Děkuji za skvělé přehledné články a shrnutí - výborná práce :-) Celkově mi program pilotů připadá jako šeď, nic extra výrazného, ale uvidíme. Třeba můj oblíbený Blacklist asi taky neměl nijak extra zajímavý popisek a co se z něho stalo že? Něco ale zaujalo:
ABC - Quantico, The Catch
CBS - Angel from Hell, Doubt
CW - Cordon
FOX - Scream Queens, Lucifer! a Rosewood
NBC - Strange Calls, Unveiled a možná Warrior
Jsem zvědavá co se dostane nakonec na obrazovky. Za dr. Rosewooda bych byla ráda, pokud přijdu o Forever...
Isabo1 napsal(a):
Třeba můj oblíbený Blacklist asi taky neměl nijak extra zajímavý popisek a co se z něho stalo že?
Nejhledanější zločinec světa se ze záhadného důvodu vzdá policii a nabídne se, že udá všechny, se kterými kdy pracoval. Jeho jedinou podmínkou je, že bude pracovat s konkrétním agentem FBI, se kterým zdánlivě nemá žádnou spojitost.
- docela sedí. :-)
klobouk dolů před takovým přehledem. Obecně dobrá práce ohledně toho co se chystá. Pár zajímavostí se objevilo, tak uvidíme na co nakonec podíváme.
Vďaka za článok, tabuľky a grafy vždy môžem. :) (Čo mi ale pripomenulo, že stále netrpezlivo čakám na výročný štatistikoidný článok za minulý rok.)
Celkom zaujímavá je tá mapa, kde sa natáča a počet remakov; ako boli jednotlivé prehľady, tak sa mi zdalo, že ich je viac :D A tiež som si doteraz nikdy neuvedomila, že CW nevysiela komédie. Takže som sa dozvedela spústu nových infošiek :D
Tak CW kdysi mělo komedii, ne? O tom černošském klukovi, to byla, ne?
Docela mě zaujalo, že dramata mají mnohem větší šanci dostat se na obrazovky, když už natočí pilot, než komedie. Poměr mezi piloty a vybranými seriály je nesrovnatelný o obou žánrů.
A díky za tu mapu. Scream Queens natáčení v New Orlenas dělá hned ještě zajímavější.
Můžu se ale zeptat, co znamená to "projekty, které změnily stanici"? Vždyť jsou to teprve piloty. Jak už mohly změnit stanici?
ševča napsal(a):
Tak CW kdysi mělo komedii, ne? O tom černošském klukovi, to byla, ne?
Docela mě zaujalo, že dramata mají mnohem větší šanci dostat se na obrazovky, když už natočí pilot, než komedie. Poměr mezi piloty a vybranými seriály je nesrovnatelný o obou žánrů.
A díky za tu mapu. Scream Queens natáčení v New Orlenas dělá hned ještě zajímavější.
Můžu se ale zeptat, co znamená to "projekty, které změnily stanici"? Vždyť jsou to teprve piloty. Jak už mohly změnit stanici?
Např. resusitované z loni.
Fruiko napsal(a):
Např. resusitované z loni.
Aha, děkuju.