Diskuze k článku AHS dostává název páté série a první hvězdu!
Jirgen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 2. 2015 / 10:24:11 (před 9 roky)
off

No zachvíli se to bude moct jmenovat AHS: Musical :s , nemám rád zpívaní a v minulí řadě mi to přišlo až trapný občas. Snad Gaga bude jinej level :-) a hlavně aby se to konečně zase zvedlo, bohužel serie mají sestupnou tendenci a minula serie už byla dost špatná, teda od té doby co zabili klauna :D

Jeronimo!!!
Lukoil Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
26. 2. 2015 / 10:57:10 (před 9 roky)
off

Gaga jako lead místo Jessicy? Vážně?

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
26. 2. 2015 / 11:02:46 (před 9 roky)
off

Po tomhle zverejneni zacinam mit hruzu z toho, jak bude 5. rada vypadat. Neverim tomu, ze bude mit Lady Gaga jako herecka uspech, dokonce by se mohlo stat, ze odradi nektere fanousky. Nereknu, kdyby ji obsadil do nektere z vedlejsich roli, ale obsadit do hlavni role nekoho kdo nema herecke zkusenosti je podle me chyba.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 2. 2015 / 11:06:53
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 2. 2015 / 11:10:43 (před 9 roky)
off

jinak Lady Gaga už má zkušenosti s herectvím hrála v Machete Kills

Go GOATS
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
26. 2. 2015 / 11:13:20 (před 9 roky)
off
Salem napsal(a):

jinak Lady Gaga už má zkušenosti s herectvím hrála v Machete Kills

To mas pravdu, ale to byla jen mini role.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 2. 2015 / 11:24:09 (před 9 roky)
off

Já myslím, že zase takový problém mít nebude, přece jen si na něco hraje každý den. I když nebyla moc před kamerou, tak herečka to je myslím zkušená. Ten teaser se mi dost líbí a Hotel taky :)

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
26. 2. 2015 / 11:26:37 (před 9 roky)
off

Já to teda celkem vítám a těším se. Jessica je sice Paní herečka, ale doufám, že se opravdu už nevrátí, maximálně jen jako guest star na jednu-dvě epizody. Ale její postavy jsou pořád ty stejné - postarší ženská, která se topí v depresi a touží po uznání - a už je to vážně nudný a její postava mě nebaví. Takže super, těším se...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
kutikk
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
26. 2. 2015 / 11:29:14 (před 9 roky)
off

Přijde mi, že Lady Gaga se do toho seriálu hodí. Dokázala bych si jí představit ve druhé řadě :)

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 2. 2015 / 11:56:45 (před 9 roky)
off

Spíš by se hodila do 4 serie.D Myslím, že to půjde, přece jenom, když "hrála" toho chlapa ve svém klipu a pak na předávání nějakých cen, tak to šlo :-) a navíc zachovat poker face v kostýmu z masa je fakt umění...

adush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 2. 2015 / 13:11:32 (před 9 roky)
off

Název Hotel se mi líbí a pokud by to bylo ve stylu jedničky a dvojky, kdy by se tam objevil nějakej ten duch, tak bych se vůbec nezlobila. Snad navážou tam, kde začali a bude to více hororové a ne jen oddychovka. No a na Gaga jsem zvědavá, ale mám tušení, že se do toho bude náramně hodit :D snad se nepletu...

Eriel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 2. 2015 / 13:35:52 (před 9 roky)
off

Gaga v AHS je pro mě už dlouho vysněnou kombinací. Snad to čekání bude stát za to. Ohledně hereckého talentu LG nemám pochyby a věřím, že Ryan Murphy ví, co dělá :)

truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
26. 2. 2015 / 13:47:33 (před 9 roky)
off

Na Jessica Lange nikdo nemá a jestli nepůjde do 5 řady tak seriál přijde o uroven !!!!! Lady Gaga si tam dokážu představit ale né jako místo Jessiky Lange ta tam prostě musí bejt bez ní to nejde !!!!!!! GAGA je blázen je to šílenej nápad jí tam dát ale každá serie je šílená tak proč ne? ale Lange tam chci :o)

truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
26. 2. 2015 / 13:52:18 (před 9 roky)
off

AHS Hotel? Aby neokopírovali nápad na Batesuv motel kterej mimochodem je výborný.Nevím řikám si bude serie o Hotelu a lidi se tam budou ubytovávat a oni je budou vraždit nebo nějak tak to bude.Ale takových filmu je !!!! To je už ohraný!!!!Nevim zda ten nápad mě děsí nebo jsem z něja nadšená jen doufám že to bude dobře promyšlený a snad bude i dobrý.No uvidíme.Nevíte někdo kdy bude seriál pokračovat,asi zas na podzim 2015?

