Jsem ráda, že jsem na to přestala koukat. :D
A do pr....!!!Ten poslední díl mě šokoval a bez Joela už to nebude ono,takže za mě tento seriál prostě skončil
Opravdu jsem nečekala,že Joel umře...a mrzí mě to.Joel/Daniel mi bude chybět.
Ten konec mě dost vyšokoval, zhruba v půlce dílu jsem už tušila k čemu to spěje a i tak to se mnou pořádně trhlo. Mám ten seriál moc ráda a škoda, postava Joela tomu dávala takový trochu jiný náboj.
K rozhovoru, možná je to tím, že je to transcript, možná překladem a možná je prostě přímá osobnost, ale přišlo mi, že ho ten odchod až tak netrápil :D. Každopádně je zas fajn slyšet konstruktivní kritiku od někoho kdo tam hraje/hrál.
Deine napsal(a):
K rozhovoru, možná je to tím, že je to transcript, možná překladem a možná je prostě přímá osobnost, ale přišlo mi, že ho ten odchod až tak netrápil :D. Každopádně je zas fajn slyšet konstruktivní kritiku od někoho kdo tam hraje/hrál.
Já myslím, že to tak cítil. Odejít chtěl sám - jednak je pro něj výhodnější točit The Originals v Americe, kde má rodinu, než dojíždět do Kanady a třeba tam má i lepší peníze. Navíc úplně přesně vystihl i mé pocity - když se bavil o tom ději, že to tvůrci docela zkazili. Když dali Alex a Joela konečně dohromady, tak spolu byli asi tak dva díly a potom chtěl hned najednou Joel někam vycestovat, což Alex nebylo moc po chuti, a potom ji podvedl. Za celý tři série jim nedali šanci. Takže ho na jednu stanu chápu, že to pro něj už nebyla atraktivní role, když pořádně nedostal šanci hrát nějaké emotivnější scény, všechno se to točilo kolem pacientů. Ale naštvaná jsem teda hodně, na seriál jsem začala koukat kvůli němu, takže jsem teď dost na vážkách, jestli si pak čtvrtou sérii vůbec pustím.
Docela hnusná smrt, ale sem ráda že to aspoň nebyl Charlie. Ještě že bude Daniel vidět aspoň v The Originals, upír mu sluší víc :-)
No bylo to v tom dílu celkem jasné, že se to stane. Smrt, nový život ohrané klišé které funguje. Konec mě dojal i slza ukápla. Brala bych to jako skvělí závěr celého seriálu.
Tak tohle finále mě hodně dostalo. Joela jsem měla ráda a určitě mi tam bude chybět.
Na seriál jsem se začala koukat kvůli Danielovi, takže v tomhle mě celkem zklamali a ty připomínky, které měl v rozhovoru přesně vystihly i moje pocity. Přišlo mi, že tvůrci nikdy nedali jejich páru ani šanci, zdálo se mi, že to byla jen překážka na cestě ke znovu shledání Alex a Charlieho, aby děj nebyl tak nudný. Ale na druhou stranu, nemůžu říct, že bych odchod Joela (ať už jeho odjezd nebo smrt) nečekala. Jednak to bylo přirozené vyřešení celého trojúhelníku, který byl ze strany tvůrců vždy hodně nakloněný k páru Charlie a Alex (alespoň tak mi to připadalo) a za druhé to muselo být šíleně náročné pro Daniela a celou jeho rodinu, takže upřímně,říkala jsem si, kdy to přijde. Ale nemůžu říct, že by mě to nemrzelo, bez Joela to prostě nebude to samé. Ale 4. sérii si pustím, už kvůli Maggie a dr. Katz, musím vidět, jestli skončí spolu.
Já jsem tušila, že na konci někdo umře. V průběhu dílu jsem na chvíli měla pocit, že zabijou Zacha, ale ne.
Joel mi jako postava sice k srdci úplně nepřirostl, ale že bych ho vyloženě neměla vůbec ráda, to taky ne. Tak nějak jsem ho tam prostě brala.
A pokud se Daniel rozhodl ze seriálu odejít tímhle způsobem, mnohé tím usnadnil.
Popravdě bych nechtěla koukat na to, jak by se vyvíjela další řada, pokud by tam byl Joel i Charlie a Alex s dítětem. Je to takhle jednodušší.
Hodně jsem přemýšlela nad tím koněm a hledala nějaký skrytý význam. Možná je, možná není. Někde je bílý kůň uváděn ve spojitosti se smrtí, ale i s pravdou. Možná se tím tak trochu řídili i v SH. Pro mě to bylo spíš o "čisté duši", přece jen, Joel umřel, když zachraňoval jiného člověka.
A jak už zmínili někteří přede mnou, nezdá se, že by tenhle konec Daniela nějak moc trápil. Nicméně se ráda podívám i na 4. řadu...