No to I hate my teenage daughter vypadá na takovou blbost, tak umělý, nevtipný a do toho otravnej smích, nechápu proč zrovna takovýmuhle sitcomu dávaj takovou šanci. Jsem ale zvědavá na New girl.
allyska napsal(a):
No to I hate my teenage daughter vypadá na takovou blbost, tak umělý, nevtipný a do toho otravnej smích, nechápu proč zrovna takovýmuhle sitcomu dávaj takovou šanci. Jsem ale zvědavá na New girl.
Taky jsem si říkal. New Girl vypadá o třídu líp... Každopádně Fringe pořád v pátek, tak mám dost pochybnosti, že vydrží víc jak rok.
No když už tak Terra Nova a Alcatraz tady to vidím velmi nadějně.
tak alcatraz a tera nova vypadá hodně dobře... i když jestli budou v tera nova "záporáci" jen dinosauři, tak se to asi brzo okouká. ale proč ne... zooooooooooooey v the new girl našlapaná... jestli bude seriál tak vtipný jak trailer tak to bude našlapané... další oničem... enem jsem se chtěl zeptat, jak je to s tím midseason? jakože house bude od dejmetomu září do listopadu a znovu od února do května... a mezi listopadem a únorem bude alcatraz? (měsíce jsem vybral náhodně)
Henryk napsal(a):
tak alcatraz a tera nova vypadá hodně dobře... i když jestli budou v tera nova "záporáci" jen dinosauři, tak se to asi brzo okouká. ale proč ne... zooooooooooooey v the new girl našlapaná... jestli bude seriál tak vtipný jak trailer tak to bude našlapané... další oničem... enem jsem se chtěl zeptat, jak je to s tím midseason? jakože house bude od dejmetomu září do listopadu a znovu od února do května... a mezi listopadem a únorem bude alcatraz? (měsíce jsem vybral náhodně)
House bude furt, jen jednou od 8 a jednou od 9. Terra Nova bude první půlku sezony a druhou půlku bude Alcatraz.
Asi jako většina už se nějakou dobu těším na Alcatraz a jsem zvědavý na Terra Nova, i když po všech těch variacích Lost Wordů jsem na dinosaury celkem alergický ;)
Alcatraz, Terra Nova – vypadá velice slibně (už ti herci, co tam jsou…). The New Girl by taky mohla být dobrá (i když trailer mi přišel trochu zmatený) a musím naprosto souhlasit s předchozími – když už musí pouštět nekvalitní umělej smích k I Hate MTD, tak aspoň dvě verze, prosím, takhle pořád dokola za každou větou, která je vlastně vtipná hláška, chachachachacha, to zní příšerně :-)
Se tady všichni těší na Terra Novu a já si myslím, že to bude děsnej průser. U ten trailer vypadá průseroidně. No nechme se překvapit...
Jinak Alcatraz vypadá, že docela zLostovatí, tak snad to nedopadne s nadpřirozenem, tak jako v Lostech...
Hm... Fringe v pátek, nechci být pesimista, ale seriály, co dostanou jako vysílací čas pátek pak moc úspěchů nesbíraj, každopádně mu přeju štěstí.
Fruiko napsal(a):
Se tady všichni těší na Terra Novu a já si myslím, že to bude děsnej průser. U ten trailer vypadá průseroidně.
...jen aby z toho nebyl pall mall, vyrobený kombinací "toho lepšího" z Primevalu a Jurského parku, okořeněný nějakými těmi "vtahy". Trailer dramaticky snížil můj index očekávání.
Eviik napsal(a):
Hm... Fringe v pátek, nechci být pesimista, ale seriály, co dostanou jako vysílací čas pátek pak moc úspěchů nesbíraj, každopádně mu přeju štěstí.
Fringe teď taky běželo v pátek...
No já doufám, že se FOXu povede Alcatraz, protože se na něj už delší dobu těším a podle traileru to nevypadá vůbec špatně :).
New Girl vypadá dost slušně, navíc mám Zooey ráda, takže už se na to těším :) ale Terra Nova mi přijde jako nový Lost, tam si nejsem jistá, jestli to po chvíli neomrzí :(
Mno tak nálož pecek Terra Nova a Alcatraz vypadá skvěle, jen se modlím, aby FOX nedostál vlastní pověsti likvidátora a neodstřelil je než se dokážou naplno rozjet...
Každopádně se nejvíc těším právě na tyhle kousky...
no ten Alcatraz vypadá na to, že se bude rozjíždět velmi pomalu. přijde mi to jako seriál, kde ani po druhé sezóně nebudeme vědět, o co jde :)
Tak od FOXu zkusím asi všechno, hlavně se těším na The New Girl.
Docela se obávám o sledovanost Alcatrazu.
Maloktery sitcom je dobry a nektery jsou dost infantilni, I hate my teenage girl bude spatny. Ale to ostatni vypada velmi dobre. Videl jsem v Bones dil predstavujici hlavni hrdiny spin-offu The Finder a bylo to hodne sympaticke, urcite tomu dam sanci. Alcatraz a Terra Nova jsou samozrejmosti, doufam, ze to nezmrvej... Prekvapive dobre vypada Zooey Deschanel v New Girl, takze zkusim, ale dobrou budoucnost tomu neprorokuju...