Tak už vím, na jaký seriál se určitě nepodívám. Klidně to mohou přejmenovat na Přehlídka domova důchodců.
A to já se na to podívám. Už jen proto, že to budou Expendables. Přijde mi naprosto geniální vzít hvězdy ve svém oboru, a nehledě na věk z nich udělat akční hrdiny. Některé situace tak působí až komicky, ale o to lepší podívaná to je. U mě ve watchlistě to místo určo najde. :-)
HonZajs000 napsal(a):
A to já se na to podívám. Už jen proto, že to budou Expendables. Přijde mi naprosto geniální vzít hvězdy ve svém oboru, a nehledě na věk z nich udělat akční hrdiny. Některé situace tak působí až komicky, ale o to lepší podívaná to je. U mě ve watchlistě to místo určo najde. :-)
Já se na to taky docela těším! Jen bude škoda, že ty postavy z filmů se zřejmě neobjeví, protože ty tomu dodávají grády! Ale třeba se tam mihnout jako hostující hvězdy :)
Trilogii Expendables naprosto miluju, ani ne kvůli jednoduchému příběhu a prosté režii...jako kvůli tomu návratu k osmdesátkám a devadesátkám. V dnešní době se už moc pořádný akčňáků nenajde a vlastně - kdo by v nich jako vůbec hrál???
A proto tu naštěstí máme naše staré dobré akční hrdiny, které já stále vyhledávám a zbožňuji.
Bylo by super - kdyby Sly pojal tuto limitovanou sérii jako čtyřku a mohl by se tudíž objevit i slibovaný Pierce Brosnan a Jackie Chan...
Tak na toto sa veľmi teším a už mi aj napadlo pár mien, ktoré my sa do tohto projektu hodili: Richard Dean Anderson, David Hasselhoff, niekto z A-Tímu...teoreticky by prišli do úvahy aj Bruce Willis a Chuck Norris, ale to sú len zbožné želania :)
Jack Bauer by mohl :)
no jo ale co to bude za seriál bez Stathama,Sylvestera nebo Arnieho,ti všichni dělají z filmu to,čím je a seriál bez takových hvězd?No to nevim
Take je docela mozne, ze do serialu nacpou ten ten tym mladych co se sestavil ve trojce.
Silvo911 napsal(a):
Tak na toto sa veľmi teším a už mi aj napadlo pár mien, ktoré my sa do tohto projektu hodili: Richard Dean Anderson, David Hasselhoff, niekto z A-Tímu...teoreticky by prišli do úvahy aj Bruce Willis a Chuck Norris, ale to sú len zbožné želania :)
Mě třeba pořád není jasný, proč ještě neobsadili Hulka Hogana :D
Biskin napsal(a):
Jack Bauer by mohl :)
Radši ať se Kiefer žádnému seriálu neupisuje. Kdyby chtěli natočit 10. řadu 24 hodin, tak ať má čas :)
Já bych v hlavní roli tohoto nového seriálu rád viděl Kevina Sorba :)
Locke napsal(a):
Radši ať se Kiefer žádnému seriálu neupisuje. Kdyby chtěli natočit 10. řadu 24 hodin, tak ať má čas :)
pravda ;)
Na to se tesim :)