Jediné co je tady pro mě lákavé tak je Minority Report.
Jediné co mě trošku zaujalo je Rosewood...
Tak ten Lucifer nebo Frankenstein, to je konec přátelé :D
Už se začínám docela bát, jestli bude za rok na co koukat :) Tady dle popisků....prostě nic :(
Čo je Super Weekend Night? Nemal si náhodou na mysli Super Fun Night s tou sexi blondínou v hlavnej úlohe? ;D
Určitě Lucifer :D možná taky Rosewood a Frankenstein :)
Tak tohle tedy vazne des a hruza, jedinne co so vypada celkem slusne je Minority Report.
Myslím, že je úplně jasné, jaké to bude se Scream Quenns. Bude to mít určitě stejné začátky (néhli lepší) než Glee :-)
Tak dle popisu se mi nejvíce líbí piloty od FOX, ale rozhoduji se až na základě trailerů :)
inekafe napsal(a):
Čo je Super Weekend Night? Nemal si náhodou na mysli Super Fun Night s tou sexi blondínou v hlavnej úlohe? ;D
Jistě, jenže tady se maník bude snažit bavit celý víkend. :D Věřil jsem vám, že to v tom poznáte.
Fruiko napsal(a):
Jistě, jenže tady se maník bude snažit bavit celý víkend. :D Věřil jsem vám, že to v tom poznáte.
Po fiasku v PG, kde toto bol snáď jediný seriál, kt. som tipol zle, naň veru nezabudnem. ;D Ach, to boli časy, keď som bol ešte mladý a hlúpy a riskol som to, aj keď som nenašiel plagát. :D
Z komedií asi jen Scream Queens a z dramat Minority Report. FOX zatím nejslabší.
celkovo sezóna 2015/2016 vypadá pre mňa dosť biedne. Ale druhú stranu človeka občas čakajú príjemné prekvapenia, keď nič nečaká. A ak ma aj tak nič nezaujme, aspon bude časť dobehnúť resty z minulých rokov
Tak asi Lucifer a Rosewood a jinak nějak nevím
Tady jedině Scream Queens, jinak podle popisu nic nezaujalo.
Minority Report zní dobře a jelikož se mi líbil film, tak bych se minimálně na pilot podívala už jen ze zvědavosti. Zaujal mě ještě Lucifer, ale z komedií nic.
jedině Lucifer bych si vybrala, jinak nic moc. Strašná bída toto.
Lucifer moze byt dobra haluz, Minority bol perfektny film tak dam sancu aj serialu. Mozno este Frankestein by stal za pozretie
Haha, slabota. Z tohto jedien Scream Queens a to len za to, že to zase majú pod palcom moji slávni a známi Falchuk, Murphy, Brennan. Ale nechápem Murphyho pokusy napchať všade Leu Michele. Mám ju naozaj rada, ale ona patrí do Glee a teraz by mala radšej skúsiť nejaké filmy, než seriály, ťažko sa človek preorientuje. To isté Emma Roberts, na ktoré okrem iného mám tak či tak alergiu z AHS a zas ju Murphy pchá sem. Tak som zvedavá ako tam najmä bude vyzerať Lea Michele a ešte som zvedavá na Skylar Samuels. Ono spojiť muzikál a horor, zvláštny žáner, jediné čo sa mi pod tým spája je Sweeney Todd a to bola taká špecialitka zvláštna.
Každopádne tiež som toho názoru, že rozjazd to bude mať asi rovnaký ako Glee a AHS a potom sa na to vykašlú po 2-3.sériách, presne to sa stalo u Glee a to isté sa začalo diať u AHS. Murphy proste nevie ostať pri jednom projekte a potom sa snaží rozkúskovať všade. A keď ešte začne neskôr aj American Crime Story, tak koniec. Celé to bude mať hlavičku, že to robí Murphy a Falchuk, ale v skutočnosti to dajú písať 20 scenáristom.
Za mě Scream Queens připomnělo mi to film Fakulta. Navíc už nad tím seriálem přemýšlím déle. Dokonce proběhly drby, že by se tam měla objevit Sarah Michelle Gellar, ale podle obsazení koukám, že nejspíše vážně drb.
Tak jenom Scream Queens a Lucifer. Letos celkově nic moc, ale uvidíme po pilotech.
Tak tady bych asi zkoukla Rosewood, Scream Queens a Minority report.
Tak zaujal jen Lucifer a hlavně Fantasy Life NFL já prostě žeru takže pokud to bude trochu podobné The League tak to bude super :-)