Uričtě Revenge (kvůli Emily VanCamp)! Pak asi Apt. 23 a Once Upon a Time vypadají taky docela slibně.
Work It bude asi taky stát za to. Připomíná mi to trochu film Někdo to rád blond, který byl super ;)
Frozen99 napsal(a):
Uričtě Revenge (kvůli Emily VanCamp)! Pak asi Apt. 23 a Once Upon a Time vypadají taky docela slibně.
Work It bude asi taky stát za to. Připomíná mi to trochu film Někdo to rád blond, který byl super ;)
Work it vypadá dost lacině a blbě. Jinak Apt. 23 určitě zkusím, stejně tak pohádku Once Upon a Time. Revenge mi přijde, že by se spíš hodila na CW...
Fruiko napsal(a):
Work it vypadá dost lacině a blbě. Jinak Apt. 23 určitě zkusím, stejně tak pohádku Once Upon a Time. Revenge mi přijde, že by se spíš hodila na CW...
Work It vypadá lacině (to musim uznat), ale jestli to bude vtipný jako Někdo to rád blond, beru to ;)
Revenge by se asi hodila víc na CW (kde by měla možná i víc šancí na další sezónu, jako třeba Ringer), ale určitě se na to podívám ;)
Frozen99 napsal(a):
Work It vypadá lacině (to musim uznat), ale jestli to bude vtipný jako Někdo to rád blond, beru to ;)
:D Přesně, taky jsem si u toho hned vzpoměla na tento film, který je, přiznejme si, naprostý odpad, ale i tak se na něho díváme se sestřenkou pravidelně každý rok :D Uvidíme uvidíme...
No sečteno podtrženo je to stejné jak tomu bylo v sezoně 2010/2011. To co se rušilo letos (což bylo snad všechno :D) se bude rušit i příští rok tedy z těchto novinek. Je tu 11 novinek ale když se na to podivate s odstupem, tak který z těchto seriálů má šanci na 2 řadu?
ragelly napsal(a):
:D Přesně, taky jsem si u toho hned vzpoměla na tento film, který je, přiznejme si, naprostý odpad, ale i tak se na něho díváme se sestřenkou pravidelně každý rok :D Uvidíme uvidíme...
:D taky jsem se na to díval se sestřenkou :D
určitě to bude něco odpočinkovýho, prostě dvacet minut na nic nemyslet, jenom se smát (doufám že zábavným, ne trapným vtipům) ;)
Metrix napsal(a):
No sečteno podtrženo je to stejné jak tomu bylo v sezoně 2010/2011. To co se rušilo letos (což bylo snad všechno :D) se bude rušit i příští rok tedy z těchto novinek. Je tu 11 novinek ale když se na to podivate s odstupem, tak který z těchto seriálů má šanci na 2 řadu?
Doufám, že se prosadí Pan Am, to by mohlo být super, možná Apartment 23. Velkým zklamáním budou Charlie's Angeles, je to už taková tradice, že ty nejvíc propagované seriály pak nejrychleji propadnou (i když stále doufám, hlavně kvůli Mince Kelly). Jinak vše ostatní taky spíše vidím pouze na jednu sérii.
ragelly napsal(a):
Doufám, že se prosadí Pan Am, to by mohlo být super, možná Apartment 23. Velkým zklamáním budou Charlie's Angeles, je to už taková tradice, že ty nejvíc propagované seriály pak nejrychleji propadnou (i když stále doufám, hlavně kvůli Mince Kelly). Jinak vše ostatní taky spíše vidím pouze na jednu sérii.
Na Pan Am jsem se taky těšil, ale trailer mě moc (vůbec) nenadchnul...Apt. 23 budu určitě moc fandit, nevypadá špatně.
Frozen99 napsal(a):
Na Pan Am jsem se taky těšil, ale trailer mě moc (vůbec) nenadchnul...Apt. 23 budu určitě moc fandit, nevypadá špatně.
Mně se ten trailer právě líbil moc :) Ale koukala bych už jen kvůli Christině Ricci :)
ragelly napsal(a):
Mně se ten trailer právě líbil moc :) Ale koukala bych už jen kvůli Christině Ricci :)
No právě :D Christina mě tam láká :) ani jsem nevěděl, že tam bude, takže to bylo příjemný překvapení :) na pilot ale určitě juknu ;)
(aby to neskončilo jako naše Letiště :D)
Revenge,Once Upon A Time a Charlie´s Angels
ABC je opravdu děsná stanice, všechno ruší a pak nakoupí zas hromadu seriálů. Nemaj to kdy vysílat, a tak mi odsunou cougar town na mid season!!! Nemluvě o tom, že ty nový seriály jsou tak průměrný už z traileru. Jakoby nestačilo, že ct už ustoupil Mr. Sunshine, kterej stejně neprorazil. Zbývá jen doufat, že ct aspoň bude mít objednaných 22 epek. Jak já měla ráda komediální středu - modern family a cougar town.
Určitě zkusím Work It, Scandal, Revenge, Suburgatory a Pan Am.
Pan Am vypadá narozdíl od Playboye (druhá letošní kopírka Mad Men) opravdu dobře. Naopak Once Upon a Time vypadá jako hrozná pitomost.
Rozhodně na seriál The River , už jenom pro to , že se na tomto projektu podílel režisér prvního dílu Paranormal acitivity a jak už z traileru bylo poznat jisté propojení napínavého příběhu s paranormálními jevy.