takmer všetko od CW, ale po tom traileri myslím, že iZombie vynechám. Príde mi dosť nechutné, ako je mozgy, ale tak ešte uvidím :D Trailer The Messengers vyzerá na druhú stranu dosť dobre.
A možno skúsim nejakú komédiu, žiadnu 20minútovku teraz nepozerám, takže to bude asi One Big Happy alebo Younger.
Vďaka za článok :)
tak ted uz tuplem budem potrebovat ten restart tradegame :)
Super článek, pár novinek už jsem v hledáčku měla a teď ještě asi nějaká přibude :-)
Kvůli Kelly Brook zkusím One Big Happy, šanci dám Arthurovi, delší dobu vyhlížím Wayward Pines. American Crime, Bloodline a Oddysey zhlédnu podle ohlasů.
Já se nejvíc těším na The Messengers a The Returned. A asi zkusím i Secrets & Lies.
Já jsem dost zvědavá na Daredevila a taky chci dát šanci The Messengers a iZombie.
Já dám šanci One Big Happy a Younger. :-)
Mě zaujali The Messengers,One Big Happy a Younger.
Stejně asi z 80-90% zas budou rušit seriály.
Takže doufám že nějaký přežije a bude uspěšný.No uvidíme ...
Battle Creek zkusím už jen kvůli kombinaci Shore/Gilligan, Secrets & Lies by nemuselo být špatné, Last Man on Earth zkouknu jenom kvůli zvědavosti, Dig by mohla být povedená konspiračka, iZombie a Messengers bych možná taky zkusil, do oka mi padl i Daredevil a aby toho nebylo málo, tak ještě Wayward Pines.
Sakra, je toho hodně. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Sakra, je toho hodně. :-D
Přesně tak. Nestíhám. Z letošních podzimních novinek jsem zařadila do pravidelného sledování jen Flashe a z těch jarních jsem na 100% rozhodnutá pro Daredevila a i když mám vyhlídnuté další, tak uvidím, jak budu stíhat. Možná něco zkouknu až v midseason.
Jop, bude toho hodně.
Už dlouho se těším na Unbreakable Kimmy Schmidt. Působí to tak barevně a optimisticky, že nemůžu odolat.
Z komedií asi ještě zkusím Younger. Trochu mě od toho teda zrazuje Sutton Foster v hlavní roli, ale třeba to nebude tak zlý.
Z dramat dám šanci Dig, Odyssey, The Messengers (to mi sice na CW připadá jak pěst na oko a asi to nebude mít dlouhé trvání - žádní mladí sexy lidi?:-) a Wayward Pines - četla jsem knížku, tak se těším na rozdíly a navíc ten slogan "Where paradise is home", to nikdy nemůže dopadnout špatně:-)
takže já to vidím na Odyssey,Dig,Daredevil a možná i bloodline
Younger znie fajn, ale mne je tá herečka taaaak nesympatická (a navyše vyzerá na svoj vek).
Nejvíce jsem se těšil na iZombie ale také mě velice zaujal trailer na The Messengers a na Daredevila. Všem třem seriálům dám jistě šanci, ale ty další mě příliš nezaujali.
Zkusím Last Man, Dig, The Messengers, Billy & Billie, která tu chybí a snad i toho Daredevila, i když trailer mě moc nenavnadil (a film se mi líbil :)
Tak já zkusím asi jenom iZombie a možná American Crimes...
Tohtoročná jar nevyzerá zle. Moji najväčší favoriti na ktorých sa už pekne dlho teším sú Daredevil a iZombie.
Možno dám šancu aj Bloodline a Messengers vyzerá tiež zaujímavo.
A zas dostal ma ten trailer na Unbreakable Kimmy Schmidt. Pozmeniť o Tannenbaum na O Apocalypsa :D LOL
A Pompidou vyzerá na uplnu vypatlaninu :D Mám pocit že to dlho nevydrži :D
Ostatok ma nezaujal popis a tak ani trailer sa nepozrela...
Tak jaro vypadá mnohem lépe než podzim tam jsem si vybral jen Gotham a The Flash zato na jaře to vypadá na větší seznam :-D
Zkusím Battle Creek,Secrets & Lies,The Last Man on Earth,Daredevil,The Messengers,
Odyssey a možná komedii ale nevím jestli se nějaká chytne možná One Big Happy.
Protože nemám možnost sledovat seriály v originále na zahraničních stanicích tak se moc a moc těším na Secrets and Lies na AXN. Už aby tu byl.
petr
Je tam několik zajímavých věcí, těžko jmenovat všechny. Mám-li jmenovat jeden seriál za všechny, co zkusím, tak bych vybrala iZombie.