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 2. 2015 / 13:56:13 (před 9 roky)
off
truelovevlasticka napsal(a):

Nevíte někdo kdy bude seriál pokračovat,asi zas na podzim 2015?

Asi zase od října, i v tom teaseru od Gagy je napsán October, takže se s tím obecně počítá.

zuzka176
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
26. 2. 2015 / 14:34:54 (před 9 roky)
off
truelovevlasticka napsal(a):

AHS Hotel? Aby neokopírovali nápad na Batesuv motel kterej mimochodem je výborný.Nevím řikám si bude serie o Hotelu a lidi se tam budou ubytovávat a oni je budou vraždit nebo nějak tak to bude.Ale takových filmu je !!!! To je už ohraný!!!!Nevim zda ten nápad mě děsí nebo jsem z něja nadšená jen doufám že to bude dobře promyšlený a snad bude i dobrý.No uvidíme.Nevíte někdo kdy bude seriál pokračovat,asi zas na podzim 2015?

Myslím, že skoro všechny témata jsou ohraný, strašidelný dům, blázinec, čarodějnice tak nevím proč by nemohl být hotel, jde o to jak to ztvární a není to film, ale seriál. Já se těším.

IZFNP
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 2. 2015 / 15:09:38 (před 9 roky)
off

Každý námet na AHS môže dopadnúť dobre, rovnako ako až tak dobre dopadnúť nemusí. Príkladom je zdanlivo dokonalá Freak Show, ktorá teda nedokázala stanoviť a už vôbec nie udržať smer. Za to Asylum so zápletkami, ktoré už boli použité na 100 rôznych spôsobov, dokázal vzbudiť ten pravý televízny horor. Takže Hotel je obecne super nápad, teším sa na asi trochu normálnejšie (a o to snáď lepšie spracované do stránky psychotična) prostredie, nakoniec i tá Gaga snáď nebude zlý nápad.

Sarcastic? Me? No way!
Motna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 2. 2015 / 15:19:51 (před 9 roky)
off

To zní dobře. Jen z jejich hudebních vystoupení je vidět jak se ráda oblíká do různých kostýmů a tady se určitě předvede.

Pan Úžasný
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 2. 2015 / 23:29:14 (před 9 roky)
off

A ja sa náhodou teším! Áno, nemusela Gaga dostať práve hlavnú úlohu, stačila vedľajšia. Ale tak ktovie ako to bude vyzerať. Každopádne je na čase aby sa vrátili ku svojim koreňom! čiže niečo podobné ako Briarcliff, lebo začínajú naberať síce fanúšikov, ale takých, čo by sa na horor ani nepozreli, hlavne že je to American HORROR Story. Čo sa týka Jessicy, mám ju rada, ale jej vrchol bol pre mňa Sister Jude, potom to išlo dolu vodou a nie ani tak kvôli nej ale napísanému scenáru. Poteší ma ak sa tam objaví, ale v nejakej vedľajšej úlohe. No popravde, teraz by som hlavnú úlohu dala buď Kathy Bates alebo Angele Bassett, obe sú skvelé, zaslúžia si viac pozornosti. Verím, dúfam, že sa objaví aj Michael Chiklis, ja som si ho dosť teda obľúbila. Tak teda názov znie fantasticky, už len napísať fantastický scenár. :)

Inak čo sa týka spievania pesničiek, nevravím, že je to zlé... len snaží sa Murphy z toho robiť niekedy hororový muzikál. Ako keby sa nevedel rozlúčiť s Glee a zároveň chce horor, zdá sa mi, že začal takgto produkovať Screem Queens, nie? Tak ten spev nech presmeruje tam. A jedna, fakt, že maximálne 2 pesničky na sériu stačia. Predsa len je to horor a nie Sweeney Todd.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 2. 2015 / 23:32:36
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 2. 2015 / 23:35:15 (před 9 roky)
off
zuzka176 napsal(a):

Myslím, že skoro všechny témata jsou ohraný, strašidelný dům, blázinec, čarodějnice tak nevím proč by nemohl být hotel, jde o to jak to ztvární a není to film, ale seriál. Já se těším.

S týmto presne súhlasím. V horore nie je moc čo vymyslieť nové, všetko sú to veci,ktoré sú aj v bežnom živote, stávajú sa inšpiráciou, či už ako reálne alebo nadprirodzené a je na ľuďoch či tomu uveria. Ide o stvárnenie, o to ako prepoja príbeh. Podľa mňa aj tu to nebude úplne iba o tom Hoteli, ale spoja viacero príbehov. A zároveň, keď Murphy vraví, že série sú prepojené, predpokladám, že sa dočkáme nejakého prepojenia s niečím. Možno Murder Housom, Covenom....

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)